Práca a psychika
Baby, taky menší pokec pre tie, ktoré majú chuť podeliť sa s názorom k téme. 🙏 Milujem svoju prácu, som dostatočne ohodnotena, mám dobrý kolektív, pracujem v podstate vo sfére, ktorú som aj študovala. Ale, mám problém zvyknúť si psychicky na šéfa. Nie je zlý, práve naopak, ako človek super, ohladuplny, nápomocný. No, ako šéf 🤦♀️ už som par - krát išla plačom domov. Psychicky je veľmi náročná táto práca. Ako sa cez to preniesť? Je mi jasne, ze takto ohodnotenu prach v tomto časovom rozpätí a navyše, za veľmi slušne peniaze u nás nezozeniem, ale, občas som zrelá na tabletky 🙈 a to som si myslela, že som silná osobnosť, no, šéf ma rýchlo vyviedol z omylu. Takto to vníma aj kolegyňa, s ktorom sa delín o kancel. Avšak, ta je tam roky, akosi si zvykla, no tiež ma také dní, kedy by najradšej odišla. Ako sa,, nastaviť,, tak, aby som sa čo najviac odosobnila? Sama neviem. 🙈 možno dúfam, že sa nájde niekto, kto prežíval podobne a našiel cestu ako to zvládnuť a predychat. 🙏
Mozno si to ani neuvedomuje, odosobnit sa od toho neda, to by si musela mat na to povahu a to evidentne nemas. U mna by toto bolo asi take, ze by som zvazovala aj odchod, ale chcela by som povedat sefovi aky je problem. Bez toho by som dozaista neodisla.

A ten sef vie, ze niekedy to prezenie?