Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes mame karfiolovu polievocku, bravcove masko na hrasku + ryza a hlavkovy salatik 🙂
my dnes kuracia polievka so slížikmi a pečené kura,pyré a hlávkový šalát
plnene brambory a "kotleta" 😉
Jarná hrášková polievka s mladou mrkvičkou a cibuľkou z vlastnej záhrady, rezne v cestíčku, ryža, letný šalát.
Dievcata, prisla som sem po inspiraciu... Chcela by som upiect nejaky jahodovy nekremovy kolac... Peciem stale ten isty, je sice vyborny, ale chcelo by to zmenu... 😵 mate nejaky osvedceny?
kedze dnes je tak krasne, bol by hriech negrilovat... klobasky, kuracinka a zeleninovy salat... a kedze buxty padli uz na ranajky, este ryxlo zbuxnem visnovu bublaninu
včera zeleninová polievka s krupicovými haluškami a šošovicový prívarok + klobáska + voľské oká . Dnes tarhoňa + kuracie krádla pečené v skle na masle a koreninách
my sme včera mali cestovinový šalát s fazuľou a piekla som bábovku....a dnes bravčový vývar s rezancami a maďarský guláš s domácou knedľou, práve sme dojedli 😝 mňamka 😉
dnes klasika vývar z bravčových kostí so zeleninou a slížikmi, bavčové karé v horčicovo-smotanovej omáčke z parného hrnca, pizza rezne z bravčového karé, ryža, hranolky, farebný hlávkový a taliansky šalát (lollo rosso a lollo biondo) zo záhradky, zeleninka z parného hrnca - brokolica, mrkvička a strúčiky hrášku - prvýkrát som nasadila aj túto odrodu, ktorá sa konzumuje celá aj so strúčikom a je mňáááám 😉 foto dosť nekvalitné, a obedovali sme v záhrade v altánku
Ahojte, dnes polievka z morčacích krídel
ryba na masle, zemiaky
bábovka
po uspechu spaldovych bagetiek 😉som spravila dalsiu varku,ale celozrnnych 🙂
grilovačka na americký spôsob
dnes so nepiekla,urobila som len nepečené guľôčky ,,Marlenka,, ,mňam,mňam 😝
... tak my sme dnes mali krááááásny MDD deň na ranči blízko ZV .... bolo úžasne .... navarené síce bolo ale pravý kotlíkový guľáš v prírode bol miliónkrát lepší ako to čo bolo doma v chladničke 😉
@levandullka mojka tak tu je môj prvý krémeš v živote .... je mňáááááám .... aj keď možno tak nevyzerá 😒
@atiatko vyzera nahodou perfektne 😉
@katussska24 ďakujem za povzbudenie 😉 ... čoko sa mi lámala pri krájaní, hoci som si namočila nôž do teplej vody .... no chuťovo je mňam 🙂
@atiatko ja ked toto raz upeciem, tak budem hrda pani kucharka 😀
@katussska24 mojka ono to nebolo až tak náročné 🙂
@atiatko Čoby nevyzeral dobre, vyzerá úplne úžasne. Mňam, hneď by som si dala! 🙂

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj a foto 😀 nem dokonala ale je 😅