Problémy so susedovou dcérou a hlučným priateľom
Vec sa ma tak, ze toto dievca 15 ročne (9.rocnik na zakladnej skole) si naslo frajera. Problem je, ze ten frajer pre nu chodi na vytunenom aute a turuje rovno pod nasimi oknami. Mame male dieta a ked ju dotycny doprace v noci o dvanastej a turuje to pod oknami, tak mi to uz Zacina dobre liezt na nervy. Okrem toho trieskaju s dverami od auta hlasno sa smeju. Toto je kazdy bozi den. Nechcem vediet, co bude cez prazdniny. Muz zas od toho dava ruky prec, ze to maju s nou vyriešiť jej rodicia. Chalanisko co vieme ma dost vplyvnych rodicov a manzel sa boji, ze s tym vyvola zbytocne konflikty. Stale tbrdi, ze sa aj tak rozidu zachvilku. Ako by ste to riešili na mojom mieste?
Slušne povedať susedom, nech jej dohovoria.
@lukbe to som chcela, ale muz je proti tomu. Ako keby sa bal 15 rocnej soplane, ktora chodi hore nosom a ani nepozdravi. On uz v tom vidi to, ze hned ta mlada bude vediet kto to bonzol, povie to tomu frajerovi a jeho tatko sa mu potom pomsti. A ja to sama zena nechcem riesit bez muza. Vytaca ma, ked chlap je v tomto slaby a chce byt s kazdym zadobre a potom ostavaju na mne taketo situacie
Rusi nocny klud? Volat policiu
Normalne odchytit susedu/suseda a povedat, ze nech jej dohovoria, ze je to otravne... to nie je konflikt, to je uplne normalne komunikovat problem...
Ked je chlap srab, tak to vyries ty a povedz susede, alebo teda to pretrp no
mne je smiesne z toho ako tvojmu muzovi pracuje fantazia....ze ten povie tomu a vplyvny tatko hned akcia a pomsta akoby vplyvny tatko nemal dost svojich starosti a riesit nejaku staznost hned pomstou to snad len vo filmoch 🙂
Och, niektorí muži sú takí. Veď slušne povieš. Tak to u nás na Slovensku potom vyzerá, keď sa slušní boja grazlov.
No neviem, ak susedom nevadí keď sa im decko vozí s dospelým chlapom do noci asi im nebude vadiť ani tvoj dohovor.
Budí ti to dieťa? ak nie neriešila by som .. ale ak ti to vadí pekne sa so susedou porozprávať či vedia aký štýlom chodí dcéra domov... a či by sa s tým nedalo nič urobiť..
keď rodičom nevadí, že 15-ročnú vozí frajer o polnoci domov, tak neviem, či sa budú zamýšľať nad tvojim spiacim dieťaťom a niečo riešiť. Ale skúsiť môžeš. Ja by som skôr tej dievčine slušne povedala, že nech frajerko nemachruje o polnoci, ale nech ju vozí potichu. Nech machruje radšej v normálnych hodinách, keď to nikomu nevadí.
riešila by som to presne ako tvoj muž. 😉
No neviem, ak susedom nevadí keď sa im decko vozí s dospelým chlapom do noci asi im nebude vadiť ani tvoj dohovor.
@januska12323 my byvame v takej zazobanej stvrti a vsetci su tu taki, ze rodinkarstvo a nepotrebujem aby potom na nas pozerali pomedzi prsty, ze .y sme ta rodina, co sa stazuje
keď rodičom nevadí, že 15-ročnú vozí frajer o polnoci domov, tak neviem, či sa budú zamýšľať nad tvojim spiacim dieťaťom a niečo riešiť. Ale skúsiť môžeš. Ja by som skôr tej dievčine slušne povedala, že nech frajerko nemachruje o polnoci, ale nech ju vozí potichu. Nech machruje radšej v normálnych hodinách, keď to nikomu nevadí.
@0silvia0 on ju kolkokrat pride zobrat domov o pol deviatej a doprace o hodinu neskor. Takze je jaane, co robia. Velakrat maju este pod oknami odstavené auto. Potom ju vezie rovno pred dom, potom cuva, zapnute dialkove a ten zvuk. Proste dufame s muzom ze tieto lasky maju par mesacne trvanie len
Musis ich vymmaknut,ked prifu..aby si proste bola pri cine-vtedy ich pokojne upozornis,ze teda rusia spanok a klud naokolo.
Vted, si to mozno uvedomia.
Lebo ak pridescez den..15tka v puberte ani nebude vediet o com tocis.
A ak by boli k tebe drzi alebo bx sa smiali....
Vysvetlila by som raznejsie,a veru...isla by som zobudit aj rodicov...to ja zas by som si nenechala len tak..
V celkom kritickej situacii by aom mozno zavolala policajtov-nech vedia,ze to ozaj nie je len tak.
Ale verim,ze staci ich napomenut...oni su zalubeni,pubertaci...nevnimaju,ze niekoho vyrusuju
Cela tema je uplne zbytocna, ked mate problem otvorit usta a uplne slusne poprosit chalana alebo susedov o to, aby sa to nedialo. 🙄
Zavolat par chlapcov, chalaniska prefackat aby vedel kde je sever, a nech vola aj svojmu krstnemu otcovi
sťažovať sa komukoľvek nechcete, lebo sa bojíte aj toho, čo neexistuje, tak o čo vlastne ide? Vyrozprávala si sa, uľavilo sa ti? Inak sa pri vašej odvahe a asertivite nedá robiť nič
Naučte sa asertivite obaja. Ako sorry ale toto by u mna nefungovalo. Ja by som osobne vypucovala obom žaludok.
@januska12323 prečo by mal byť problém v tom, že dcéra má frajera?🤔
Ja som sa vozila s frajerom od 14 rokov a pohoda
Nijaký zlý dopad to nemalo, mám normálny život, rodinu, dieťa, prácu
Ak 15rocna slecna, ziacka ZS, po nocicach beha s chalaniskom (ktory ma evidentne min.18), tak neviem, ci rozhovor s jej rodicmi pomoze…
Stuple do usi, sluchatka pre drobca a dufat, ze sa rozidu cim skor, ak sa teda chcete vyhnut konfrontacii, lebo ano pre niekoho to moze byt maly problem a pre niekoho velky a podla toho sa k tomu bude stavat, kosim v nedelu rano o 9-tej uz startujem, ale ak by ma sused poprosil kludne kosim aj inokedy, zas mame take vztahy, ze si vieme odkomunikovat co treba, sused zas rad pili drevo do neskoreho vecera, nemame si co vycitat😂
Stuple do usi, sluchatka pre drobca a dufat, ze sa rozidu cim skor, ak sa teda chcete vyhnut konfrontacii, lebo ano pre niekoho to moze byt maly problem a pre niekoho velky a podla toho sa k tomu bude stavat, kosim v nedelu rano o 9-tej uz startujem, ale ak by ma sused poprosil kludne kosim aj inokedy, zas mame take vztahy, ze si vieme odkomunikovat co treba, sused zas rad pili drevo do neskoreho vecera, nemame si co vycitat😂
@danieli lenže kosenie trávy nemá s týmto problémom vôbec nič spoločné.
Mimochodom, ja by som ticho nezostala. Dala by som mu také turovanie o polnoci pod mojimi oknami ze až.
By som si ho pockala a povedala mu, ze nech si dava pozor, lebo jeho priatelka vsade rozprava ako ostane s tebou tehotna aby mala dobre vyzivne od tvojich rodicov🤣🤣🤣 alebo to rovno zavolala jeho rodicom. Myslim si, ze by uz na ulicu neprisiel.
@danieli lenže kosenie trávy nemá s týmto problémom vôbec nič spoločné.
@bielasovicka kosenie tiez vytvara hluk nie prave v idealnom case, ale primarny problem vidim v komunikacii so susedmi, ja mam super susedov, autorka mat nemusi, teda podla toho by som sa zariadila co sa tyka priamej komunikacie, lebo su susedia, co zoberu ohlad a vyriesia k vseobecnej spokojnosti a su susedia, ktorymi to nehne, ale to uz kazdy vie, akych ma
@bielasovicka kosenie tiez vytvara hluk nie prave v idealnom case, ale primarny problem vidim v komunikacii so susedmi, ja mam super susedov, autorka mat nemusi, teda podla toho by som sa zariadila co sa tyka priamej komunikacie, lebo su susedia, co zoberu ohlad a vyriesia k vseobecnej spokojnosti a su susedia, ktorymi to nehne, ale to uz kazdy vie, akych ma
@danieli no mne kosenie nevadí vôbec. A ani mojim susedom pokiaľ viem. Ešte sa nesťažoval nikto 🤣
Pánabeka...tak keby budil niekto moje spiace dieťa o polnoci, už by som bola vonku a robila poriadky...😉...ty si akčná, ak má muž obavy, ty normálne mladej povedz, že jej " kamoš" je s tým autom hlučný...či by sa to nedalo stíšiť...a ostatní? veď hádam pochopia, keď ťa vidia s kočíkom...či? ...nekomunikujete so susedmi?
Volaj políciu ak robia hluk po desiatej hodine večer.

Slušne povedať susedom, nech jej dohovoria.