Dovolili by ste 17,5-ročnému synovi, aby u nás prespala jeho 16,5-ročná frajerka?
Dovolili by ste 17.5rocnemu synovi aby u nas prespala jeho 16.5rocna frajerka?jasne ze jej usteliem v obyvacke a vsak policajta cez noc robit nebudem.ex sa vyjadril ze stym nesuhlasi no a ja si pridem ako keby ich podporujem v sexualnych radovankach.
Nie,preco?slecna nemá posteĺ doma?
@anonym_autor A ty aj s tvojim ex si myslíte, , že ešte spolu nespali....?
Ale k tomu prespávaniu - ja by som povolil. Ale my sme vychovávali liberálne, syn nemal prísne obmedzenia.
A ex býva s vami? Koho je to byt? Ono to nie je jednoduché na to odpovedať, či máš alebo nemáš súhlasiť. Záleží od mnohých okolností a skutočností, napr.:
- ako ďaleko býva frajerka
- ako dlho spolu chodia
- ako je to vážne
- jej rodičia s tým súhlasia?
atď.
@anonym_autor jej rodičia vedia a súhlasia že chce ísť prespať k frajerovi, hovorila si o tom s nimi?
@anonym_a4757a mama stym asi nieje velmi stotznena a chce somnou predtym rozpravat.zatial sa nepozname.
Nie,preco?slecna nemá posteĺ doma?
@janinah kazdy byvame na dedine a su zle spoje.su odkazaní na nas rodicov aby sme ich vyvazala a odvazali co je teda dost otravne
Ja by som s tým nemala problém. Ale , ja sa riadim heslom, čo je pod mojou strechou o tom mám prehľad. Preto sa u nás stretávajú celé partie jedného aj druhého syna. Majú zriadenu špeciálnu "mini" klubovnu.
@anonym_a4757a mama stym asi nieje velmi stotznena a chce somnou predtym rozpravat.zatial sa nepozname.
@anonym_autor podla mna jej rodicia by mali povedat razne Nie. Prespavacky az po 18tke. A nie nechat to neako na teba nech rozhodnes
@anonym_autor A ty aj s tvojim ex si myslíte, , že ešte spolu nespali....?
Ale k tomu prespávaniu - ja by som povolil. Ale my sme vychovávali liberálne, syn nemal prísne obmedzenia.
A ex býva s vami? Koho je to byt? Ono to nie je jednoduché na to odpovedať, či máš alebo nemáš súhlasiť. Záleží od mnohých okolností a skutočností, napr.:
- ako ďaleko býva frajerka
- ako dlho spolu chodia
- ako je to vážne
- jej rodičia s tým súhlasia?
atď.
@chrobak7 ex byva vo svojom
Toto ma byt prespavanie u nas.
Stretavaju sa od leta,pisu si dlhsie
Byvame daleko od seba a okrem toho na dedinach tak ze su odkazaní na vyvoz a odvoz.preto sa stretavaju aj pomenej ked ze skola atd.
Neviem ako to je vazne ,bola sa ukazat zoznamit pred 3t knam.syn bol zopar krat u nich .
To ci spali alebo nespali neviem...prilezitost sj najdu ked chcu nemusi ani u nas prespat
Za mna absolútne nie.
@anonym_autor podla mna jej rodicia by mali povedat razne Nie. Prespavacky az po 18tke. A nie nechat to neako na teba nech rozhodnes
@anonym_61660f rozmyslam, aky zasadny rozdiel robi tych 6 mesiacov. Niektori asi zijete v mylnej predstave, ze zrazu v den 18. narodenin pride nejake zazracne uvedomenie, zodpovednost, sebareflexia, samostatnost… prekvapenie - nezmeni sa nic okrem toho, ze uz konecne moze legalne pit alkohol, fajcit, soferovat bez doprovodu a volit, to je asi tak vsetko.
@anonymny_autor porozpravala by som sa s jej mamou a dohodli sa. Vy dve si poznate deti najlepsie, a ak budu chciet sexovat, tak im v tom nezabranite.
Ak by som povolila predpavabie, tak ziadne ustielanie na gauci, mozu aj spolu lezat... skor je na mieste rozhovor so synom o zodpovednosti a ovhrane. Ved este spolu nemuseli spat, dieta vychovam zodpovedne
A nech jej ustelie
@anonym_61660f rozmyslam, aky zasadny rozdiel robi tych 6 mesiacov. Niektori asi zijete v mylnej predstave, ze zrazu v den 18. narodenin pride nejake zazracne uvedomenie, zodpovednost, sebareflexia, samostatnost… prekvapenie - nezmeni sa nic okrem toho, ze uz konecne moze legalne pit alkohol, fajcit, soferovat bez doprovodu a volit, to je asi tak vsetko.
@anonymny_autor porozpravala by som sa s jej mamou a dohodli sa. Vy dve si poznate deti najlepsie, a ak budu chciet sexovat, tak im v tom nezabranite.
@sissy27 sexovanie maju urcite davno za sebou , mne tie akoze slusne maniere pridu vtipne 😆
@anonym_autor ja teda vôbec nie som puritán a nech si spolu sexuju ak majú kedy/kde, no za mna toto nie - keď budú OBAJA plnoletí, potom Ok, ale ved toto je predpokladam jeden z prvých vzťahov. Takze argument “záleží ake to je vážne” mi pripadá fakt smiešny, ved ona je čerstvá či - druhacka/tretiačka(?) na strednej škole?
Ak by slo o situáciu, že frajerka ide s našim synom napr na svadbu/oslavu k našej rodine, potom ju samozrejme nebudem v noci ešte trepať od nás prec. Ale asi u vás neplánuje spat teraz výnimočne raz - čo potom bude chodiť na prespavacku 2x do týždňa? Nejde mi o ten sex, skôr o to “prijímanie cudzieho (navyše neplnoleteho) človeka do rodiny, akoby sa snáď o mesiac mali brat”. Keď je syn fakt zamilovaný, tak spôsob, ako sa s nôu stretávať, si určite nájde, zvlast v dnešnej dobe... Ved už snad robí aj vodicak v jeho veku - pár mesiacov brigád a môže si zohnať jazdenku a voziť sa za milou bez výhovoriek. Taxikára by som mu teda zakaždým isto nerobila, pokiaľ to nemám po ceste. Nechcem, aby to vyznelo nejak blbo, ale aj dvaja dospeli si často zvážia, či vôbec zacinat vzťah na dialku, lebo praktické dôvody (čas, logistika, ..) vyhrajú nad zamilovanostou. Mozno to pre syna bude len užitočná lekcia - pomerne krátka…
@chrobak7 ex byva vo svojom
Toto ma byt prespavanie u nas.
Stretavaju sa od leta,pisu si dlhsie
Byvame daleko od seba a okrem toho na dedinach tak ze su odkazaní na vyvoz a odvoz.preto sa stretavaju aj pomenej ked ze skola atd.
Neviem ako to je vazne ,bola sa ukazat zoznamit pred 3t knam.syn bol zopar krat u nich .
To ci spali alebo nespali neviem...prilezitost sj najdu ked chcu nemusi ani u nas prespat
@anonym_autor ty si so synom nehodila rec ci spolu sexualne ziju?
@sissy27 Myslím, že s týmto názorom by som sa vedel stotožniť.
"porozpravala by som sa s jej mamou a dohodli sa. Vy dve si poznate deti najlepsie, a ak budu chciet sexovat, tak im v tom nezabranite."
@anonym_autor Ak by s tým súhlasila jej mama, tak by som to nejak zásadne nezakazoval. Niekedy treba asi tie morálne predsudky, že "až po 18-ke" nechať v minulosti. Dnes je úplne iný svet. Ani manželstvo už nie je tak sväté, ako tomu bolo pred 30 rokmi. Teraz mnohí mladí žijú nezosobášení.
Rozhodnutie je na tebe. Ale keby sa hlasovalo, tak ja som za.
@anonym_autor staci ze nie su rodicia cez den doma a vobec nemusi byt prespavacka a maju volny revir....cmon ved ak vy ste boli mladi,tak mi nehovorte ze zrovna prespavacka meni celu situaciu. Ja by som dovolila a ohladom nastavenia pravidiel odporucam sa dohodnut s priatelkynimi rodicmi. Syn je uz skoro dospely a o chvilu uz ti povie,ze mu nemas co rozkazovat. Ale dievcinka maloleta a jej rodicia z toho nemusia byt nadseni.
@anonym_autor Nedovolila by som.
Ja by som nedovololila, teda hlavne ako matka dievčaťa by som jej v takom veku toto nepovolila.
Skusa to syn 17r,ale este veru nedovolili.Az v 18tke,o par mesiacov.
@anonym_autor nie, ani náhodou, súhlasím s @huxy. Nevidím dôvod, aby si či už 17 alebo 18 ročný syn vláčil domov dievča na prespávačku. Nejde vôbec o sex. viem, že ked budú chcieť, tak sa zariadia, aby ho mali. Neviem si predstaviť, že by som sa ako mladá žaba, ktorá si píše od leta s chlapcom, trepala k jeho mame na prespávačku. Budú mať o týždeň prázdniny, môžu sa celý deň motať po trhoch, ísť do kina, na pizzu, ale prespávačky ani náhodou
sexovat urcite spolu sexovali, ale prespavacka ? v ziadnom pripade...
to sa ti ich tam kolko premelie kym bude mat svoju rodinu, kazdy rok ina ?
ved mu moze obstastnit ked cez zimne prazdniny ked budes v praci napriklad. a co ze su ste z dediny ? spoje funguju, este ich aj vozit ako nejaka kupliarka. Hlavne ho poucte, aby si davala pozor nech po prazdninach nema dievca na teste // a pripadne aby nieco ine nechytil s inou neskor.
nie, v mojom byte nie, netolerujem nikoho na prespavacky.
Zaujímavá logika niektorých žien. Sexovať nech sexujú, len nech neprespi u vás.🙂🤭
Aký má toto zmysel?
Dovolila
@sissy27 sexovanie maju urcite davno za sebou , mne tie akoze slusne maniere pridu vtipne 😆
@renesance80 mozno nie, zas su aj taki, ktori sa neponahlaju za kazdu cenu. Mne je najvtipnejsi argument “az po 18”, neviem pochopit, co sa od toho casoveho useku ocakava, ved ani skolsky rok nebude ukonceny, vyzivovacia povinnost bude stale rovnaka, stale bude zit u rodicov, bez vlastneho prijmu.
A teoria o vodicaku a vlastnej jazdenke - wau, isto sa kazdy pricetny rodic nevie dockat, kedy sa jeho decko s este teplym vodicakom bude premavat cele noci na starej rachotine. To su za mna podstatne vacsie nervy ako nejaka navsteva na prespatie. Ale tak kazdy to asi vidime inak.
@renesance80 mozno nie, zas su aj taki, ktori sa neponahlaju za kazdu cenu. Mne je najvtipnejsi argument “az po 18”, neviem pochopit, co sa od toho casoveho useku ocakava, ved ani skolsky rok nebude ukonceny, vyzivovacia povinnost bude stale rovnaka, stale bude zit u rodicov, bez vlastneho prijmu.
A teoria o vodicaku a vlastnej jazdenke - wau, isto sa kazdy pricetny rodic nevie dockat, kedy sa jeho decko s este teplym vodicakom bude premavat cele noci na starej rachotine. To su za mna podstatne vacsie nervy ako nejaka navsteva na prespatie. Ale tak kazdy to asi vidime inak.
@sissy27 mozno maju ludia predstavu, ze uderom 18.narodenin sa z pubertalneho dietata stane zrely, zodpovedny dospelak 😁
Prespávačka od 18 je celkom strop, najmä od generácie ktorá sa v 18-20 vydávala a mala deti (česť výnimkám, dámy). Spoločné priestory na stretávanie sa pre mládež takmer v dnešnej dobe už neexistujú, hotel/ubytovanie nepripadá v úvahu študent je rád že má na chatu na stužkovú, ak požadujeme veľké akademické výkony (dobre sa uč, sprav tú skúšku, školu, prax, nájdi si prácu) tak by bolo fajn niekedy z tej reťaze aj upustiť. Aj intímny život a vzťahy patria do života.
17r moze mat sex pokial viem aj ked je to vas syn je to svojpravna osoba, mozete ho akurat tak vyhodit na ulicu ak nestuduje, nie neubytujte ju zaplatte im hodinovy hotel =)
@anonym_autor dovolila.

@anonym_autor jej rodičia vedia a súhlasia že chce ísť prespať k frajerovi, hovorila si o tom s nimi?