Ako riešite upratovanie na pracovisku?
Ahojte, len ma zaujíma ako fungujete vy v práci čo sa týka upratovania, moja práca je kancelárska čisto administratíva, ale plus musím každý deň vysávať koberce, plus ak je špina tepovat, upratovať všetko od wc až po kancelárie. S tým, že nemám nič k mzde. Funguje to aj u vás? Nebola som na to zvyknutá, buď nám priplatili alebo sme mali pani na upratovanie.
Neupratuj. Šéfka ti môže nákazat navyše prácu vrámci tvojej pracovnej zmluvy. Napríklad bežné robíš tabuľky z menom a priezviskom, ale šéfka chce pridať stĺpec dátum narodenia. Ale nemôže ti nakázat upratovať, keď bežné robíš administratívu. Bozp je tiež povinné.
@malinovka333 my sme mali wc spolocne este jednou kancelariou, ktora s nami sidlila na chodbe a kedze to bol velky objekt, tak tam bola jedna upratovacka, ktora umyvala chodby a aj spoločné wc
Pracujem ako účtovníčka, a pri upratovaní sa striedame ... Upratujeme každý piatok. 1 osoba to má za polhodinu hotové. Je nezmysel najímať niekoho na polhodinu týždenne
Máme pani na upratovanie. Závisí od toho, čo ti bolo komunikované na pohovore a či si súhlasila. Plus, akú náplň práce máš v pracovnej zmluve...🤷. Ak nikto nič, tak sa môžeš ohradiť. Mne bolo napríklad komunikované, že okrem Pc práce budem čistiť kávovar, pripravovať ovocie a umývať špinavý riad, raz za týždeň utriem šéfovcom stôl od prachu a ja som povedala ok. V zmluve som nič také nemala, ale brala som to tak, že aj ústna dohoda je dohoda.
U nas to bolo to iste, vecne dohadovanie, kto je na rade - nakoniec sme sefa ukecali a objednala sa firma.Je to na nezaplatenie, konecne mame pokoj. Daj šéfke tip na profi upratovanie firiem, nam to robia tito https://greenclean.sk/firemne-upratovanie/

Opýtaj sa šéfky prečo si nenajme upratovačku,čo jej popri svojej robote urobí administratívne práce,bude to mať lacnejšie 😃