icon

Čo najšpinavejšie ste museli prať v práčke?

4. jún 2024

V poslednom case dost kontrolujem veci ci niesu nahodou od hovienka(raz ma okadil vtacik tak preto)a odvtedy som sa tak zamyslela ze musim davat bacha aby som nedala do pracky take spinave pradlo, ale ho predtym napriklad precistila vlhcenou a tak do pracky aby teda neboli aj ostatne veci zaspinene od toho..a uz ma to nebavi kontrolovat veci ci nahodou ma zas nejaky netrafil..ano viem trosku pritiahnute za vlasy..

Strana
z2
januska12323
4. jún 2024

Keď máš dobrý prášok vyperieš všetko. Horšie sú zabudnuté veci ako peniaze a papierové vreckovky.

gejb
4. jún 2024

Okakane plienky periem pravidelne. Dávam ich tam tak ako sú, nato je predsa pracka. Keď zvolis dobrý program a prášok tak neries.
Presne...jedine co kontrolujem sú vreckovky vo vackoch 😆

rozculena
4. jún 2024

koberec 😂

diewcatqoo
4. jún 2024

Ty asi este nemas deti, ked robis dramu z vtacieho hovna, ci? 🙂

viestta
4. jún 2024

Moje gate, vetrovku a ciapku, ked som svoj ocarujuci zadok polozila do blata

autor
4. jún 2024

Vreckovky kontrolujem samozrejme aj ja to by bola katastrofa keby nejaka ostala 😁 len tie hovienka ma stvu az fobiu som z toho chytila potom..ja periem bezne veci na 40 a tekuty prasok to by malo stacit nie?spodne pradlo uteraky a postielne na 60 tiez tekuty prasok

autor
4. jún 2024

@diewcatqoo nemam

thirstymonk
4. jún 2024

Som mal zle zrobenu zumpu. Vliezol som dnuka s wapkou... No vies asi ako som vyzeral. Cely som siel rovno do pracky a do sprchy. Dobru chut praju slovenske vodarne a kanalizacie 🤣

autor
4. jún 2024

@thirstymonk hned mi napadlo ze ja by som asi najprv vsetky tie veci s tou wapkou vystriekala a tak dala do pracky 😁 neexistuje ze rovno by sli, aby nebola potom pracka spinava.. az tak mi hrabe jezis

viestta
4. jún 2024

Pockaj kym budes prat postelne, ked to z dietata lieta vrchom aj spodom a si rada, ze to neschytala aj stena ale len tvoje pyzamo. Prejde ta cele "fajnovost"

autor
4. jún 2024

@viestta to verim

biglovemom
4. jún 2024

Najspinavsie nie, ale najhorsie- ked mi dieta hodilo pampersku do pracky🫣 a ta sa vyprala. No vsade bola boha tam🤣🤣🤣🤣nikdy na to nezabudnem

autor
4. jún 2024

@gejb potom neostavaju kusky hovienok na pracke nalepene zvnutra?viem blba otazka a pravdepodobne neostavaju ale musim svoju hlavu presvedcit ze vtacie hovienko je nic..a ze to proste prasok s vodou vyplachnu

autor
4. jún 2024

@biglovemom to by pracka letela prec fuj 😁😁

biglovemom
4. jún 2024

Ono nebolo hovienko na tom, ale pamperska-vnutro sa „rosypalo“ a to bolo ozaj vsade jak nasnezene v pracke🤣🤣🤣

autor
4. jún 2024

@biglovemom potesi no 😁 podobne ako vreckovka

viestta
4. jún 2024

Vies co bola najvacsie pracia katastrofa u mna? Ked roztrhlo jednu komoru na paperovej vetrovke a perie z pracky vyliezalo este aj po dvoch mesiacoch. Kakanice, grcanice a vsetky podobne katastrofy sa rozpustia a vypustia, ale toto nie.

kvadrinkaaa
4. jún 2024

Ja keď som prišla z pôrodnice a nevedela som, kde mi hlava stojí… som dala prať plnú práčku s počúranou jednorazovou plienkou. To bol hnoj, čo ti poviem… 🫣😩

pralinka25
4. jún 2024

bezne periem topanky tak ako su ani ich necistim. aj handry na dlazku. a potom vzdy umyjem pracku. mam program cisteie pracky dam tam dezinfekcy prostriedok, vyumyvam a ide sa dalej

lenkakravcova
4. jún 2024

Mne sa raz podarilo hodiť k oblečeniu psiu deku. 😶 Nebola špinavá ale bola šedá, aj pes je šedý, nejako som si to neuvedomila. Dávať dole psie chlpy zo svetrov potom dalo dobre zabrať. Som si narobila zbytočnej roboty.

egonsk
4. jún 2024

monterky a pracovne oblecenie zaspinene od auta, so zahrady, betonovania a malovania 😁

minenkak
4. jún 2024

Však dávaj dezinfekciu do priania na 40ked peries

bylinka25
4. jún 2024

Keď tak rozmýšľam, neprala som ani to najšpinavšie, ani to najhoršie, ale pokazila sa mi práčka uprostred prania, viete si predstaviť, ten práškový sliz, čo som musela vypláchať vo vani a ručne vyžmýkať a potom ešte raz vyplákať a znova žmýkať?
Už mi chýbala len tá stará rumpľa, čo sa voľakedy používala na pranie a pláchanie na potoku.

romanadam1626
4. jún 2024

@bylinka25 to sa aj nám stalo

oblecenie99
4. jún 2024

Ináč na vypratu pampersku pomáha počkať, kým sa tie vločky z nej vysušia, a potom bubon práčky povysávať klasickým vysávačom 😅

cherrystone
4. jún 2024

ked som za mladych cias brigadovala cez leto na farme, tak sme tam mali jednu tatramatku na vsetko, hoci sa to nepralo spolu, ale aj tak.. deka pre kona, deka pre psa, rifle od hnoja, gatky na vecer 😂 teraz by som to neprezila

bylinka25
4. jún 2024

@romanadam1626 No, na druhý deň sme museli ísť kúpiť novú práčku, katastrofa to bola, takéto pranie a pritom naše babičky takto prali bežne, na potoku.

nyusika
6. jún 2024

Jasné, všade ostávajú zaschnuté hovná. Ani voda a práci prostriedok si s nimi neporadia.

Fekalny uchylak, novinka na koníku?

janica_
6. jún 2024

Jediny problem vidim v tom ak by si to oprala na 40tku.

keithy
6. jún 2024

Tak ja mam tri deti, a ešte ani raz som nebrala Plienky alebo oblečenie obkakane ci ogrckane, bez toho aby som to najskôr neumyla v rukách 🙉

Strana
z2