Aké máte skúsenosti s MUDr. Katarínou Rašlovou?
Ahojte maminky v BA 🙂
Po osmych rokoch cakame druhe dietatko a momentalne koncim 31tt
Nie som spokojna so svojim sucasnym gynekologom, konci mi u neho 6-mesacna zmluva a tak zvazujem jeho zmenu... v blizkosti bydliska som nasla kontakt na gyn. Mudr. Raslovu, ak s nou mate niektora skusenosti, velmi sa potesim ked sa o ne so mnou podelite 😉 vopred dakujeeem 😎
@michi200 Ja som bola vzdy max spokojna. Ako som pisala chodila som k nej pocas dvoch tehotenstiev,a vzdy vsetko poriadne vysetrila a vysvetlila.Je pravda ze objednavacia doba je trocha dlhsia, ale zas na druhej strane ak uz som objednana tak ma vzdy zobere nacas. Kde si citala tie negat. recenzie ?
@monique986 Aj tu na MK su neg.referencie na nu a aj na fore kde sa hodnotia lekari. Ale teda ja nemozem povedat kriveho slova na nu. Ale kolko ludi tolko chuti. Nie kazdemu musi sadnut.
Ja mam z nej rozpacite pocity, co sa tyka doslednosti vysetrenia. Poradne pocas tehu trvali 2-3 minuty, krcok mi skontrolovala len raz, dokonca mi ani nepovedala o placente previa marginalis a rizikach s tym spojenych, dozvedela som sa to az na morfo utz u ineho dok... prehliadka po sestonedeli spocivala len v sone maternice, vobec mi nepozrela sitie, krcok... vseobecne mam pocit, ze sa radsej vyhne pozretiu tam dole ak to nie je vyslovene nutne. Je priatelska, ale sama od seba skoro nic nepovie...
@ivanya ja k nej idem zajtra po sestonedeli na kontrolu...rodila som 30.9. a ona mi dala kontrolu az 4.12...tak idem skorej...snad ma zoberie....
@katkatonkova Ja som rodila 16.9. a na kontrole som bola vcera, takze cca po 9tich tyzdnoch.
ja som s nou moc nebola spokojna....ked som bola tehotna a mala som problemy s vytokom, nerobila ziaden vyter ani nic, len napisala daku masticku a na dalsej kontrole sa ma ani nespytala, ako sa mam, ani ci mi to preslo...ked som mala problemy s vyssim tlakom, tak mi ho sestricka merala kludne aj trikrat za sebou, aby mohli do knizky napisat relativne normalny a ked som sa stazovala na vyssi tlak, tak mi bolo povedane, ze to si mam riesit s obvodnou lekarkou...ako inak bola mila, len niekedy mi to prislo, ze zlahcuje problemy...
@miskkaa tam sa treba objednat telefonicky, povedia ti co treba priniest - glukozu z lekarne a jeden cely citron, nalacno a vypit len rano vodu z vodovodu, nie mineralky. Treba prist presne, povedia cas(rano okolo pol osmej, osmej), my sme boli tri, tak aby brali vsetkym naraz krv, treba tam dve hodiny sediet aby boli vysledky neskreslene, vysledky po tych dvoch hodinach hned povedia
ja s ňou teda spokojná vôbec nie som..... vlastne, považovala som ju za milú a fajn lekárku, pokiaľ som tam chodila len na preventívky..... odkedy som však tehotná, tak ľutujem, že som jej pacientkou..... som v 25tt a doteraz ma anilen raz nepozerala zospodu (nie žeby som po tom vyšetrení túžila, ale chcem vedieť, že je všetko ok), moč odo mňa pýtala len 2x..... raz mi robila normálne utz s meraním, inak len skontrolovala, či bije srdiečko....celá poradňa trvá asi 3 min..... bojím sa, aby takýmto prístupom niečo nezanedbala.... na problém s kŕčami v lýtkach a opuchmi len povedala, že mi chýba magnézium, na tvrdnutie bruška to isté, na vysoký pulz (na ktorý ma upozornila obvodná, že to mám na poradni spomenúť), tak to je tiež z chýbajúceho magnézia..... vlastne ani neviem, prečo nerobí poradne len cez telefón :/
Stotoznujem sa s prispevkami typu,kym vam nic nie je,chodite len na preventivky,kludne odporucim Dr.,avsak ak je problem mave rukou,ze su aj horsie veci,co je zlee,lebo ak nieco nie je ok,tak asi nie je a treba to riesit nie mavat rukou..napr. Som momentalne tehotna od zaciatku som spinila a vzdy ma poslala,ze to je normalne,v 13. Tt som skoncila na pohotovosti s krvacanim,mam prekryty krcok placentou,co si vyzaduje setrnost,lezanie,oddych(mohla ma nato upozornit,vedela,ze pracujem a mam dieta,tak vtedy matka nezvykne vela oddychovat,ale maka..),skoda,po navrate z pohotovosti som sa mala okamzite hlasit u gyn.,nechala ma cakat hodku(krvacala som stale este dalsie 2 t.),ked ma po hodke zavolali, dr.vzala papier,nic extra nepovedala,ze to sa stava a poslala ma prec,b ola som tam 2-3 min. A ze mam prist do poradne o 2,5tyz.,odisla som s otvorenymi ustami,ze coooo,takze vsetko som riesila cez znamych😕,inac dr.je naozaj mila,ale to k zdraviu nestaci a sestricku ma tip top,sikovnu..takze toto je moja skusenost
Ja som s nou spokojna, uz som u nej s druhym tehotenstvom...s tou, kde som bola predtym, sa to neda ani porovnat. Len by som poznamenala, ze ma uz strasne vela tehotnych a neberie nove pacientky...to mi povedala sestricka pred cca 1 mesiacom...
Ja som s dr spokojna, aj pocas tehotenstva som bola, ale co tam ma teraz tu sestricku, to neviem co je zac, ale je uplne hrozna, neprijemna, clovek ma pocit,ze ju otravuje, usmiat sa nevie,a to ze ma po 600nedeli objednala na kontrolu tyzden skor,ani nehovorim !! Keby si to ja nevsimnem, sla by som tam uplne zbytocne vtedy !
@danielazib Ak myslis Mudr.Raslovu,tak dovolenku má na začiatku jula, mňa objednala ešte pred dovolenkou na 4.7. takže niekedy potom,skus pozriet na internet či to tam nevypisala.
super, ste skvele 🙂 dakujem.neviem sa tam dovolat, a ani na mail mi neodpisala..aa bolo mi divne zeby si to nedala na stranku 🙂 budem skusat opat zajtra volat.