Kde kúpiť psa okrem Bazoša?
Ahojte, existuje este nejaka stranka, kde mozme kupit psika? Okrem bazosu…
Adoptovat uz nie, dakujem.
Dakujem!
U nás napr sidliskova fcb skupina, tam ľudia ponúkajú hocičo, aj na predaj aj na darovanie
🙏 prosím nepodporuj množky🙏 radšej adoptuj 🐕 z útulku
pes.sk
@anonym_autor pozeraj FB skupiny miest,tak ludia daruju psa zdarmo.
Prostrednictvom webu, socialnych sieti konkretnej chovatelskej stanice
Na bazosi su aj oficialne registrovane chovy,preco odtial nekupis??My sme teraz kupili krasne steniatko ovciaka cistokrvne bez papierov za 300eur,s papierami od 500 az 1000eur.
Otec s matkou s papierami,otec strazi municne sklady a matka chodi na vystavy a ma ocenenia.
@anonym_fc65f3 to je aký čistokrvný bez papierov?
@anonym_autor priamo chovné stanice
@anonym_3ec0d9 cistokrvny je ze nema otca civavu a matku zase ine plemeno.Obaja rodicia su ovciaci a bez papierov preto,ze to nedali oficialne,ze sa narodili steniatka.Ono sa to registruje a na zaklade toho dostane stena papiere a rodny list.S papierami je stena okolo 500 az 1000eur.
@anonym_3ec0d9 cistokrvny je ze nema otca civavu a matku zase ine plemeno.Obaja rodicia su ovciaci a bez papierov preto,ze to nedali oficialne,ze sa narodili steniatka.Ono sa to registruje a na zaklade toho dostane stena papiere a rodny list.S papierami je stena okolo 500 az 1000eur.
@anonym_fc65f3 prečo potom čistokrvný nemá papier? Odkiaľ vieš, že daný rodič je naozaj čistokrvný? Je to ovčiak, ale určite nie čistokrvný. Čistokrvný je len s papiermi
@anonym_3ec0d9 A nie je to jedno ci cistokrvny alebo mixovany ?Vlciak ako vlciak,pes ako pes. Taketo dokrutky,aj z Bazosu moze byt lepsi pes ako z chovnej stanice,kde tie preslachtene mixky uz skapinaju v 4 rokoch pomaly a beru lieky aby prezili.To radsej psa od suseda.A zadarno!!!!
Na bazosi su aj oficialne registrovane chovy,preco odtial nekupis??My sme teraz kupili krasne steniatko ovciaka cistokrvne bez papierov za 300eur,s papierami od 500 az 1000eur.
Otec s matkou s papierami,otec strazi municne sklady a matka chodi na vystavy a ma ocenenia.
@anonym_fc65f3 čistokrvné bez papierov, no isto. Kedy sa ľudia už konečne dovzdelaju? Podporili ste akurát tak množku. PP dostáva vždy každé jedno šteňa aj keď má nejakú vadu 🙃🙃 len sa dávajú za menej peňazí
@anonym_fc65f3 čiže vrh načierno, lebo oficiálne by toľko vrhov nemohla mať suka. Dobre rozumiem? Čiže aj chovné stanice podporujú množenie, aj keď sa tvária, že je to všetko v súlade so zdravým vývojom ich psov.
@anonym_fc65f3 čiže vrh načierno, lebo oficiálne by toľko vrhov nemohla mať suka. Dobre rozumiem? Čiže aj chovné stanice podporujú množenie, aj keď sa tvária, že je to všetko v súlade so zdravým vývojom ich psov.
@anonym_12103d No jasne, ved maju za to dovolenky,Prosim Ta a tu sa tvaria akoze to su najlepsie psy,pritom na nich zarabaju lepsie ako na psoch z Bazosu.
@anonym_fc65f3 čistokrvné bez papierov, no isto. Kedy sa ľudia už konečne dovzdelaju? Podporili ste akurát tak množku. PP dostáva vždy každé jedno šteňa aj keď má nejakú vadu 🙃🙃 len sa dávajú za menej peňazí
@anonym_a14c9f takze zverolekar je blb,ked videl stena na druhe ockovanie,prve robil majitel,ako aj cipovanie tak vlastne zverolekar je blb,ked povedal,ze stena je krasne a zdrave a vidno,ze je cistokrvne.A ano mali sme aj smazku,tu sme uz nechceli.
@anonym_fc65f3 čistokrvný bez papierov NEEXISTUJE. Keď je to oficiálna chovateľská stanica nemôžu predávať psa bez papierov pretože cistokrvnost sa dokazuje rodokmeňom (tými papiermi)
Ak niekto inzeruje šteňatá ako „čistokrvné bez papierov z chovnej stanice“, ide o klamstvo, neregistrovaný chov alebo nelegálne množenie.
A otec co stráži municne sklady?(nenechaj sa vysmiat-toto je stará fráza kazdej druhej mnozky, ta prvá je nejaký vládny objekt) takéto psy sa domov neberú - vojak alebo psovod ma zákaz množiť svojvoľne
@anonym_3ec0d9 A nie je to jedno ci cistokrvny alebo mixovany ?Vlciak ako vlciak,pes ako pes. Taketo dokrutky,aj z Bazosu moze byt lepsi pes ako z chovnej stanice,kde tie preslachtene mixky uz skapinaju v 4 rokoch pomaly a beru lieky aby prezili.To radsej psa od suseda.A zadarno!!!!
@anonym_2c6d64 no nie, lebo sú to mnoziarne.
@anonym_fc65f3 čistokrvný bez papierov NEEXISTUJE. Keď je to oficiálna chovateľská stanica nemôžu predávať psa bez papierov pretože cistokrvnost sa dokazuje rodokmeňom (tými papiermi)
Ak niekto inzeruje šteňatá ako „čistokrvné bez papierov z chovnej stanice“, ide o klamstvo, neregistrovaný chov alebo nelegálne množenie.
A otec co stráži municne sklady?(nenechaj sa vysmiat-toto je stará fráza kazdej druhej mnozky, ta prvá je nejaký vládny objekt) takéto psy sa domov neberú - vojak alebo psovod ma zákaz množiť svojvoľne
@anonym_975128 pozri sa ja verim,tomu co som videla.Otec aj matka papiere maju.To,ze stena nema nam nevadi,islo o to,aby vedel dobre strazit,posluchat a chranit.Takze vycvik na obranu.
@anonym_fc65f3 trt makový si kúpila.Podporila si množenie bez papierov
@anonym_fc65f3 trt makový si kúpila.Podporila si množenie bez papierov
@rozculena my sme chceli psa z útulku obracali nás neskutočne dobre ze do chladničky nam nevosli a aj tak nam stena nedali
Tak sme "podporili" mnoziaren a co
Mame krásneho zdravého psa kdezto známa ma psa od chovateľa s papiermi a je viac na liekoch ako spokojny
Jasneeee, už vidím ako každá čo tu mudrujte máte psa z CHovnej stanice za 2 litre
To určite 😄😄😄
Jasneeee, už vidím ako každá čo tu mudrujte máte psa z CHovnej stanice za 2 litre
To určite 😄😄😄
@anonym_e06fef mali sme 3 psov. 2 z útulku a tretieho sme našli sami vonku. Nedala by som za psa 2 litre, tak som ani nekúpila akože čistokrvného. Našťastie sa ide meniť zákon a už bude aj toto zakázané
To určite 😄😄😄
@anonym_e06fef ano mám. A? Presnejšie za 2200€ ☺️
To určite 😄😄😄
@anonym_e06fef si predstav,za môjho prvého psa s PP som kedysi dala polovicu vtedajšej priemernej mzdy.Priemernej,čiže ja som zarábala ešte menej,ako bola priemerná.
Druhého som zobrala,lebo by skončil v útulku.Exov bol tiež s PP,ale cenu neviem.
@anonym_fc65f3 oklamali ťa a ešte si drzá.Pri čistokrvných psoch s papiermi musia povoliť vrh a párenie a každý musí mať papiere.Mas psa z mnoziarne aj ten, ktorý nie je 100% zdravý zuby, chrbtica ma papiere
@anonym_975128 pozri sa ja verim,tomu co som videla.Otec aj matka papiere maju.To,ze stena nema nam nevadi,islo o to,aby vedel dobre strazit,posluchat a chranit.Takze vycvik na obranu.
@anonym_e06fef nemám psa za dva litre ale nemám ani z mnozky mám dva psy z útulku a troch pouličných kocúrov. Predtým som mala psa čistokrvneho, z chovnej stanice s papiermi akurát že bol nechovny-mal mierny podhryz)
@anonym_fc65f3 a prečo tvoj teda papiere nemá? Lebo možno veríš tomu čo si pocula (klamstvo) a nie tomu čo si videla.
@sisa_s 🤣 toto bude zas zaujimave
@anonym_0e3c60 ved vidis,ako sa do mna obuli psickarky.

Chovna stanica? Ci chces kupit psa z mnoziarne?