Fyzická práca až do vyčerpania
Existuje nejaký legálny doping, čo berú napr. aj vrcholový šporovci aby ich telo vládalo ísť nad svoje sily? Dali ma na takú pozíciu kde je to fyzická drina 12h s minimom prestávok, a telo proste išlo do vyčerpania a kolaboval som. Dopoval som sa paralenom, elektrolytmi, ale pomohlo to len nejako to pretrpieť a neskolabovať. Ale skončilo to svalovkou po celom tele, lezie na mňa aj horúčka. Na nohu neviem došlapovať, rozkrok taký vyštípaný že musím mráčak rozkročme. Je mi zle. Cítim sapśavený. To aj lekári pozvrdia že ak telo fyzicky zruinujete do totálneho vyčerpania, oslabí sa imunita a je to v háji. Keby nezačínal víkend tak lekár a PN-ka. Potreboval by som niečo čo by mi pomohlo ísť nad moje sily. Na pošte funguje robota na spôsob rotácie že máte rôzne druhy prác na rôznych oddeleniach a musíte rotovať. Nikto nemá výnimku. Len telá niektorých to zvládnu, to moje nie. Takže napr. darmo zvládnem 4 pozície z 5 keď nedávam tú jednu. Kapitalistu to nezaujíma, a tým pádom som nezamestnateľný u nich. Takže pravdepodobne skončí aj toto zamestnanie.
@podvody vies vela ludi sa ti snazilo a aj snazi pomoct. Lenze kym to nechces ty, kym sa nezatnes a nezmenis to, tak je to ako hrach hadzat o stenu. Bohuzial, vyzera to tak ze sa prežerieš a konec. Ak si este diabetik tak tomu naozaj nepomahas.
@janulik2008 stačí že prídem o prácu, čo je u mňa častý jav, a to ma hneď zabrzdí v prejedaní sa. Je to v podstate jediná moja závislosť. Takže pre mňa je to ešte pozitívne keď som bez práce. Som obmedzený rozpočtom a aspoň sa nevenujem svojej závislosti.
Lebo ludia čitatelia zamyslite sa a skúste pochopiť človeka trpiaceho závislosťou. Pre nás závislých už nemá nič iné význam len cieľ našej závislosti (alkohol, cigarety, hranie, stávkovanie, dorgy, jedlo). V mojom prípade jedlo. Ja keď sa dostanem k peniazom, tak jediné čo vidím je tá pizza, ten kebab atď. Proste nič iné ma nedokáže potešiť. Je to jediné pozitívum čo v živote mám. Nič to neprebije.
Napríklad raz sme s kamarátom (čo tiež strašne lúbi jesť) stáli na prahu erotického klubu, a tesne pred vkročením sme si to rozmysleli, lebo sme v sekunde usúdili že koľko cigánskych pečienok by sme mali za tie peniaze čo by sme minuli za erotické služby. A viete akí sú muži nadržaní. Tak aká už musí byť silná tá závislosť na jedle, keď sme jedlo uprednostnili pred erotikou?
Odrežú mu nohu od riti keď podceňuje diabetes a doskákal.
Teraz hojno, potom bude mať to druhé..
Škoda sa vytáčať a škoda každého písmena.. macherko
Lebo ludia čitatelia zamyslite sa a skúste pochopiť človeka trpiaceho závislosťou. Pre nás závislých už nemá nič iné význam len cieľ našej závislosti (alkohol, cigarety, hranie, stávkovanie, dorgy, jedlo). V mojom prípade jedlo. Ja keď sa dostanem k peniazom, tak jediné čo vidím je tá pizza, ten kebab atď. Proste nič iné ma nedokáže potešiť. Je to jediné pozitívum čo v živote mám. Nič to neprebije.
Napríklad raz sme s kamarátom (čo tiež strašne lúbi jesť) stáli na prahu erotického klubu, a tesne pred vkročením sme si to rozmysleli, lebo sme v sekunde usúdili že koľko cigánskych pečienok by sme mali za tie peniaze čo by sme minuli za erotické služby. A viete akí sú muži nadržaní. Tak aká už musí byť silná tá závislosť na jedle, keď sme jedlo uprednostnili pred erotikou?
@podvody Skús pochopiť že máš cukrovku, máš zapareninu medzi nohami, máš internet a ty prežieraním a ignorovaním svojho zdravotného stavu smeruješ k tomu že odfiknú obidve nohy..
Cukrovka výrazne oslabuje imunitu a poškodzuje drobné cievy. Stačí zdanlivo banálny problém v oblasti rozkroku – napríklad zaparenina, zapálený vlasový folikul, porezanie pri holení, hemoroidy alebo drobná odrenina. Baktérie cez túto ranku preniknú do podkožia, kde sa kvôli oslabenej imunite diabetika začnú nekontrolovateľne a extrémne rýchlo šíriť. Tkanivo v rozkroku a na genitáliách začne odumierať (černieť). [1] (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK549821/), [2] (https://www.sunsheinpodiatry.com/faqs/signs-tha...), [3] (https://dermnetnz.org/topics/fournier-gangrene), [4] (https://my.clevelandclinic.org/health/diseases/...), [5] (https://coloproctol.org/journal/view.php?doi=10... stav je život ohrozujúci stav (chirurgická pohotovosť), ktorý si vyžaduje okamžitý zásah, podávanie vnútrožilových antibiotík a radikálne chirurgické odstránenie všetkého odumretého tkaniva, aby sa zabránilo otrave krvi
Tak anonsubludia závislí, s medzi nimi sú tí čo si problém uvedomujú a chcú sa závislosti zbaviť. A potom ti druhí, ktorí vedia ,že sú závislí ale zmeniť sa nechceli lebo ich im závislosť vlastne vyhovuje
Už sa bojím toho keď príde sevrin, earlgrey, janulik2008... Na jednej strane sa hanbím ale na druhej tá neznesiteľná túžba a chuť... Peniaze zatiaľ mám. U mňa však vo vete o peniazoch je vždy najdôležitejšie slovo ZATIAĽ.
@podvody nemusíš sa ničoho báť, ja som nad tebou dávno zlomil palicu a je mi šumafuk čo je s tebou.
Len jedna vec ma zaujala, z mentálneho hľadiska, čo ty máš za úchylku každé fórum na Slovensku zaspamovať svojími nekonečnými problémami?
Tu prikladám screenshot z iného fóra, tam je reakcia na teba a pod tým počet príspevkov v danej téme. Toto je už fakt na psychiatriu 😂
@podvody nemusíš sa ničoho báť, ja som nad tebou dávno zlomil palicu a je mi šumafuk čo je s tebou.
Len jedna vec ma zaujala, z mentálneho hľadiska, čo ty máš za úchylku každé fórum na Slovensku zaspamovať svojími nekonečnými problémami?
Tu prikladám screenshot z iného fóra, tam je reakcia na teba a pod tým počet príspevkov v danej téme. Toto je už fakt na psychiatriu 😂
@sevrin
Preboha😁
A to je aké forum, Reddit?
@sevrin
Preboha😁
A to je aké forum, Reddit?
@anonym_929000 to je z FreeSpace.sk Fóra (janulik2008 to pozná), tam sa z neho snažili spraviť normálneho človeka a polka skončila kvôli nemu na liekoch s nervami a vysokým tlakom. To je jeden z najstrašidelnejších prípadov, ako môžu dopadnúť snahy ľudí pomôcť takému nepodarku ako tento. Najprv boli seriózne diskusie ako mu pomôcť, ale tie diskusie od rád, nápadov a návrhov, ako si môže zlepšiť život, postupne degradovali do nevrlých reakcií plných hnevu a nadávok. Nakoniec to vidíš už aj tu, ako tu začínajú prevažovať reakcie typu "choď už do riti". Tam aj admini dostali tvrdé ultimátum od ostatných členov, buď bleskom pôjde ten idiot alebo pôjdu oni! Tak "jeho" témy sa skryli a prístup má k nim len ten čo chce ich vidieť. A takých tam zostalo fakt už len málo.
@anonym_929000 to je z FreeSpace.sk Fóra (janulik2008 to pozná), tam sa z neho snažili spraviť normálneho človeka a polka skončila kvôli nemu na liekoch s nervami a vysokým tlakom. To je jeden z najstrašidelnejších prípadov, ako môžu dopadnúť snahy ľudí pomôcť takému nepodarku ako tento. Najprv boli seriózne diskusie ako mu pomôcť, ale tie diskusie od rád, nápadov a návrhov, ako si môže zlepšiť život, postupne degradovali do nevrlých reakcií plných hnevu a nadávok. Nakoniec to vidíš už aj tu, ako tu začínajú prevažovať reakcie typu "choď už do riti". Tam aj admini dostali tvrdé ultimátum od ostatných členov, buď bleskom pôjde ten idiot alebo pôjdu oni! Tak "jeho" témy sa skryli a prístup má k nim len ten čo chce ich vidieť. A takých tam zostalo fakt už len málo.
@sevrin ten Tomáš,to je on? To vlákno Chudnutie
Maratónci a bežci teraz pijú nejaké gély, tak môžeš skúsiť
@sevrin ten Tomáš,to je on? To vlákno Chudnutie
@anonym_f08605 áno, v nejakej téme machroval, že za 8 mesiacov sa dá schudnúť 40 kilov. Tak OK, choď do toho. Tak si založil blog, kde bude písať svoje úspechy. Ako začal, tak aj skončil. Ako v každej inej téme, len samá kopa kecov 😂
Maratónci a bežci teraz pijú nejaké gély, tak môžeš skúsiť
@anonym_6b6471 nooo presne toto mám na mysli, niečo na výdrž.
@anonym_f08605 áno, v nejakej téme machroval, že za 8 mesiacov sa dá schudnúť 40 kilov. Tak OK, choď do toho. Tak si založil blog, kde bude písať svoje úspechy. Ako začal, tak aj skončil. Ako v každej inej téme, len samá kopa kecov 😂
@sevrin Dávid schudol 10kg za 2 mesiace.
Povedal že po zovretí vody 25-35 minút na malom ohni. Uvidím čo z toho bude. Opäť som dal šancu vareniu. Tak dúfam že sa podarí, inák budem musieť ísť na pumpu na hamburger kde viem že bude dobre spravený.

@podvody Ze Ta nejakym zvratenym sposobom rajcuje, ze dokazes takto uputat pozornost? Jednak si pazravy, ale jednak ma Tvoja popletena mysel radost, ze ked uz nie pozitivne (vzhladom, charakterom, spravanim...), tak dokazes aspon takto prilakat pozornost. Ty vies velmi dobre aj sam, co by si mal robit, ale paci sa Ti, kolko ludi tu vytocis, kolki Ti dohovaraju, kolki sa snazia pomoct ci zalamuju palicu a Ty si povies, ze ich este trosku vyhecujes a das si este 3 kolaciky, postazujes sa na novu pracu,... Nicis tym len sam seba, ale ked Ti to za to stoji, tak kludne zaloz dalsich 50 diskusii a informuj nas, co si zjedol a co sa ti v zivote nepodarilo.
@anonym_a23c45 nič z toho nemám. Aspoň tí influenceri čo šaškujú verejne majú za to nejaké peniaze. Ja za to nedostávam nič. Ešte mňa to stojí peniaze lebo musím kupovať kredit. Ae neberiem to tak lebo internet potrebujeme aj kvôli iným veciam. Čiastočne aj železničná spoločnosť za to môže. A rád pozerám svoje priblblé seriály. A keď mi to už umožňuje aj písať po fórach, tak prečo nie?