Cestovanie do práce: Koľko kilometrov prekonávate denne?
myslím aj v rámci mesta, lebo však z jedného konca BA na druhý je dobrých 30 km🙂alebo z jedného mesta do druhého...
pýtala som sa preto, lebo doteraz som mala do práce na skok, resp.pár minút.teraz zvažujem zmenu zamestnania a bude to tak 25 km autom tam a 25 späť, dopravné zápchy nehrozia v tejto lokalite.takže vidím, že je to viac-menej normálna vzdialenosť..
Este donedavna 98km jednym smerom - auto, vlak, metro a 98 spat. Teraz uz len luxusnych asi 52km jednym smerom.
NZ-BA a späť 100+100 😠 plus v rámci mesta na stanicu - zo stanice 60min (chodím pešo)
@hsara99 ja mám aktuálne 100% HO, takže viem🙂 ale nová ponuka je o pár stovák Eur viac, takže presne zvažujem, či užívať výhody HO alebo mať vyšší životný štandard za cenu dochádzania do offisu🙂
@kikala15 ach, to je veľa, naozaj. môžem sa ťa spýtať, finančne to je koľko minus z rozpočtu také cestovanie?
Tak tu by som asi zvážila koľko precestujes - aj finančne aj časovo a či sa to oplatí. 🙂 držím palce pri správnom rozhodovaní 🍀
hm, dievčatá, dakujem za príspevky. od dnes budem na to pozerať tak, že "chvalabohu iba 25 km🙂" doteraz to bolo, že "do kelu, prečo až 25 km🙂"
mám režinku, tak len za tú raz ročne a ráno autobusom v NZ na stanicu je to 35 centov (poobede už idem domov pešo) v BA chodím pešo zo stanice do práce a späť
145 km jednym smerom. Rovnako naspat. Nastastie to nemusim absolvovat kazdy den
Zasadna otazka nie je kolko km,ale aka je cesta,ktorou pojdes. Nevadi,ak aj pojdes dalej,pokial mas pohodovu plynulu cestu. U nas je peklo vobec sa dostat z jedneho konca mesta,na druhy. Problemom ani nie je tak vzdialenost,ako 10 svetelnych krizovatiek,upchate mosty...Takze z jazdy,co by trvala priemerne 20min.ides 45-60. A stale len brzdis a rozbiehas sa🤦♀️
ahoj, tak ja som v Bratislave,do prace to mam 7 km, chodim MHD a od bytu po dvere kancelarie to mam 30 minut, povazujem to za super cas... doteraz vzdy som v ramci mesta dochadzala viac.
na margo toho celeho : manzel roky ( nieco cez 7 rokov) denne otacal Bratislavu- Trencin.... je pravda, ze na firmenom aute, za firemny benzin, ale kazde rano som cakala spravu, ze prisiel ok do prace a pred odchodom vzdy napisal ze odchadza ... neviem ako sme to dali....a uz nikdy viac.... polhodka je uplne megasuper 😀
Skor ako na vzdialenost by som sa zamerala na cas straveny cestovanim. Je rozdiel ist 30km bez zapchy alebo 10km krokom. Mne kolegyna cestovala z Trnavy do BA a zakazdym sa rozculovala ze cestuje aj hodinu. Ja som vramci BA s prestupom cestovala cca rovnaky cas. (Potom som si kupila auto a usetrila 20 min na jednu cestu, ale to je na inu diskusiu).
@iwesska jj, to je velmi podstatné, chápem. u mna by to bolo 25 km plynulej jazdy bez semaforov a pod. rovnou cestou vpred🙂
@autorka na stastie len pocas skusobnej som musela 2 mesiace denne chodit, inak mam chodit 3x do tyzdna do officu - da to zabrat, ale co narobim... v okoli si taku pracu najst neviem
Chodila som 70 km tam a 70 km naspat. Keď som pracovala, prespala som na ubytovni.

Cca 30km tam a 30 spat..