Moja 15 ročná dcéra sa zamilovala
Čaute , mám 15 ročnú dcéru a zamilovala sa do jedného chlapca , ktorý je nám aj tak trochu rodina (ale taká vzdialená) a jednoducho sa ma stále naňho pýta a si očividne myslí , že neviem , že sa jej ľúbi. Chlapec sa takisto aj opíja (podľa toho čo viem) a nechcem ,aby pochytila také správanie . Čo mám robiť ?
@spadnutaslivka Super 👍
@hettinka nehovorte mi ,že Vás by v tejto dobe bavilo a dobrovolne by ste bez žiadnych argumentov a urážania sa hrali s rodičmi spoločenské hry o deviatej večer 😂😂😂 toto Vám neverím. A že má frajera? Nech maa. Má 15 je to čerstvé, mladé a hlavne zamilované. Buď jej veci zakážete a bude to robiť poza váš chrbát alebo jej to dovolíte a budem Vám to aj oznamovať keď sa jej spýtate lebo bude vedieť ,že nič zlé nerobí. Tak to teraz funguje. A tym ,že jej zakážete frajera tak ju bude zaujimat ,že prečo. Keď sa popáli tak sa popáli. Buď teraz alebo za dva roky... a keď to prijde jedine čo môžete spraviť je jej poskytnúť rameno na vyplakanie a spraviť si s nou pekny den 🙂
@daniela1911 prváci o 19:30??? A to kde? Moja dcera je tretiacka a aj ked ma kruzok,tak je doma o 15-15:30 a to ju beriem z druziny.Sme dedina,skola je kusok za rohom,no este ju samu nepustam
@katarinka289 normálne na každej dedine. Vidím to tu pod oknami. Prídu z krúžku alebo z družiny, nápisu úlohy a čo ? Budú na telke ?

@hettinka :D neviem, či žiješ na dedine alebo na akej. ja som bývala oveľa skôr do desiatej vonku v lete než v 15. mama vedela, kde som a s kým som, mala som hodinky a na koľkú sme sa dohodli, vtedy som bola doma alebo som prišla "žobroniť" ešte pol hodinku/hodinku navyše. ale meškanie teda nehrozilo, lebo by som dostala zaracha a to som rozhodne nechcela.
@katkakaktus456 bude mať o chvíľu 16, ako píšeš. neboj sa. ja viem, že sa môže stať čokoľvek a určite máš pre dcéru naplánovanú tú najlepšiu a najkrajšiu budúcnosť, ale doma v ochrane ju nebudeš môcť držať večne. je dobré, že si tu pre ňu, že vie, že sa na teba môže obrátiť. treba jej možno ešte vysvetliť, čo je zodpovednosť a že už je vo veku, že chce si viac robiť po svojom, ale že potom bude niesť aj dôsledky svojich rozhodnutí. ak toto vie, tak už viac asi nezmôžeš. môžeš jej dať hranice, keď máš pocit, že sa stretá s nie najlepšou partiou, tak jej povedz, že ak zbadáš od nej nevhodné správanie (drzé správanie, alkohol, cigarety alebo neviem, čo), bude mať zaracha. alebo sama poznáš svoju dcéru a vieš, čo na ňu zaberá.