Je potrebný župan do pôrodnice v lete?
Ahojte, je potrebný župan do pôrodnice ? Termín mám koncom augusta, predpokladám, že bude dosť teplo 🙂 župany bežne nenosím
Podla mna netreba, maximalne nejaky latkovy co prehodis cez seba ak nechces chodit po oddeleni v nocnej koseli.
Zbytočnosť
Prvého som rodila v januári, a ani vtedy som ten župan nevyužila. Druhé idem rodiť tiež v auguste, a župan určite neberiem. Zbytočnosť.
Mala som kratky muselinovy. Bola som nim prikryta na miesto periny. Bolo asi milion stupnov. Mala som ho ked som potrebovala ist na chodbu lebo tam bol vsade strasny prievan a citila som sa v nom menej ako 'bezdak' v kojacom pyzame :D . Akoze normalny zupan by som urcite nebrala.
nevyuzila som ani v zime, bolo tam prilis horuco
Rodila som vo februari a ako som zupan priniesla, tak som ho aj odniesla 🙂 cize za mna netreba
ak planujes cele dni byt v pyzame potrebujes ho ak niekam pôjdeš, ja som vzdy v nemocke v pyzame v noci v obleceni cez den
V pôrodnici je horúco aj v lete aj v zime. Tam nejde o chlad, iba o prekrytie. Pri prvom som používala, pri druhom mi to už bolo jedno a nevytiahla som ho.
Ja som využila. Mne bolo v pôrodnici stále zima,ešte aj hrubé ponožky mi musel manžel doniesť.
@anonym_autor kupila som pri prvom tehu...do nemocnice zbytocnost, pri dalsich som uz ani nebalila, pouzivam ho akurat doma v zime.
Župany sú aj tenké. Nevieme dopredu, aké bude počasie. Možno sa budeš tak potiť z hormónov, že ti nočné košele nebudú stačiť a budeš rada aj za čistý župan.
Ja som rodila koncom júla pred tromi rokmi ale mala som zo sebou taký tenký a veru niekedy sa mi zišiel .Tiež župany nenosím
@anonym_autor ja som rodila v januári a bolo tam teplo alo v pekle 😃 Nepotrebovala som ho kvôli pocitu tepla, ale mne bolo napríklad príjemnejšie ísť v župane na chodbu ako len v košeli 🤷 Mala som tenký, bavlnený.
Ja som mala. Lebo ked som isla s babatkom na vysetrenia. Alebo so sebou na utz tak trebalo ist do inej casti. Tak som tam nechcela chodit len v koseli 🙈 ale uz potom to prerobili a bolo vsetko v jednej chodbe. Tak to uz netrebalo vobec.

@anonym_autor nevyužila som ani v zimných mesiacoch