icon

Práca v stoji

12. jan 2023

Ahojte, v robote som 8-9hod na nohách a síce robim už skoro 2 roky, strašne ma stále bolia nohy hlavne päty. Napr teraz po smene už sa nedokážem ani pohnúť a neiem si zvyknúť. Takisto ma trápia aj kŕče. Dá sa niečo robiť s tymi boľavými nohami? A to som 20tnička

monillia
•
12. jan 2023

Spravna obuv a magnezium

valeria_h
•
12. jan 2023

Zmeniť prácu. V 20tke mať takéto problémy, tak radšej zmením prácu ak sa dá.

luccija
•
12. jan 2023

Máš ich aj opuchnuté?

autor
•
12. jan 2023

Mám ploché nohy a asi by som mala zainvestovať do dobrej obuvi. Alebo to magnesium aj. Dakujem

monillia
•
12. jan 2023

@autor keď máš ploché nohy nie je ocom, v prvom rade správna obuv nielen v práci ale aj v súkromí

kubkovamama
•
12. jan 2023

Ja som takto 12tky,niekedy ani obed nebol.Mne pomáhalo cvičenie.Stale byť v horizontálnej polohe je síce fyzicky namáhavé,ale so svalmi a krvným obehom to nespraví nic,iba zle čo už cítiš.Kedykolvek môžeš rob drepy,poskakuj,chod z roboty pešo alebo na bicykli,doma cvičiť,športovať.A správne topánky,vložky,kašli na to čo je krásne a trendy,investuj do dobrých pracovných topánok aj bežných, chodiť naboso doma.Dobry je senzoricky pás,ako koberec.Na nete je strašne veľa cvikov na chodidlá.Mg,Ka,veľa tekutin

adeladulova
•
12. jan 2023

Ja robim čašníčku na nohach kazdy den 15,5 hod kratky/dlhy tyzden, a bez spravnej obuvi mi odchadzali krize, a nohy. Urcite odporucam Nike bežecké, alebo New balance, kolegovia Skechers teniky. Odvtedy klop klop nic necitim. A suhlasim s vyssim nazorom. Ked mozes, nestoj, zadrepuj, zatancuj si, ponatahuj sa. Vo volnom case si chod zaplávať a chod s plochymi nohami k fyzioterapeutovi

mamula20
•
Odpoveď bola odstránená
•
ivangeline
•
12. jan 2023

Plus cvicenie na chrbat. Spravne drzanie tela.

martinkatinka
•
12. jan 2023

Magnesium a dobra obuv. Ja som na nohach 10 hodin a tiez ma vecer dost bolia, ale tak nastastie to nie je kazdy den.

denisa1284
•
13. jan 2023

Ja som tiez robila v stoji a stale stala na jednom mieste, to bol masaker na nohy, kupila som si vlozky do topanok, to trosku pomohlo

uprimnazienka
•
Odpoveď bola odstránená
•
alzbeta1301
•
13. jan 2023

V takomto veku si môžeš vyberat. Akonáhle by sa začala praca podpisovať na mojom zdravý nevaham. ZMEŇ PRÁCU a bude klid.