Koľko hodín denne pracujete a čo robíte?
Ahojte.. len tak pre zaujímavosť koľko hodín reálne denne pracujete? a prípadne čo robíte?
poprosím len pravdu
0, uz nemusim pracovat, pred par rokmi sme predali firmu a stal som sa financne nezavisly, ale pre zmenu studujem na vs
4h denne
Realne z tych 4h 3-3,5h kedy ako 😃
Piatky mam dlhe 5,5h robim a realne ca 4
kedze som na materskej, tak momentalne este nerobim, ale predtym som mala taku volnejsiu pracovnu dobu. ked som nestihala veci dokoncit, zobrala som si to domov, pripadne som ostala robit home office
pracujem 8 hodín, reálne, pozriem na hodiny a potiahla by som ďalšie dve. Som ale rada, že sa nemusím nudiť a tlačiť očami hodiny, nech mi to ubieha
Prácu aj kolektív mám rada
@anonym_autor hodinku aj 2 viac ako mám úväzok
@anonym_autor ja pracujem od 9.30 do 14.00 ako rozvozca obedového menu z reštaurácie
7:30-15:30 z toho asi 5 hodín práce.. ale aj tak ma to nebaví, ostávam iba preto, že je to jednosmenná prevádzka a prázdniny doma s deťmi.
@anonym_autor 2 hodiny denne, IT
V aute som 2 az 5 hodín denne pracovne a so zamestnancami travim ďalšie cca 3-4 hodin. Večer sa venujem cca 1h mailom a problémom ktoré vznikli počas dňa. K dispozícii na telefóne som od 8 do 21 a to mi volajú okrem zamestnancov aj zákazníci občas. Aj víkendy
(Regionálny manažér)
@anonym_autor musím mat splnený mesačný fond/8h..robím zvyčajne 7,5-8,5h denne bez prestávky.Robim na ekonomickom úseku.Nemam prestávky,( moje rozhodnutie)reálne si zjem niečo popri praci. Nadcasy mám preplatené.
Tych 12hod denne, ak neratam cikpauzu a nieco zahryznem, no popri tom riesim maily..takze do 11,5hod prace sa zmestim s prehladom ..vedecká sféra.. ale zato robim 4dni v tyzdni
Pracujem 4-5 hodin , popoludni sa venujem svojim detom, nakupim, upracem, uvarim alebo ideme vsetci niekam von.
ani minútu navyše ako musím
Rozveziem deti do školy a som v práci najneskôr o 8mej a popoludní ak nemám pracovné povinnosti, veziem deti na krúžky po 14:30. Ak mám povinnosti, som v práci aj do 17tej. A niekedy si nosím prácu aj cez víkendy domov. (Minimálne mentálne určite). Robím právo.
7,5-8 hodin som tu. 95% času nerobím nič, ale niekto tu musí byť, tak som tu 😂 aj keby som chcela, tak nie je čo robiť…
@anonym_cabf22 aj ja by som brala takú prácu, kde robíš?
@anonym_cabf22 aj ja by som brala takú prácu, kde robíš?
@anonym_bffe85 recepcia, ale veľmi záleží, že v akom odvetví a kde. No robím aj nočné, vikendy, sviatky…
4h denne
Realne z tych 4h 3-3,5h kedy ako 😃
Piatky mam dlhe 5,5h robim a realne ca 4
@anonym_adb31e ani mi nevrav,teda okrem tlacenia hodin,tlacim aj korene do zeme,a kvitnem ako ruza,ked ozaj 3hod.vkuse stojim a nic nerobim a ked robim tak tak znudene,ze az lebo robim extremne pomalicky,rychlo sa robit neda aj keby som chcela.
@anonym_bffe85 recepcia, ale veľmi záleží, že v akom odvetví a kde. No robím aj nočné, vikendy, sviatky…
@anonym_cabf22 nočné by som už teraz nedala, niekedy som si tak zničila zdravie. Tak aspon ze to mas pohodové
@anonym_autor pracovnu zmluvu mam na 8 hodín.
Niekedy som v práci 6hodin niekedy 9hodin (par krát do roka aj 12 hodín)
Reálne v nej niekedy pracujem 3 hodiny niekdy 7hodin zvyšok sa bud flákam alebo sa nejak vzdelávam.

@anonym_cabf22 viesta? 😂😂😂😂
@anonym_dca67c nie 😃