icon

Pracuje niekto vo Swiss Re alebo Kyndryl?

2. máj 2022

Ahojte potrebujem sa niečo spytat ohladom home officu. Ako je to v tychto firmach? Resp. ktora podobna firma ponuka 100% home office?

katkaseiner
•
2. máj 2022

Kyndryl je vlastne oddelena cast IBM... sice maju komplet velku budovu, zrejme home office budu ponukat... a kedze pandemia este uplne nepadla, tak vacsinou sa este vsade praktizuje..

smileba
•
2. máj 2022

moja buduca svagrina pracuje vo swiss re, sice len na čiastočný úväzok, ale robí čisto len z domu.

delka86
•
2. máj 2022

Ahojte. Ja pracujem v Kyndryl. Je to rôzne s HO (asi podľa oddelenia / manažéra), zatiaľ ale väčšina ľudí pracuje z domu. Postupne sa vraciame do kancelárie, ale vravia že asi nebudeme chodiť každý deň ako pred pandemiou (čiže mix medzi HO a kanceláriou).

11ggabriela11
•
4. okt 2025
@delka86

Ahojte. Ja pracujem v Kyndryl. Je to rôzne s HO (asi podľa oddelenia / manažéra), zatiaľ ale väčšina ľudí pracuje z domu. Postupne sa vraciame do kancelárie, ale vravia že asi nebudeme chodiť každý deň ako pred pandemiou (čiže mix medzi HO a kanceláriou).

@delka86 ahoj pracuješ ešte v danej firme ?

venertus
•
9. okt 2025
@11ggabriela11

@delka86 ahoj pracuješ ešte v danej firme ?

@11ggabriela11

Ahoj ja pracujem kludne sa spýtaj ak ta niečo zaujíma. Robím tam od vzniku vlastne 2021

sedmokraska1616
•
10. jún 2026
@venertus

@11ggabriela11

Ahoj ja pracujem kludne sa spýtaj ak ta niečo zaujíma. Robím tam od vzniku vlastne 2021

@venertus je to tam náročné - veľa nadčasov atď? Akí sú manažéri? Robila som v big4 a tam to bohužiaľ tak bolo.