Femicare - MUDr. Grochal
Dievčatá, ktoré ste boli u Dr. Grochala, kde ste parkovali? Podľa mapy vyzerá, že by sme nemuseli zablúdiť 🙂 , ale chcela by som vedieť, kde môžeme zaparkovať, aby sme tam nekrúžili ako družice 😎
a ja idem 22.3. ale u nas su negativne tripple len si chceme byt isty aj cez sono 🙂
este by som mala otazocku, ked si vezmete vymenny listok tak je to lacnejsie, alebo je to jedno? dakujem pekne.
Ahojte, ja som bola dnes u svojho gynekológa, som v 12. týždni teho. všetko je zatial v ok...ale objednala som sa o týžden ku pánovi Dr. Grochalovi,na 1. ultrazv. skríning myslím že aj v 3D...povedala som to aj môjmu gynekológovi..kt. však povedal, že by to on sám tak skoro neodporúčal..zostala som trochu zmätená...ale v každom prípade by som bola kludnejšia, že je všetko ok...Čo si o tom myslíte??Mala by som to risknúť?
😒
@moniq7 ahoj, bola si? ako ti to dopadlo?
Baby, ktore ste boli u Dr. Grochala. V utorok idem na vysetrenie, do telefonu som sa ho opytala, co si mam so sebou priniest, povedal, ze staci iba tknizka 🙂 ja som mala skor na mysli nejaky uterak pod zadok alebo navleky kvoli hygiene, ako si nosim ku mojej gynek. Vsade maju zauzivane nieco ine, tak nechcem vyzerat ako idiot. Dakujem
@bronis92 ahoj bola som u neho 11.08. nebrala som si nič len tehu knižku. Návleky a prezúvky nepotrebuješ, a ak chceš malý uteráčik na utieranie toho gélu čo ti dáva na bruško si zobrať a tým sa utierať, môžeš. Ale mne dal veľa tých papierových utierok. Jedine novú USB na foto ešte zabalené.
@nenullienka dakujem za odpoved. som cakala, ze to bude prebiehat nejak inak, ale vsetko bolo OK
@nenullienka Nový USB kľúč? Chystáme na sono v 30.tt a myslela som ,že je možnosť len buď foto za 8 Eur, alebo DVD za 75 Eur. Vie dať aj fotky na USB? Koľko sa vtedy platí? Ďakujem.
@bronis92
@nenullienka baby, aj vam nieco do tej knizky pisal? ci dal len vytlacenu spravu?
Iba spravu ☺
Môžem Dr. Grochala len chváliť, profesionál, milý, všetko vysvetlil, peknu fotku mi vytlačil. Proste spokojnosť 🙂
Dievcata ja idem ku nemu 24.2. a chcem sa opytat kde to presne je ,niekto vravel ze vo Vrutkach a kamoska ze pri nemocnici,tak teraz neviem.
Ahojte dievcata, mam taku dilemu, zvazujem ci ist na vysetrenie do martina.som v osmom tyzdni a rozmyslam nad tym screeningom v prvom trimestri. Co sa dozviem v tomto stadiu ine ako u bezneho gynekologa? Zijem v zahranici takze rozmyslam ci si naplanovat cestu na SK v prvom alebo az v druhom trimestri. Dakujem az odpovede.
@9lea9 no podľa mňa je zbytočné ísť tam v prvom trimestri, určite až v druhom a treťom sa to oplatí viac a stojí to za to 🙂

@tatis ahoj, nie, nakoniec som u neho nebola ani nejdem k nemu. Idem u nás v BB.