icon

Hľadám partiu pre 16-ročného syna v Prešove

sniper3
2. dec 2025

Dobrý deň.
Hľadám ,,partiu,, pre svojho syna 16r. Je to pre mňa výzva pretože povedal, že taký neexistujú. Taký, kt. čítajú knihy Anime (romantické, o autách) , kt. nechcú vonku tráviť čas s mobilom v ruke, taký čo majú radi autá, taký čo nedrogujú...
Chcel by sa veľmi spriateliť s presne takými chalanmi či dievčatami, s kt. by si mal čo povedať. Aby to nebolo len o PC hrách a o mobile (instagram, FB, snap chat...) chce ísť von s partiou, s kt. sa bude o čom rozprávať, zabávať, spoločné aktivity...
Je tu niekto kto má doma podobného syna dcéru? Chceli by sme sa s vami zoznámiť ☺️

ika02
2. dec 2025

Ahoj, bude to ako hľadanie ihly v kope sena. Keby to bolo pred 30-40 rokmi, ale dnes takmer všetci čumia len do mobilov a hrajú hry na PC. Knihy? Tí moji by to brali ako trest, keby mali čítať. Držím prsty, nech sa niekto nájde.

sniper3
autor
2. dec 2025
@ika02

Ahoj, bude to ako hľadanie ihly v kope sena. Keby to bolo pred 30-40 rokmi, ale dnes takmer všetci čumia len do mobilov a hrajú hry na PC. Knihy? Tí moji by to brali ako trest, keby mali čítať. Držím prsty, nech sa niekto nájde.

@ika02 skúšam, možno jeden sa nájde 🙈

vilma7
3. dec 2025

Nevidím to tak čierno, moja neter číta este stale veľmi rada, nehrá žiadne hry ale žiaľ byva v Nemeclu.
Napriek tomu držím palce.

liliputka2131
3. dec 2025

@sniper3 moja dcera by bola idealna 🤣len by som sa jej musela opytat ci by chcela kamarata ako chlapca ,na druhy rok bude mat 18 vonku by aj isla len neni s kym kazdy doma za mobilom,ona cita kresli chodi na szš,nedroguje🤣neflaka sa po nociach a ani skareda nieje 🤣

avanka
3. dec 2025

@sniper3 nie som z Prešova, ale..mám tip. mám chalanov 15 a 17, sú už 6 rokov vodní skauti a to ti je iná partia na život a na smrť. 2 baby, 4 chalani. Prespávačky, splavy, akcie, festivaly (anime), chaty, pracujú s mladšími, nerozlučné kamarátstva. trávia čas aj na pc, hrajú spolu, ale vyvažujú to dokonale.
skúste sa poobzerať aj po takomto dačom.

stastnamamulka
3. dec 2025

Ahoj,skús pozrieť aj kreateklub.sk

janagem
3. dec 2025

Odporúčam chalanovi navštíviť pegascon začiatkom roka. Tam sa stretáva obrovské kvantum ľudí s podobným naladením a v spoločenskej herní si ho aj niekto "adoptuje"

kristina82
3. dec 2025

@sniper3 moje deti chodia k skautom, velka spokojnost aj z mojej aj z ich strany, maju vylety,stretavaju sa a maju velmi dobre vztahy, skvela partia

janinah
3. dec 2025

Moj syn je uz na vs mimo Presov,ale presne takých kamosov tu mal,takze urcite sa nájdu.Najlepsie sa dať na nejakú sportovu aktivitu a veĺa spriaznenych duši stretne ba vselijakych súťažiach.

sniper3
autor
3. dec 2025
@kristina82

@sniper3 moje deti chodia k skautom, velka spokojnost aj z mojej aj z ich strany, maju vylety,stretavaju sa a maju velmi dobre vztahy, skvela partia

@kristina82 to. Máme v pláne v lete.

sniper3
autor
3. dec 2025
@janinah

Moj syn je uz na vs mimo Presov,ale presne takých kamosov tu mal,takze urcite sa nájdu.Najlepsie sa dať na nejakú sportovu aktivitu a veĺa spriaznenych duši stretne ba vselijakych súťažiach.

@janinah skúšali sme, nezaujalo jo. Skor sam doma cvičí.

sniper3
autor
4. dec 2025

Syn nemá problém sa zoznámiť, myslím má kopec kamarátov... Len roblem vidím v záľubach a možno aj hodnotách 🤔 On viac vidí v bicyklovani, a v prechádzke ako presedieť 5h pri mobile vonku, síce sú s chalanmi spolu🤷🏻‍♀️ to môže sedieť aj doma sám.