icon

Kolegyňa po mne opakuje

21. sep 2022

ahojte, ak máte podobnú skúsenost. Ako ste reagovali? Alebo len čistá ignorancia z vasej strany?

Strana
z2
zuzki1
22. sep 2022

Keď máš takú šikovnu kolegynu hackerku, nakupuj cez mobil, a hotovo , ale tiež to nechápem , kto nosí oblečenie s vysackami a hrabe sa druhým v kabelke, príde mi to uletene
Ja mám mladšiu kolegynu , a veľa veci sa mi paci ako nosí , kúpili sme si rovnaké sako , odporučila mi šampón , posunula lodicky ktoré objednala a nesadla jej veľkosť a mne áno - sama mi ich ponúkla a dala som jej peniaze , tak nemala starosti s reklamáciou , ale my medzi sebou nebojujeme, celkovo sa mi zdá že pes bude inde zakopaný u vás - nemali ste náhodou nejaké nezhody , nepobili sa o flek v praci alebo chlapa?

beatta7
22. sep 2022

asi by som sa jej opytala, co tym sleduje, co tym chce dosiahnut, lebo normalne mi to teda nejako nepride, nehovorim, ked sa niecim inspiruje, ale takto je to ine :/

sickynickyobsadene
Autor odpoveď zmazal
andrea78
22. sep 2022

@nafka0483 co ja viem, asi 😁 Zaveseny sveter, bunda, kabat, pozrie si stitok. Pochybujem, ze chodi s tymi visackami od kupy😄 Aj ked teda, videla som uz vselico, aj to, ze sikovna zienka necha visacku, oblecie a vrati do obchodu🙃. To uz len hlbsie uvazujem v teoretickej rovine nad tymi visackami a stitkami 😂 Ta tema mi pripada stale viac ako vymyslena, nedotiahla take tie uveritelne detaily kauzy, len senzacia vyrobena, no kolabuje to na realnych detailoch😁

stanulienkat
22. sep 2022

Kolko mate rokov? 13? Taketo chobotiny riesi moja 10 r dcera.

daniela2202
22. sep 2022

To je fakt ako z filmu, nie je to diagnóza? Kolegyňa- smer doktor

tykat
22. sep 2022

Ak sa pyta na visacku/znacku tak by som jej s usmevom odpovedala "...vies co, nepoviem lebo by si si kupila to iste."

gabika0825
22. sep 2022

Akože toto by aj mna trosku vytočilo, najmä to že ju stretneš tam, kde ideš aj ty. Chápem že si chceš oddýchnuť od všetkých v takých tatrach napríklad s mužom a teraz ju tam stretneš. Mi povedzte že ktorej by toto nevadilo. Ako oblečenie a vonavka, to ešte beriem to by som nehala tak. Ale že chodi tam kde ty bez toho, aby si jej to povedala v práci že ideš tam a tam a ona by to mohla zobrať ako tiež nápad že by niekam tiež napríklad zobrala muža alebo tak. To je iné. Ale ona po tebe chodi na notebook a pozerá historiu? Tak to už mi príde trosku cez čiaru. Ja by som sa s ňou normálne porozprávala. Že ti to je nepríjemne a nezelas si aby to robila. Lebo to už hraničí s posadnutostou. Ja som mala bývalú kamaratku tiež sme sa spoznali v bývalej práci, tá mi zas závidela že mám pekný vzťah s mojim už teraz ex, no v tom čase po mna chodil do prace, chodili sme stále niekam na výlety tiež som kolegyniam rozprávala a medzi nimi bola aj ona, ale to nebolo v zlom že by som jej robila napriek. Ona s prepáčením stará baba, jej muž na ňu kaslal, deti jej odišli z domu a ona videla mladú ženu čo je šťastná a zasadla si na mna tak, že to zašlo až do kliatieb, to keby ste videli tie pohľady smerom na mna, oči plne nenávisti a zlosti(možno sa smejete, ale mne sa tak zhoršil zdravotný aj psychicky stav, že som musela odísť z prace). Akonáhle som dala výpoveď dohodou, tak problémy skončili. Dúfam že u teba to tak nedopadne. Veľa šťastia prajem

liusa82
22. sep 2022

@autor mne toto robila bývalá suseda.Síce my dve sme sa nebavili nikdy ako kamošky vlastne vždy len ahoj na chodbe ak ma náhodou zbadala alebo inak vôbec ale väčšinou ked som mala niečo nové musela mať na ten štýl aj ona.Raz to bola podobná bundička do pásu.Potom cez leto okopirovala aj minisuknu s tričkom aj so šteklami hlavne že to nikdy nenosila a vrchol drzosti bolo ked si kúpila rovnaký kabát ako ja ešte aj rovnakú farbu.Som rada že sme z tej bytovky odišli.Ktovie koho kopíruje teraz 🙂 ešte si pamätám že aj rovnakú tašku takú zelenkavú na nákupy si zaobstarala ako som mala ja.Nechápala som ju ale nikdy som jej na to nič nepovedala

monikabull
22. sep 2022

Nemá tvoja kolegyňa náhodou zálusk na tvojho muža?😄 Keď sa objavuje na miestach, kde aj ty........ s tvojim mužom... V dnešnej dobe je už bohužiaľ všetko možné...

Strana
z2