Prijímačky na strednú školu 2025: Aké sú nové pravidlá?
Ahojte, chcela by som sa opýtať či je to pravda, že ak si dieťa podá prihlášku na talentový odbor, na ktorý ho potom aj príjmu, musí do týždňa potvrdiť nástup a ak potvrdí, že nastupuje, v Edupage sa mu zablokuje možnosť ísť vykonať prijímačky na netalentový odbor? V podstate majú teraz deviataci možnosť ísť na prijímačky nie na 4, ale na 2 školy. Je to tak? Ďakujem.
@slavka1307 pocula som o tom, ze su tlaky na ministerstvo aby vratili povodnu moznost. O peticii neviem. Myslim ale ze tento rok to uz asi nezmenia. Skoda ze prave nase decka su pokusne kraliky a takto im to nestastne skomplikovali.
Vy už všetci viete? My čakáme na zajtra.
Nám teraz večer prišlo
Treba pozrieť stránku školu ja som teraz pozrela Bernolákovo a nebola prijatá brali 52 a bolo ich 208 moja bola 195 nesplnila podmienky vadila im asi dysgrafia čo už ešte dúfam , že možno športová uvidíme asi až zajtra
@andrejka1974 tiež má zo mrzí Andrejka
U nás stále...škola ešte nerozhodla, nič ešte
@nynak zaujímavé že tam jeden skončil bodovo vysoko v skupine , kde sú prijatý mal viacej bodov ako čo boli pod ním prijatý a dali mu že nesplnil podmienky tak nechápem podľa čoho rozhodli že ho nevzali
@andrejka1974 zajtra snáď budete vedieť viac...
@andrejka1974 asi mal body za vysvedčenie a nesplnil talentovu skúšku
@andrejka1974 isto jednu skusku nepravil, zial aj taki su, staci, ze ma tremu a pokasle nieco, podmienka prijatia je, aby spravil vsetky skusky.
@roxana280 nám už došlo aj cez Edupage asi nespravila psychologické testy možno ak pôjdem ba školu pre rozhodnutie tak mi povedia , čo neurobila lebo mi vychádza že ak odpočítame body za známky tak stále ma 88 bodov za talentovky takže možno nejaké body získala za psychotesty , ale menej škoda že to nerozpisu aby sme vedeli , že koľko bodov za fyzické testy a koľko za psychologické získala uvidím po obede , prečo ju neprijali čo nesplnila , je pravda že bodv dostatok nemala na prijatie ale chcem vedieť čo nesplnila
Nás prijali v Bernolákove. Ale máme prioritou Handlovu, tak čakáme ako dopadne odvolanie 🤔
tak my zatiaľ len z tilgnerovej výsledky, žiaľ neuspela....😕 ešte čakáme Bilíkova, uvidíme. všetkým gratulujem k úspešnému prijatiu 👏
Dcéru neprijali ☹, skončila 17-sta pod čiarou. Má zmysel podávať odvolanie?
Brali 62 detí. Ale asi za vyskúšanie nič nedáme.

@ninan2 kedysi ano..ale neviem ako presne je to teraz a ktore predmety maju v NJ. Urcite je to ine, my sme rovno od 1 rocnika museli dobre hovorit po nemecky a mali niektore predmety v NJ.