icon

Premena chalana na dievča

san2
1. apr 2015

Ahojte. viem, ze asi mnohi ostanete pohorseni, ale ak sa tu najde niekto bez predsudkov.....myslite si, ze by slo chalana zamaskovat tak, ze by vyzeral uplne ako dievca? myslim dako ho tak obliect a namalovat? to malovanie, ked vidite moje foto, myslite si, ze by slo na mne? Prikladam aj fotky, kde som si skusil obliect cosi babske a ak by niekto uprimne poradil, budem rad. Ja sa v tom zatial nevyznam ☹

Premena chalana na dievčaPremena chalana na dievčaPremena chalana na dievča
kaktusik007
1. apr 2015

@tiwyna tak by sa pogrcal... hold, nemal pit a bozkavat sa na diskoteke s neznamou zenou... a ak v posteli zisti, ze je to chlap - tak mu treba, mal ovladnut svoje vasne a nie skoncit v prvy vecer s tou neznamou v posteli.

nice202
1. apr 2015

@tiwyna bezne? ako bezne? Deje sa to v krajinach, kde je homosexualita akceptovana a maju pravo si aj adoptovat deti? Lebo ja som nieco take bezne nevidela...Kolko takych ludi stretavas? Bola si sa poziet aj inde vo svete? Ako mozes s urcitostou tvrdit, ze " tak sa to bude bezne stavat"?

sardinka333
1. apr 2015

@tiwyna na take uvahy je v jeho pripade pomerne skoro - k operácií sa nepristupi pokial nezačne navštevovať odborníka, ktorý jeho stav posudi, jest hormony a potom...po dlhom čase..takže až tam sa ukaže nakolko je to s jeho identitou ,,horuce,, a kolko je on sám ochotný do toho dať aby sa zmenil. Na programe TLC dávali svojho času taký dokument alebo reality s názvom ,,sex change hospital,, kde ukazovali príbehy ludí, mužov,ktorí sa chceli dať preoperovať na ženy...boli to muži,ktorí zvyčajne roky už žili ako trans...a operácia bola len vyvrcholenie ich života, ktorí už dávno žili v spoločnosti. Tam to aj chápem...načo si denne priväzovať penis o nohu ked sa oblieka, liči a vystupuje ako žena.

tiwyna
1. apr 2015

@sardinka333 to malo byt vseobecne, nie konkretne na toho tu

ivca88
1. apr 2015

Ahoj 🙂 k tomu ci sa da zamaskovat to ze si muz sa nejdem vyjadrovat .... to prosto nejde :-/ je mi to luto.... ale postavu mas lepsiu ako ja 😀 😀 😀 😀 teda az na pár odlišností v pohlavy 😉

No zaujimalo by ma ci si prisiel na to ze si homosexual...alebo sa ti iba paci byt zenou...no orientacia na zenske pohlavie ostava ....
Osobne poznam par milych chalanou homosexualov..,. nikdy by som nepovedala ze su iny... absolutne to z nich nebolo poznat....ani s vyjadrovania ...obliekania..ci gestikulacie
No s takym niecim...ako tranzvestita.... to som sa este nestretla.... takze neviem ti realne pomoct :-/
Asi najvhodnejsie by bolo keby si sám prisiel na to co realne chces.... po čom túžis... čo sa ti páči... a ako to budes riesit ....
Lebo je dost nozne ze sa iba hladas a toto je iba "úlet " ... a prides na to ze to neni pre teba ... 😉
Ale najprm musíš spoznať sám seba ..a az pptom sa tak môžes prezentovať iným .... lebo ako homosexual to nebudes mat lahke.... ,no ale ako tranzvestit .. to je uz fakt o nervy... nestretnes sa as s pochopenim ... ale ak si to ozaj ty ... a toto je to co ta vystihuje.. tak sa neboj ... nik by nechcel celý život nosit "masku"
veľa stastia 🙂

tiwyna
1. apr 2015

@kaktusik007 alebo sa to da aj inac povedat...keby boli chalani normalni a neobliekali sa do zenskych siat, tak ten uboziak by nemusel mat sok, snad si nebude pred bozkom pytat obcansky, ci nahodou ta kocka nie je chalan...

kaktusik007
1. apr 2015

@tiwyna ten uboziak by nemusel mat sok???

ty mas uplne mimo hodnoty mojho rebricka... zatial co ja odsudzujem ked niekto bozkava cudzieho cloveka na diskoteke, tebe sa to vidi uplne v poriadku a vidis problem akurat v tom, ze chalan nezbadal ze nebozkava zenu... to, ze ten chalan sa snazi druhu stranu co najskor zbalit bez toho, aby sa o nej cokolvek dozvedel a ma teda totalne lahkovazne spravanie sa, to ty nevnimas...

fakt, nema vyznam s tebou uz tuto temu nijako riesit.

ivca88
1. apr 2015

@san2
A este ti mozno pomoze toto 🙂
http://www.shanghai.sk
Každú sobotu robia gay and lesbien party .... chodia tam ludia z celej SR ..či ČR...
Mozno ked take cosi zazijes... zistis ..ci to je toto je ten smer akým chces ísť ...

rebekamarcusko
1. apr 2015

@tiwyna ako.nehnevaj sa na mna,ale to co pises je otrasne.nemozem s tebou absolutne v nicom suhlasit.mozno som mlada,ale ak by tvoje dieta bolo stale nestastne a ty by si ho len.nutila chodit na nejake terapie,ze to co citi je zvratene a chore a bol.by nestastny,ches mi povedat..ze ty by si bola stastna? uvedom si.nikdy nevies co sa ti.moze stat. dieta.moze byt homosexual,trabsexual,moze byt zavisli od drog a tvoje dieta sa ti to bude bat povedat,lebo mas taketo predsudky.neprajem to nikomu,ale nikdy nevies.nexhcem sa hadat..ale toto.ma.neskutocne vytocilo.ospravedlnujem sa za preklepy.ale tablet ma neposlucha. a ty @san2 som vizazistka kludne mi napis..rada poradim v.liceni.co sa tyka vlasov,to uz nie je.moja parketa 😀 🙂a mam rada aj nodu,takze pis internu postu. 🙂

miskacool
1. apr 2015

Pre paaana jaaana!!!!! Tcom,vypnite jej prosiiim net!!!!! Vacsiu p**u som uz dlho nezazila!!! 😖 stara dievka alebo ucitelka??? Nie,asi je len nestastna a nespokojna s vlastnym zivitom..chuuuda!

monika15
2. apr 2015

@admin

toto tu patri??

veronikax
2. apr 2015

@san2 tyyyy brdo 🙂) No postavu mas perfektnu 🙂))) Taky zadok mat :P Nevyznam sa ani v mode...ani v liceni 🙂 No mam par znamych...co sa obliekaju do siat opacneho pohlavia 🙂 A na niektorych to clovek vazne nezbada 🙂))) Tak isto odporucam...niekomu sa vyrozpravat...ak ta nieco trapi 🙂) Ak ta trapi len licenie a moda...isto sa tu nasli nejake dievcence...co ti poradia 🙂) Fanatikov si nevsimaj....to su zenske :P 🙂))) Rob to...co ta robi stastnym ;) Je to tvoj zivot ...tak si ho uzi naplno ...aby si bol s nim spokojny 🙂 Pekny dnik prajem ;)

sue
2. apr 2015

Jaj aka som rada,ze az napriek par vynimkam su tu rozumne, tolerantne a rozhladene zeny 🙂 Tebe @tiwyna odporucam prestat sledovat reality show a chodit po diskotekach,kde chalani bozkavaju nezname dievcata 🙂 a zavriet sa do kniznice a nastudovat par kapitol z historie ludstva. Zacat mozes v Mezopotamii, pokracovat napriec Cinou, Japonskom,cez Egypt, stare Grecko ci Rim, nasleduju lahodky v stredoveku, renesancii,o rokoku, ked sa mnohokrat realne nedalo odlisit kto je muz a kto zen,az do sucasnosti... Keby si cosi o tom vedela, nenapises, ze zijeme dobu skazenej moralky..moze sa ti tak zdat, lebo ju ZIJES a vnimas ju cez media, reality show a podobne...ale podvody,nevery,vrazdy tu boli vzdy ;) ....rovnako ako na druhej strane bola vzdy tuzba po laske a tuzba pacit sa... Kedtym nikomu neublizujem a citim sa byt muzom,tak tak proste budem... Ak su transsexuali nepodarky, budeme tak nazyvat aj ludi s atopickym ekzemom? Cukrovkou? Rakovinou? Tiez ich telo v urcitom case "zblblo" a dovolilo si byt ine :(

san2
autor
2. apr 2015

@veronikax dakujem za podporu 🙂

natinecka
2. apr 2015

@tiwyna som zvedava co by si robila keby si mala také dieťa.....odhodis ho?

tiwyna
2. apr 2015

@monika15 ano, podla dnesnych "modernych" zien to tu patri a dokonca je to normalne a mala by si poradit chlapcovi, ake nohavicky a podprsenka by mu najlepsie pristali....skoda chlapce, ze nemas odvahu priznat sa svojmu staremu otcovi, ten byy ti najlepsie poradil a pomohol. Oprasil by stary remen z cias, kedy este muzi chodili na povinnu vojensku sluzbu, vymasiroval by ti nim tu tvoju uzasne krasnu "zensku" rit,vyhodil by ti z okna pocitac aj s wifi, dal ti do ruky sekeru a poslal ta na dvor porubat tri vlecky dreva na zimu, aby si nemal cas zaoberat sa svojimi krivkami a tym, aka podprsenka a gatky najviac seknu tvojej muzskej postave. a tp iste by trebalo spravit aj tymto"modernym "mamickam :D Asi tolko.

vejula
2. apr 2015

@tiwyna v prenatálnom vývoji sme všetci chvílu ženyy, tá premena na chlapa nie vždy výjde tak ako by malo. Napríklad sa rodia deti, ktoré maju pohlavné organy ani ani... Lekari zmeraju dlžku toho čo maju medzi nožkami, a podla nejakej určenej hranice ho zoperuju bud na penis alebo navaginu.. Aj jeden mm môže ovplyvniť to, či človek bude zaradený pod kolonku M alebo F... JEden mm .... Čo by si povedala človeku, ktorého by zoperovali na muža a citil by sa ako žena, alebo naopak? Och aké je to jednoduché povedať, maš penis si muž nevymýšlaj. Podla mna si ani vo sne nevieš predstaviť aké komplikované to s celou tou identitou je a aké veci to ovplyvnuju.

grelu
2. apr 2015

@vejula no podla mna to s tou operaciou nie je take jednoznacne...podla mna o pohlavi rozhoduje dna, nie?

vejula
2. apr 2015

@grelu videla som dokument o tom, a fakt, že hned male dieťa zoperuju podla tej dlžky, teda aspon donedavna, neviem ako to teraz robia. Ale tuším chcu presadiť, že aby takých ludí nechali dospieť a aby sa potom samy rohodli, ako to zoperovať.
Stáva sa napríklad, že sa narodí normálne muž s penisom a po čase sa zistí, že ma maternicu... Proste také veci sa stávaju, takže je velmi zjednodušené povedať maš penis si muž.

tiwyna
2. apr 2015

@vejula:ktosi tu spominal historiu, ze toto sa vyskytovalo v hojnosti aj v pradavnych casoch. Ano a hlavne na panovnickych dvoroch, kde ludia nepracovali manualne, ale mali vela volneho casu, ktory travili, rovnako ako dnesne deti, sebapozorovanim a nudenim sa. Okrem toho pochadzali z pocati medzi blizkymi pribuznymi, cize casto trpeli degeneraciou tela i duse. Transexualita moze byt zapricinena bud vyvojovou anomaliou, ked ma muz namiesto chromozomu XY, chromozom XYX, popripade aj ine mutacie XXYX a podobne a zena ma namiesto XX, XXY a podobne. tito jedinci su naozaj nevyliecitelne chori, postihnuti. ale su aj uchylky ziskane zlou vychovou a prostredim, kde dieta vyrasta, ked mlady chlapec vyrasta len s matkou, bez muzskeho vzoru, a k tomu ma este trebars doma dve sestry...alebo zije v rodine s prilis dominantnou matkou, kde otec nema ziadnu ulohu pri vychove atd...cize trebalo by san2 nasmerovat k tomu, ze je chlapec, ved podla fotky ma krasne muzske crty, on nema zensku tvar, ma pekne rovnomerne chlapcenske crty tvare a aj peknu chlapcensku postavu, este nie velmi vyformovanu, ale cvicenim a posilovanim by z neho bol velmi pekny muz. Keby ho tu "mudre " zeny nenavadzali, ze je pekne dievca...boze

sunshineka
2. apr 2015

@cerez preco by chlap taky zadok nemohol mat? moj ex mal takyto gulaty zadok a teda asi ten mi najviac chyba 😀

vejula
2. apr 2015

@tiwyna nemusí to byť len z príbuzenských vzťahov, tieeto anomalie sa vyskytuju aj dnes a z uplne normálnych klasických partnerských vzťahov. Nemyslím, že by dominantná matka a dve sestry zapričinovali v nejakom hojnom množstve transsexualitu. Neviem ti tu zreprodukovať všetky tie hormonalne procesy, ktoré vplývaju na vznik pohlavnej identity, každopádne to nieje také jednoduché ako to tu ty prezentuješ. Ver, že muž, ktorý sa citi ako muž, nema potrebu sa obliekať do ženských šiat. PRe tých ludí je to zvyčajne obrovská traumaa, hanbia sa za to, pripadaju si, akoby uväznení vo svojom tele. A vôbec to nieje o tom či sa nudia, alebo nie. Videla si film Chlapci neplaču? Ak nie odporučam, velmi pekný 🙂 Myslím, že by bolo velmi osožné, keby si sa ty, či iný rovnako zmýšlajuci človek, aspon na den ocitli v situacii ako napríklad tento mladík. Zrejme by si pochopila viac, ako z nejakých príspevkov anonymných prispievatelov. Ludia maju skolny veci zjedndoušovať, kategorizovať, vytvárať si vzorce podla ktorých funguje svet. Je to pre škodu ich samých.

6699333
2. apr 2015

@san2 ahoj preco sa chces zmenit necitis sa dobre vo svojom tele Alebo cim to je ?

tiwyna
2. apr 2015

@vejula kde nie su vzorce a kde nie su pravidla, ruca sa spolocnost a institucie.

vejula
2. apr 2015

@tiwyna pretože ludia ešte niesu schopný žiť s otvorenou myslou, spoločnosť sa ruca pre ich vlastnu obmedzenosť

gubiko
2. apr 2015

@san2 jeee, vyzeráš super v tých veciach! tú veľkú reťaz ale nenos, skôr nejaký jemnejší šperk. líčenie jedine skús a uvidíš, to sa nedá takto poradiť. máš pekné črty tváre, podľa mňa to pôjde. určite zjednoť farbu tváre dobre naneseným makeupom, môžeš si dať umelé mihalnice alebo si namaľuj na čierno svoje. nejakú jemnú farbu na líčka a rúž. pokiaľ chceš nejaké výrazné líčenie, tak potom pozri youtube. teraz sa nosia výrazné pery a jemné líčenie. ak by si chcel výrazne namaľované oči, tak už si výrazne nemaľuj pery, vyzerá to lacno. jedine, že by si to tak chcel.
to oblečenie je dobré, máš pekné nohy. šaty ti určite idú. podprsenku treba vyplniť. možno by som ruky skôr schovala, lebo ich máš pekne rysované ako muž, možno nejaký svetrík na ne. tie šedé šaty ti tým volánom na prsiach robia objem tam, kde nič nemáš, takže takéto výstrihy určite vyhľadávaj. s tými nohami môžeš mať pokojne takto krátke šaty, ale dávaj pozor asi potom na upevnenie prirodzenia, najmä pri zohýbaní, skús sa po niečo zohnúť, že to dvíhaš zo zeme a uvidíš.

cerez
2. apr 2015

Dík za fotku. Tak teraz som si pozrela fotku, ktorú si poslal a ruky, dlane ma už presvedčili. Tak sa ospravedlňujem.

larochka
2. apr 2015

@san2 tento portal ak si si nevsimol je pre tehotne alebo rodicov. Tak pokial nemas deti alebo sa nechystas otehotniet tak nechapem co tu robis.

tiwyna
2. apr 2015

@natinecka ja sa teba pytam, keby si zistila, ze tvoj syn sa toto pyta zien na MK, ci by si mu tiez tak povzbudivo poradila, ze ma peknu ritku a hodili by sa mu na nu pekne tanga a ze ich s nim pojdes poobede kupit, ze nech si na nete vyberie, aky vzor chce...asi nie, ze? a myslim, ze matka tohoto chlapca by vam napisala to iste...povzbudzovat tu "cudzie" deti a podporovat ich v uchylnostiach je podla niektorych poslanim matiek na MK.

charlie1980
2. apr 2015

@tiwyna Kde si na to prisla, prosim ta, ze transexualita je zapricinena pribuzenskymi vztahmi...??? Nehnevaj sa, mozno budem kruta, ale mozno len tak kruta ako ty sama...
Tak ako ti baby poradili, nastuduj si o tom najprv nieco. Cestuj, spoznavaj novych ludi, rozsir si svoj obzor (ak ti to tvoja situacia umoznuje), pocuvaj ich, zaujimaj sa o ludi. To je cesta k pochopeniu a tolerancii. Nesed tam len kdesi v Terchovej (prepacte obyvatelia Terchovej) a zistis, ze svet neznamena len 4001 obyvatelov s tebou dokopy.
Kam by trebalo sun nasmerovat...? On to zisti sam, ked bude na to dostatocne zrely. Ked zisti svoju identitu. A to nie na zaklade nasmerovania "supermamickami" Je to totiz o faktoch, nasej vyspelej medicine, slobodneho prava na plnohodnotny zivot a hlavne TOLERANCII.
Pravdupovediac, s tvojim pristupom, ak by sa jednalo o tvojho syna, by uz spachal samovrazdu. Ozaj, len tak na okraj...nie je to dominantnost, ked mu ides nahovarat nieco, Co on vidi (citi) uplne inak...?