Môžem dať detskú fľašu do umývačky?
dávam totiž malému do mlieka kvapky a vnútri je to už mastné, a ked ju vyváram tak tam zase zostáva taký povlak ako keby od vod. kamena. tak mi napadlo takto to umyť
ja davam tiez do umyvacky, potom ale oplachnem cistou vodou a sterilizujem......nech tam nema volajake chemicke sprostosti.....to je jediny raz, kedy sterilizujem....inak nie
Ahoj,ja tiež dávam do umývačky a potom sterilizujem.Používam fľašky AVENT a tam je aj uvedené,že sú vhodné do umývačky.
Ja dávam, ale moje už majú 3 a 4 rôčky...pre malinké bábenka asi nie keď som videla ako staré zájdené taniere vyčistilo na prvý šup ...koľko tam je tých agresívnych chemikálií.
Do umyvacky podla toho aku. Na kazdej by malo byt napísane ci ano. Ja mam yoomi a davam ju do umyvacky. Po pol roku aj nieco je stale v poho.
Ja davam aj cumle do.umyvacky. pouzivame klasicke kaucukove "gumeniaky" a v pohodke. Len oplachnem ked vyberam ciste a bez problemov pouzivame takto od narodenia.

Na vodny kamen mozes skusit kyselinu citronovu (krystalicku dostat myslim napr. v Bille).
Mozes dat flasku aj do umyvacky, ja uz teraz davam iba do umyvacky. Kedze tvoje babo je este male, ja by som tie flasky po umyti este oplachla v cistej vode (zbavit sa lestica z umyvacky) a vyvarila/vysterilizovala.