Dovolili by ste 17,5-ročnému synovi, aby u nás prespala jeho 16,5-ročná frajerka?
Dovolili by ste 17.5rocnemu synovi aby u nas prespala jeho 16.5rocna frajerka?jasne ze jej usteliem v obyvacke a vsak policajta cez noc robit nebudem.ex sa vyjadril ze stym nesuhlasi no a ja si pridem ako keby ich podporujem v sexualnych radovankach.
@anonym_autor chválabohu za mojich rodičov. Ja som mala 17, frajer 19 a mohol u nás kedykoľvek prespať.
@anonym_autor primarne sa divim matke toho dievcata, ze vobec uvazuje povolit dcere prespavanie u cudzich ludi. pre mna ciste sedlactvo a absolutne pod uroven, aby moja dcera ako nejaka socka prespavala u ludi, kt. nepozna ani ona ani my ako rodicia. fuj. mam 17 rocnu dceru a nedovolila by som to, ovsem mojej dcere by to ani nenapadlo, pretoze ma na to rovnaky nazor ako ja. a ta vyhovorka, lebo dedina, lebo autobusy- na pobavenie dobre. u mna by toto urcite neobstalo. ak sa chcu stretavat, nech si cestovanie poriesia, do najblizsieho mesta by som ju odviezla, dalej nezaujem.
@anonym_autor vieš podľa mňa toto ak raz povolis mladí to už budú brať tak ze si s tým ok a ze s tým súhlasíš,že môžu mať spolu sex. Je to také odobrenie odsúhlasenie od teba podľa mňa. Pri 17-18 ročnom synovi ja by som už s týmto problém nemala,ale nechápem tých jej rodičov, že dovolia 16 ročnej prespavat niekde inde ako doma bez rodičov. Veď vieme aké rizika nesú dievčatá a aké chlapci(skoro žiadne).
Osobne by som to nedovolila ., nerobime prespavacky malych deti ani velkych . Dospeli ked budu mozu si doniest frajera ked pridu na navstevu. Ta 16r je moc mlada aby chodila k uplne cudzim ludom do domu spat koli chlapcovi . Ja som si k mame do bytu doniesla len mojho muza ked som vedela ze toto je nieco ine ako predosle vztahy. Ani som nemala sex v 16 ci 17 nic mi neuslo. U nas zas nemaju deti sancu mat sex hocikde hocikedy . Vsetky domy maju kamerovy system tak nehrozi si niekoho prepašovat bez vedomia rodicov mhd tu nie je bez odvozu rodicov sa nikam nedostanu len skolskym busom do a zo skoly. Les siroko daleko nie je len chranena rezervacia . A Vsade Niekto venci psa bikuje alebo sa prechadzaju ludia. A zas robit to v skole na zachode vyzaduje hypersexualitu ktoru nema kazdy . U nas cudzi Proste neprespavaju ani moje deti u cudzich . Ale toto je na posudenie kazdeho rodica . Pre teba je to ok aj matku toho dievcata a ex ma tiez pravo na svoj nazor . Aj ked si mozes robit co chces .tak ano podporujes moznost sexualnych radovanok Neviem preco ta to uraza ? Ved ked si ok stym ze bude dievca spat u teba tak si ok stym ze v noci sa bude diat aj nejaka radovanka . Tebe v podstate je jedno ze ti teenageri budu u teba sexovat vadi ti len to ze ex sa to nepaci a ma nieco proti tebe . Toto je taky alibizmus . Ved ked som ok stym ze bude frajerka prespavat tak ano som hrda na to ze podporujem sexualne radovanky . Own it . Moze ti byt jedno co si o tebe ex mysli je ex z nejakeho dovodu.
Úplne v pohode . Aspoň by som ju lepšie spoznala . Ja som mala frajera spolužiaka na strednej a mali sme obidvaja sedemnásť rokov keď u nás prespával . Naši si žiadne ilúzie nerobili , že sa iba vonku za za ručičky vodíme .
Osobne by som to nedovolila ., nerobime prespavacky malych deti ani velkych . Dospeli ked budu mozu si doniest frajera ked pridu na navstevu. Ta 16r je moc mlada aby chodila k uplne cudzim ludom do domu spat koli chlapcovi . Ja som si k mame do bytu doniesla len mojho muza ked som vedela ze toto je nieco ine ako predosle vztahy. Ani som nemala sex v 16 ci 17 nic mi neuslo. U nas zas nemaju deti sancu mat sex hocikde hocikedy . Vsetky domy maju kamerovy system tak nehrozi si niekoho prepašovat bez vedomia rodicov mhd tu nie je bez odvozu rodicov sa nikam nedostanu len skolskym busom do a zo skoly. Les siroko daleko nie je len chranena rezervacia . A Vsade Niekto venci psa bikuje alebo sa prechadzaju ludia. A zas robit to v skole na zachode vyzaduje hypersexualitu ktoru nema kazdy . U nas cudzi Proste neprespavaju ani moje deti u cudzich . Ale toto je na posudenie kazdeho rodica . Pre teba je to ok aj matku toho dievcata a ex ma tiez pravo na svoj nazor . Aj ked si mozes robit co chces .tak ano podporujes moznost sexualnych radovanok Neviem preco ta to uraza ? Ved ked si ok stym ze bude dievca spat u teba tak si ok stym ze v noci sa bude diat aj nejaka radovanka . Tebe v podstate je jedno ze ti teenageri budu u teba sexovat vadi ti len to ze ex sa to nepaci a ma nieco proti tebe . Toto je taky alibizmus . Ved ked som ok stym ze bude frajerka prespavat tak ano som hrda na to ze podporujem sexualne radovanky . Own it . Moze ti byt jedno co si o tebe ex mysli je ex z nejakeho dovodu.
@miadi suhlasim, jedine tusim, ten ex je otec toho syna, nie, cize aj on ma co do vychovy povedat
dovolila
Ja som asi z iného sveta, ale v tom mojom tínedžeri chodia do školy, učia sa a ak majú voľný čas, chodia na krúžky, prípadne na brigády. Nikto z nich nemá vážny vzťah, nesexuje, neprespáva kade-tade. Skôr sa orientujú na budúcnosť, VŠ, vzťahy sú niekde na úplne poslednom mieste, v tomto veku totálne nepodstatné. A ja som to mala rovnako, dokonca aj môj muž.
@miadi suhlasim, jedine tusim, ten ex je otec toho syna, nie, cize aj on ma co do vychovy povedat
@zuzana76 mà ale zas nie u nej doma . On mà pravo nedovolit aby frajerka prespavala unho . Ono Mozno toto by uz matka tej 16r nedovolila . Je to trosku iny pocit ked pusti svoju dceru spat niekde kde je len mama - zena . Trosku sa Mozno zamysli nez pusti 16 spat k frajerovi kde je aj chlap v sttednom veku . Nehovorim ze ex musi byt uchylak ale vzdy je to cudzi clovek muz . Statisticky nasilie je pachane Hlavne muzmi na zenach menej naopak . Aj ked teraz akurat je pripad kde 40r matka prebrala dcere 14r frajera aj dieta si snim urobila .. uz ju basa neminie .
Nám mama zakázala, tak nám kamarátka "uvolnila jej byt " kde bývala s rodičmi. ( ona mala 16r vtedy, my cca podobne) My sme mali romantické prietrty na gauči v obyvačke a ona sa zatiaľ hrala na pc v detskej izbe 😀
A ešte dodám, že som skončila bez problémov VŠ s ťažkým zameraním a môj vtedajší prietrtník je už Judr.
Rada na tú bizar situáciu spomínam, že sme tam ku nej na návštevu prišli s týmto plánom a ona o tom vedela a rada nám helfla.
Ja som mala 16 a ostal pri mne priateľ spať. Bol od nás skoro 150km. Ak mi môj syn dovedie frajerku aj keby len z vedľajšej bytovky ,tiež mu to dovolím. Radšej nech sú pri mne ako by sa mali túlať a schovávať niekde.
Ja som s tým 'frajerom' teraz už 14 rokov :D
Ja som asi z iného sveta, ale v tom mojom tínedžeri chodia do školy, učia sa a ak majú voľný čas, chodia na krúžky, prípadne na brigády. Nikto z nich nemá vážny vzťah, nesexuje, neprespáva kade-tade. Skôr sa orientujú na budúcnosť, VŠ, vzťahy sú niekde na úplne poslednom mieste, v tomto veku totálne nepodstatné. A ja som to mala rovnako, dokonca aj môj muž.
@anonym_e76016 na buducnost sa da rovnako orientovat, aj ked chodis v 16tich ku frajerovi. Ja som mala vztah od 16-19 a normalne sme aj v matematickych olympidach pokracovali, aj VS spravili, aj dobre prace mame 😉
@anonym_e76016 a mladosť pochabost je kde?
@anonym_autor ja stále nechápem ľudí ktorí s tým majú problém. Vy máte problém že bude u vás cudzie dievča alebo máte problém s tým že budú mať sex? Áno, väčšina ľudí vo vzťahu sex má, a mladí tym duplom, ti sexuju ako králici a je jedno ci doma alebo v lese - hocikde sa dá. Takže nerozumiem tomu prečo toto zakázať. Tieto názory starej generácie by už mohli vymriet.
A nezabudnite že to čo tinedzerom zakazujete, to ich viac bude lákať zažiť
@zuzana76 mà ale zas nie u nej doma . On mà pravo nedovolit aby frajerka prespavala unho . Ono Mozno toto by uz matka tej 16r nedovolila . Je to trosku iny pocit ked pusti svoju dceru spat niekde kde je len mama - zena . Trosku sa Mozno zamysli nez pusti 16 spat k frajerovi kde je aj chlap v sttednom veku . Nehovorim ze ex musi byt uchylak ale vzdy je to cudzi clovek muz . Statisticky nasilie je pachane Hlavne muzmi na zenach menej naopak . Aj ked teraz akurat je pripad kde 40r matka prebrala dcere 14r frajera aj dieta si snim urobila .. uz ju basa neminie .
@miadi ja som to pochopila, ze ex- je jej byvaly, otec chlapca, ten s nimi nezije v jednej domacnosti, len nesuhlasi s tym, aby dievca u nich spalo s jeho synom. Cize dievca pride do domu, kde bude len chlapec a jeho matka. Cize ziadne uchylnosti by sa diat nemali. Jednak mi ale tiez ako tebe pride cez, aby dievca vobec chodilo v 16 prespavat k chlapcovi.
@anonym_e76016 tiez som z toho sveta, prvy vztah az na VS. A ani moji chalani zatial nejavia zaujem.
Ja by som v pohode dovolila.
@anonym_autor ja stále nechápem ľudí ktorí s tým majú problém. Vy máte problém že bude u vás cudzie dievča alebo máte problém s tým že budú mať sex? Áno, väčšina ľudí vo vzťahu sex má, a mladí tym duplom, ti sexuju ako králici a je jedno ci doma alebo v lese - hocikde sa dá. Takže nerozumiem tomu prečo toto zakázať. Tieto názory starej generácie by už mohli vymriet.
A nezabudnite že to čo tinedzerom zakazujete, to ich viac bude lákať zažiť
@anonym_e0bfe4 presneee, ja som našťastie takúto matku puritánku nemala a ani moj frajer a mohli sme to robiť v bezpečí jeho detskej izby a nezašívať sa v kabinkách, na hajzloch v nákupných centrách, v kríkoch a pod. ako to robia tí čo majú presne takýchto rodičov s názormi z roku pána 🙈
Dcéra 17 ročná bežne chodila k priateľovi, mal 18, rovnako on k nám . Boli spolu sami aj na dovolenke. Rozchod po roku, žiaden sex nebol.
Radšej nech sú tu ako niekde po krčmách.
Má to v hlave upratane a rozhodla sa sama (viera a kostol nie je dôvod).
Druhý priateľ detto.
Má 19, tretieho priateľa a stále panna.
Veď takto mate tie deti viac pod kontrolou.
Boli u nás aj teraz, spolu uvarili obed pre všetkých. Učia sa byt spolu nielen na prechádzke, ale ci si vyhovujú aj inak.
Dôležité je nastavenie a hodnoty, ktoré decká majú. Radšej sa porozprávať a dohodnúť.
K sexu rozhodne nepotrebujú vás byt alebo dom.
Dcéra 17 ročná bežne chodila k priateľovi, mal 18, rovnako on k nám . Boli spolu sami aj na dovolenke. Rozchod po roku, žiaden sex nebol.
Druhý priateľ detto.
Boli u nás aj teraz, spolu uvarili obed pre všetkých. Učia sa byt spolu nielen na prechádzke, ale ci si vyhovujú aj inak.
Dôležité je nastavenie a hodnoty, ktoré decká majú. Radšej sa porozprávať a dohodnúť.
@anonym_f1eb85 naozaj tomu aj veríš, ze ma tretieho frajera a je panna? Alebo vam to len rozprava.
Ja sa v prvom rade divím rodičom toho dievčaťa. Žiadna dedina nie je tak ďaleko, aby som si dcéru neodviezla domov hoc aj o štvrtej ráno. Tieto prespávačky mi prídu pod úroveň.
Ja by som dovolila. Ale asi by som hodila reč aj s druhými rodičmi či sú s tym okej a so synom, aby neurobil pruser a daval si bacha. Za mňa nech sú mladí doma v teple a bezpečí ako by sa mali ťahať ktoviekde po zime vonku. Intímnosti v takomto veku už praktizujú tak či onak. Viem ze dvojka z nasej partie si kedysi podobne zalezitosti riesila v pivnici panelaku spolocneho kamosa, lebo ich rodicia nesuhlasili s prespavanim. Podla mna to nie je o zakaze ale o spolocnej dovere vztahu rodic - dieta.
nie. a cudujem sa jej rodicom….
@anonym_autor dovolila...ked si predstavim,kedy som prespavala u vtedyestepriatela,uz manzela...ked sa zamyslim nad tym komentom,co tu bol,ze "...kolko sa tam este premelie,kym bude mat rodinu?" ...no keby sa takto k tomu postavia rodicia...tak ano,mozno by sa premlelo...a to sme teda boli v dostupnej vzdialenosti pešibusom..ako uznáte,kedy je to "už tá, ktorá môže prespať a posledná,po ktorej sa uz nepremelie dalsia"? A btw...nie,nemali sme este 18...ale mali sme rozum...
ved je uz dospely takmer a iste nie panic... jasne ze dovolila... ale nech si sexuju niekde inde a nie tebe pod nosom ... by som s nim uzavrela dohodu -prespat ok ale na sex si hladajte ine miesto
@anonym_f1eb85 naozaj tomu aj veríš, ze ma tretieho frajera a je panna? Alebo vam to len rozprava.
@anonym_3c4fc9 som si 200% istá 🙂
Je to jej rozhodnutie.
Niektoré detaily z rande by som občas nechcela vedieť 🙂, ale teda zreferuje všetko. Hovori sa tomu vzťah založený na dôvere. Ona verí mne a ja jej.
A nie, nie som naivná.
Som s muzom od mojich 17r, on mal 18,5. Spavat som u nich zacala ako 18r, v izbe s jeho sestrou. Neskor s nim, s dodatkom jeho otca-spite tak, aby ste dostudovali😁 dostudovali sme, obaja sme dr., stale spolu(23r).❤️
Druhý priateľ detto.
@anonym_f1eb85 presne tak. Nam sluzilo auto😁😁😁super spomienky😍😁😁😁❤️

@anonym_autor necitala som komentare, ale ak by som vedela, ze moj syn je rozumný, poznala by som osobne to dievca a vedela, ze jej rodicia dovolia ist ku vam, tak by som s tym nemala vobec problém.