icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maba
27. máj 2012

@danielaj 🙂

atiatko
27. máj 2012

... tak a toto bola naša dnešná večera .... lievance s domácim jahodovým lekvárom, čerstvým hroznom a čoko pre synčeka a od včera avizované haruľky pre ocinka a mňa .... 😉 no a s tou ružičkou pre mňa prišiel ocino dnes po 12-hodinkovke domov .... potešila ma 😉 🙂

mariana0915
27. máj 2012

baby nestalo sa vam že ste teraz kupili hlavkovu kapistu a bola horka lebo mne ano ☹

maba
27. máj 2012

@atiatko mňam 😝 😀 🙂

atiatko
27. máj 2012

@maba 😀 😀 😀

abriela
27. máj 2012

@atiatko veru mnam, fajnova vecera

atiatko
27. máj 2012

@abriela 😉

slnecnica212
27. máj 2012

my sme dnes mali kuraciu polievku a zemiakove placky plnene pecienkou a bravc. maskom a zeleninou 😀

danielaj
28. máj 2012

dobré ránko 😵 dnes klasika ako každý pondelok nevarím, ale bude mi to chýbať, tak si určite niečo vymyslím 😉

lucikatn
28. máj 2012

pôvodne včera mali byť cuketové fašírky (recept som tu zahliadla pred pár dňami) s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom - no nakoniec sme grilovali kuracie prsia tak mi to ostáva na dnes a upečiem aj jablkovo-makovú štrúdľu - neviem čo s jablkami a dlho už nevydržia.....

maba
28. máj 2012

@danielaj my tiež dojeme zo včera 😎 .A môžem už vymýšľať,čo zajtra 😀 😅 😕

ibajeho
28. máj 2012

Zenusky, potrebujem poradit ohladne segedinu. Mate niektora recept na kysly a zaroven extra kremovy???stale sa snazim prirovnat k sefkucharovi mojho muza v robote s tym segedinom a nedari sa mi lebo nechce povedat ako presne to robi a mojmu muzovi taky najviac chuti. Myslim si ze robim skvely segedin vzdy mi ho aj pochvalia ale na sefkuchara zrejme nemam 😀 tak ak nejaky mate recept tak sa podelte, ajked si myslim ze na segedine sa neda nic robit inak lebo uz by to nebol segedin. No ale sak uvidime co mi ponuknete 😉

rastulka
28. máj 2012

Ahojte 🙂 Ani ja dnes nevarim,mamina nam nabalila dost aj na dnes 😀

maba
28. máj 2012

@ibajeho ...ale veď nech muž "potajomky" odkuká 😎 od šéfa-keď s ním pracuje ,či 😉

ibajeho
28. máj 2012

🙂 @maba ale muz neni kuchar on sa v kuchyni ani nezdrzuje. Len robi v gastronomii a oni im normalne varia ze ako nedostavaju trebars stravnace ale vola sa to nejak ze personalka. Ze ako vsetkym co robia v podniku sa dava strava z podniku. Chapes 🙂 a nechcu mu povedat recept svicky 😀

maba
28. máj 2012

@ibajeho aháááá,už cháápem 😀 😎 😉

zuziq
28. máj 2012

@ibajeho a davas kyslu alebo slahackovu smotanu do segedinu? So slahackovou je to kremovejsie 😉

ibajeho
28. máj 2012

@zuziq davam tu na varenie s nazvom kremova 😀

zuziq
28. máj 2012

@ibajeho tak skus dat klasika 33% slahackovu 🙂

titkovamiriam
28. máj 2012

zemiakova polievka na kyslo,ryzovy nakyp 🙂

ibajeho
28. máj 2012

@zuziq aj taku som uz davala a vzdy vravel ze to neni ono tak ja uz neviem 😠

pami2
28. máj 2012

baby prosim vas mate overeny recept na domaci chlieb peceny v elektrickej trube? bez domacej pekarne, len take klasicke ( ale najlepsie z celozrnnej muky)

dakujem

vivusika
28. máj 2012

stále chodíme do skrinky na niečo sladké a zásoby už sú fuč 😀 tak som premohla vlastnú lenivosť a už rozvoniava pudingoš http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9139 , dúfa, že ostane aj na večeru 😀

drobik1
28. máj 2012

ahojte my dnes dojedame polievku,cinu a ryzu..poobede sa zase dotankuje svokra tak hadam nejaky dezert donesie... 😀 😝

kibuk
28. máj 2012

dnes nevarím,dojedame 🙂

chrumka
28. máj 2012

My sme si robili vcera zeleninovu polievku, a gratinovaneho lososa so zemiakovym pyre 🙂 mnam to je dobrota a to ryby velmi nemusim 😀

kalifa28
28. máj 2012

my dnes rezne, zemiaky, uhorkový šalát na dva dni
streda: bryndzové halušky
štvrtok: mäsková polievka, rizoto na dva dni...
sobota: barbecue
nedela: rybačka 😝

blanocka
28. máj 2012

my dojedame od vcera bryndzove pirohy

blanocka
28. máj 2012
karin0401
28. máj 2012

od včera mame pečenu krkovičku a zemikovu kašu,dnes som robila cestovinovy šalat 🙂

tkmama
28. máj 2012

Ja som sa nechala inšpirovať @irriss, trochu som si to prispôsobila tomu, čo ne/mám v chladničke a vyliezlo z toho toto. A bolo to také dobré, že som tú panvicu zožrala celú sama 😒 Na fotke je to ešte bez cestovín, hotový výsledok som nestihla vyfotiť...