Potrebujem do pôrodnice župan?
Vaše skúsenosti?
Rodila som v decembri v TT a bolo tam tak teplo že aj tá nočná košeľa bola moc 🤣 čiže za mňa zbytočnosť
Nie v porodnici bolo prekurene myslim ze som ho ani nevybrala z kufra😀alr to bola malicka porodnica a nepresuvala som sa po vysetreniach medzi poschodiami a po chodbach
Akosi sa už nenosia
Jedno ci zupan. Sveter. Mikina. Je ale podla mna lepsie si nieco cez seba dat.
Na oddeleni ani nie.ale ak ti treba ist na nejake vysetrenie mimo. Pripadne navsteva niekde ze ides “pomedzi cudzich ludi”. Niekomu to nemusi byt prijemne.rodila som aj v lete aj v jeseni.
Napr po sekcii mi bola taka zima ze som aj na izbe mala na sebe zupan. A prosila som sestricku nech mu obuje hrube ponozky 😂 aj ked tam bolo teplo.
Ja som mala tenký saténový, krátky len tesne pod zadok, rodila som vo februári. V nemocnici síce bolo horúco, ale keď som opúšťala oddelenie tak som si ho cez seba hodila. Aj na návštevy som v ňom chodila . Lepšie vyzeral ako košeľa 😂
Ja som si ho obliekala iba na zahriatie, keď mi bolo chladno ... A nemusíš mať ani nočnú košeľu, teda kľudne mozes chodiť medzi poschodiami nie v pyžame. Mala som legíny a dlhé tričko 🤷
Ze nocna kosela ci pyzamo. To fakt nosite? Ja som rodila posledne dieta pred 4rmi rokmi a NIKDY som nemala ziadnu nocnu koselu (ani doma ani nikde) a ani pyzamo. Leginy a tricko. Zupan ani neviem co je.
Ako niečo sa ti zide, ak sa ti pusti mlieko, môže ti pretiecť nočnú koselu. Rovnako my sme chodili na väzenie a kupanie deti a tam sme všetky mali zupany
@yanni keď je niekto po cisárskom, asi mu nebude najpohodlnejšie, keď bude Mat cez ranu gumu od legin
@yanni ano zo 100 zien ma tak 97 na sebe nocnu koselu (to je vymyslena statistika ale teda ja by som spocitala na prstoch ruky zeny ktore mali na sebe nieco ine nez nocnu koselu) a je to uplne normalne a urcite praktickejsie ako leginy ked sa ma zena sprchovat tak 6xdenne 😃 takze ano moze si na seba dat cokolvek chce ale pozastavovat sa nad tym ze niekto je v porodnici v pyzame…
Ani raz som ho nepotrebovala. Ja som ani nočnú košeľu nemala. Mala som tielko na dojčenie a kratase. Na izbe som mala len to tielko a popôrodné nohavičky. Keď som išla mimo izbu, prehodila som si cez seba tenký kardigan. Ani v novembri mi nebolo zima.
Preco by Mala mat Gumu cez ranu? Ved Rez je uplne Ale ze uplne dole. Tam ti ziadna guma nejde. A viem uplne presne. Mala som cisar. Dokonca dva v priebehu 3,5 roka.

Ja som mala zbaleny pri oboch porodoch a nevyuzila som ani raz..je tam hrooozne teplo