Používate Puellu? Skúsenosti a alergické reakcie
Ahojte používam puellu,písala som im či je vhodná pre deti odpísali že áno ale môj syn aj ja máme zjavne alergiu a niesom si istá či stejto puelli ale už som alergény dala preč čo sa týka potravín a stále máme hlavne ma trápi syn mávali ste niektorá svrbive male vyrážky po tele ?ďakujem vopred za prečítanie aj odpoveď samozrejme už ju požívať nebudem aby son zistila či to z nej len musím komplet všetke oblečenie aj obliečky znova vyprať bez aviváže
Nie nepouzivam, podla mna je dolezite aby bolo oblecenie ciste a zdroj pachu odstraneny nie prekryty chemickym svinstvom, takze pouzivam gel/ prasok na pranie plus dezinfekcia oblecenia ( najcastejsie sanytol), mne to staci, nepotrebujem voniat ako vybuchnuta drogeria.
Nepoužívam žiadnu avivaz...nevidím v tom význam...dávam do sušičky, prádlo je makkucke...ak chcem voňať, natieram sa voňavkou...avivaze postupne vône uvoľňujú priamo na pokožku, dost chemia mame v strave......kolegyňa bola mesiac PN co mala taký ekzém z puelly
Nie nepoužívam skúsila som a vetrala som možno ešte ďalšie dva dni tá vôňa je vtierava protivná
Kazdy tyzden tema o Puelle....nestaci citat starsie temy?
Fuj nie.nie kvôli chémii ale každá a jedna je pre mňa strašne silná. Svokra otvára aj balkón keď ma prádlo vyvesené aby jej prevonapo byť,ja som musela periny prezliecť druhý krát nemohla som spat
pocuj, pouzivas vsetko sensitiv, ste alergicky, a das do pradla puellu.. jasne ze drazdi, nie nie je hypoalergenna, je to sama chemia.
pri riadnom riedeni, pouzivani aj teplej vody, ziadny parfum ti nerozozerie pracku z vnutra.. :D
@simca06022011 áno to už som sa dozvedela písali ze je nezavadna tak ja ze aj ako sensitiv bude
@stanulienkat čítala som predstavte si a väčšinou si ju chvália iný zas že im pracku poškodilo ale o týchto vyrážkach som veru nič také nenašla mňa zaujíma len toto nie aká je ale môže toto spôsobiť puella
Velmi nebezpecna vec tieto oleje do prania … znacka VD prali sme v tom a syn nam zacal z nicoho nic mat astaticke zachvaty kaslu , rozne testy krvne sme si presli , atd , sirupy na alergicke prejavy kedze samotnu alergiu nema ziadnu a ja blba som po case zistila ze ked vyperiem pradlo v tom oleji je to u syna najhorsie ! Odkedy sme to vylucili z domacnosti ani naznak po tychto kasloch🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 velke svinstvi hlavne pri detoch NEPOUZIVAT😓
Velmi nebezpecna vec tieto oleje do prania … znacka VD prali sme v tom a syn nam zacal z nicoho nic mat astaticke zachvaty kaslu , rozne testy krvne sme si presli , atd , sirupy na alergicke prejavy kedze samotnu alergiu nema ziadnu a ja blba som po case zistila ze ked vyperiem pradlo v tom oleji je to u syna najhorsie ! Odkedy sme to vylucili z domacnosti ani naznak po tychto kasloch🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 velke svinstvi hlavne pri detoch NEPOUZIVAT😓
@anonym_3c94c8 už je to dávno čo som napísala príspevok veru už len periem odvtedy sensitiv prachom lovela a avivaž z Rakúska tiež sensitiv a je dobre nič nás nesvrbí....
@anonym_3c94c8 už je to dávno čo som napísala príspevok veru už len periem odvtedy sensitiv prachom lovela a avivaž z Rakúska tiež sensitiv a je dobre nič nás nesvrbí....

@adzy aj moja malá okolo krku ako je golier pyžamá, na tvári nemala nič a ja nohách a rukách mala také fliacky červené