icon

Lekár a skúšobná doba

11. nov 2022

Ahojte, ako to je s lekarmi pocas skusobnej doby, mam narok na navstevu lekara? Vysli mi nejake zle hodnoty z krvi, som teraz mesiac v praci a mala by som ist na nejake vysetrenie. Uplne mam z toho stres, že skusobna doba. Ďakujem

pribinak
•
11. nov 2022

Normálne oslov nadriadeného a chod k lekárovi. Ak by mali problém s tým ze ideš k lekárovi tak to potom nie je ok a treba sa obzerať po novej práci

luscious
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
11. nov 2022

Ďakujem, skorej sa obavam, ze ked toto urobim, ze mi nepredlzia skusobku a vyhodia ma …. Ale tak zdravie je zdravie, co mam robit, len stres no

luscious
•
Autor odpoveď zmazal
•
spadnutaslivka
•
11. nov 2022

no ale ak by im normálna návšteva u lekára vadila už teraz, tak by im na 99% vadila aj potom a vedeli by ti to dať patrične vyžrať. preto ti tu píšu, že ak im to má vadiť, radšej kašli na takú robotu.

zobaka
•
11. nov 2022

vezmi si priepustku, tu hodinu vydrzia, vysvetli situaciu, ze nechces nic podcenit

natalienka12
•
12. nov 2022

Odbery krvi sa realizuju u kazdeho lekara len rano, moja doktorka ma napr. odbery uz od 6,00 hod. takze treba ist tak. A ked by sa nahodou nedalo, tak priepustka na 1 hodinu nesposobi, ze ta vyhodia. Ak by si ale zacala cerpat pravidelne celodenne priepustky, tak sa s tebou rozlucia.

autor
•
12. nov 2022

@natalienka12 ja uz odbery prave mam, ale nieco ni tam vyskocilo a preto by som teraz mala ist na konkretne vysetrenie

natalienka12
•
12. nov 2022

A v com je problem? Nemusis ist na cely den.

autor
•
13. nov 2022

@natalienka12 nemocnica, kde robia to vysetrenie je mimo mesta a s cestou nemam sancu to vybavit za hodinu dve

loginexistuje
•
13. nov 2022

a o ake vysetrenie ide? vacsinou su alternativy a da sa objednat na cas ak tak

mandzula
•
13. nov 2022

@autor od urciteho casu sa riadim tym, ze v praci som nahraditelna, v rodine nie a podla toho sa zariadujem.