icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

atiatko
20. máj 2012

tak u nás dnes vládne kuriatko .... kurací vývar a pečené kuracie stehná s orechami spolu s pečenými zemiakmi s bazalkou a k tomu miešaný paradajkový šalát .... mňááááám ..... a ešte zostal pravý jablčník ako mlsota zo včera 🙂 krááááásnu nedeľu všetkým ..... a večer by mohla byť aj zlatáááá, že ? 😉

michaella7
20. máj 2012

Dnes máme husaciu polievku a na čo sa špeciálne tešíme sú vyprážané kuracie rezne zo zemiakovou kašou 🙂 ...sme to už nevarili ani nepamätám 😀 a už aj jeden malý rezník padol za obeť 😅

akika722
20. máj 2012

baby prosim vas-nejaky rychli kolačik /bublaninu/ kde nejde margarin??? nemam ho doma 😖 vdaka

bonaquaba
20. máj 2012

a ja zase poprosim nejaky lahky ovocny kolacik, dakujem

danielaj
20. máj 2012

dnes klasika slepačia polievka, po dlhej dobe pečené kuracie stehná, bravčové karé plnené mletým mäsom, slovenská ryža, ľadový šalát, poobede ideme k vode grilovať, tak budú špekačky, slaninka, grilovaný hermelín 😉

akika722
20. máj 2012

@stankapk dakujem,urobim 😵

lululka555
20. máj 2012

@abriela ja som dala mandarinky a creme ole vanilkovy.pridi kludne 😀 a idem ešte bazovy sirup robiť,teda namočit kvety a zajtra dorobím 😉

zarabono
20. máj 2012

dnes zapekane rezne,nove zemiaciky a uhorkovy salat

erni
20. máj 2012

ja sa tiez pridavam ku kuriatkovej nedeli, z prs potom bude kuraci salat(prsia +majoneza od babicky+mlada cibulka+ broskyne+kukurica+ sojovka) a nechat vychladit- najlepsie chuti cerstvym pecivom pri pozerani hokeja 😀

adrianai
20. máj 2012

pridávam sa ku kuriatkovcom 😀 dnes kuracia polievka, zapečené kuracie prsia s cibuľou a syrom+smotana, grilovaná zelenina, ryža, trochu šalátu nám ešte zostalo zovčera, to dojeme ...aaa rebarborový sypaný koláčik 🙂

anavila
20. máj 2012

my dnes máme od včera navarené, hyper nezdravé jedlo, ale strááášne ho milujem. Pečená krkovička s kapustou a zemiakmi a hovadzia polievka s pečeňovými haluškami. Včera sme mali brigadu, tak som musela pomastiť chlapom žalúdky, aby vládali robiť 🙂))heheheeee...a teraz pečiem ovocnu tortičku, este sice neviem ako ju urobim, ale korpus je uz v rure 😀

adka7755
20. máj 2012

🙂 halušky s kyslou kapustou a domácou slaninkou🙂 a od včera ostal tekvicový prívarok, fašírka na plechu a nové zemiačky.-)
...a chystám sa upiecť sacherovu tortu 🙂)

adka7755
20. máj 2012

@akika722 margarín do bublaniny??? ten ja nedávam nikdy...

akika722
20. máj 2012

@adka7755 napisala som koláčik /bublaninu/ 😅 myslela som že hoci čo,niečo ovocne..no mam par receptov kde ide

lululka555
20. máj 2012

@akika722 ahoj 😉 ja robím bublaninu takto: 25 dkg práš.cukru,5 zľtkov,1 vanil.cukor,1 dcl olej,1 dcl vlažná voda,25 dkg polohrubej muky,1 prášok do pečiva a z 5 bilekov sneh.vyliat na plech a uložiť ovocie 🙂 je super nadychana,vyskušaj 😉

akika722
20. máj 2012

@lululka555 dakujeem 😵

lululka555
20. máj 2012

@danielaj ahoj hermelín ako grilujete? aj prerežeš a niečim posypeš,alebo len tak s cesnačikom potriet ? 🙂

danielaj
20. máj 2012

@lululka555 neprerezávam, len taký celý hodím na gril, posypem grilovacím korením, korením na grilovaný hermelín, cesnakom, kto čo má rád, ale aj taký bez ničoho je výborný 😉

rebecca2006
20. máj 2012

včera zapekaná špargľa so zemiakmi a chlapom čína z morčacieho mäsa, dnes nedeľná klasika- zemiakový šalát a morčacie rezne plus bábovka.Šplhla som si 🙂
Nemáte tip, čo z kozieho syra? Naši mi doniesla z Francúzska, a k chlebu len tak mi až tak nechutí...Niekedy so jedla rukolový šalát s grilvaným kozím syrom, nerobili ste niektorá?

eri28
20. máj 2012

ja som neni moc polievkova, polovicka tu nie, krmim sa iba ja mimco v brusku, cize dnes rezen zemiaky mrkvickovy salat, plus vyprazany syr zemiaky a priloha kukurica hrasok 😀

ukana
20. máj 2012

my sme dnes stavili na klasiku, ktoru sme dlho nemali- bravčové rezne s novými zemiakmi, uhorkový šalát,,, 🙂

happy8051
20. máj 2012

u ns dnes megavelka grilovacka takze toto bolo: grilovane ryby, kuracie prsia, stehna, kridla, klobasky, krkovicka. grilovane zemiaky, zelenina, syr. teple zemle, zeleninovy salat, cestovinovy salat, ovocny salat. omacky: cesnakova, brusnicova, syrova.
ale nie vsetko som jedla 🙂

briketa
20. máj 2012

@kralicica kyslu cinsku robis stiplavu?

afrika
20. máj 2012

dnes sme mali zeleninovú polievočku, knedlík, červená kapusta a bravčové pečené. ako dezert bol tiramisu

zuzu_la
20. máj 2012

u nas dnes brokolicová polievka a zivanska...

zuzu_la
20. máj 2012

@afrika na bravčové pečené kupuješ stehno, pliecko,....alebo?

katarinajurikova
20. máj 2012

dnes bol kuraci salatik s dresingom.

lydia22
20. máj 2012

Dnes vývar a losos s cestovinovým šalátom.

veve39
20. máj 2012

@vivusika kolacik s tvarohom a rebarborou som vcera robila - u nas to bola rebarborova premiera 😀 a je skutocne vyborny, osviezujuci
podaril sa mi trochu vyssi ako som chcela, nabuduce pouzijem vacsi plech