icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

akika722
3. jún 2012

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj a foto 😀 nem dokonala ale je 😅

diusik
3. jún 2012

@abriela joooj plnena kapusta,to je mnamka,nejedla som uz roky 😢

verinka100
3. jún 2012

Dnes mame karfiolovu polievocku, bravcove masko na hrasku + ryza a hlavkovy salatik 🙂

katushka16
3. jún 2012

my dnes kuracia polievka so slížikmi a pečené kura,pyré a hlávkový šalát

irriss
3. jún 2012

plnene brambory a "kotleta" 😉

teddynko
3. jún 2012

Jarná hrášková polievka s mladou mrkvičkou a cibuľkou z vlastnej záhrady, rezne v cestíčku, ryža, letný šalát.

ewana73
3. jún 2012

@bodka13 dakujem velmi pekne za poznamocky. 🙂

janie80
3. jún 2012

Dievcata, prisla som sem po inspiraciu... Chcela by som upiect nejaky jahodovy nekremovy kolac... Peciem stale ten isty, je sice vyborny, ale chcelo by to zmenu... 😵 mate nejaky osvedceny?

mysiatkoo
3. jún 2012

kedze dnes je tak krasne, bol by hriech negrilovat... klobasky, kuracinka a zeleninovy salat... a kedze buxty padli uz na ranajky, este ryxlo zbuxnem visnovu bublaninu

bubo1104
3. jún 2012

včera zeleninová polievka s krupicovými haluškami a šošovicový prívarok + klobáska + voľské oká . Dnes tarhoňa + kuracie krádla pečené v skle na masle a koreninách

kikaneu
3. jún 2012

my sme včera mali cestovinový šalát s fazuľou a piekla som bábovku....a dnes bravčový vývar s rezancami a maďarský guláš s domácou knedľou, práve sme dojedli 😝 mňamka 😉

levandullka
3. jún 2012

Včerajšia večera-milánske rizoto

ewana73
3. jún 2012

@bodka13 este by sa ta rada opytala na zemiaky.v tlakovom sa varia bez vody,ked som teda citala prispevky dobre tak nakrajat a len trochu oleja ?kolko min.asi ?

danielaj
3. jún 2012

@rastulka no tak to áno, že si to mala riedke, chýbal tam ten puding, čo by to držal pokope 😉
@abriela perfektné, a dobrý nápad, vyskúšam to aj ja niekedy takto ako ty 😉

danielaj
3. jún 2012

dnes klasika vývar z bravčových kostí so zeleninou a slížikmi, bavčové karé v horčicovo-smotanovej omáčke z parného hrnca, pizza rezne z bravčového karé, ryža, hranolky, farebný hlávkový a taliansky šalát (lollo rosso a lollo biondo) zo záhradky, zeleninka z parného hrnca - brokolica, mrkvička a strúčiky hrášku - prvýkrát som nasadila aj túto odrodu, ktorá sa konzumuje celá aj so strúčikom a je mňáááám 😉 foto dosť nekvalitné, a obedovali sme v záhrade v altánku

danielaj
3. jún 2012

a ešte sme so staršou dcérou robili mrazenú jahodovú dreň - samotnú aj so smotanou 😉 už sa mrazí 🙂

tosomja
3. jún 2012

Ahojte, dnes polievka z morčacích krídel
ryba na masle, zemiaky
bábovka

lencyca
3. jún 2012

po uspechu spaldovych bagetiek 😉som spravila dalsiu varku,ale celozrnnych 🙂

kikatko
3. jún 2012

grilovačka na americký spôsob

lululka555
3. jún 2012

dnes so nepiekla,urobila som len nepečené guľôčky ,,Marlenka,, ,mňam,mňam 😝

lussy23
3. jún 2012

@danielaj mňam

My máme dnes a zajtra slíže so smotanou a urobím banánovú zmrzlinu(jedna pani to mala vo fotoblogu recept, tak chcem skúsiť. Bola síce jahodová, ale keďže jahody nemáme, dám banán🙂

abriela
3. jún 2012

@danielaj Rolada je asi lepsia, ale kolac sa zjedol aj v takejto forme a konecne mi z mraznicky vypadlo cesto 🙂.

DAKUJEM vsetkym za laiky 😉

atiatko
3. jún 2012

... tak my sme dnes mali krááááásny MDD deň na ranči blízko ZV .... bolo úžasne .... navarené síce bolo ale pravý kotlíkový guľáš v prírode bol miliónkrát lepší ako to čo bolo doma v chladničke 😉

@levandullka mojka tak tu je môj prvý krémeš v živote .... je mňáááááám .... aj keď možno tak nevyzerá 😒

katussska24
3. jún 2012

@atiatko vyzera nahodou perfektne 😉

abriela
3. jún 2012

@atiatko toje nepeceny kremes z keksov?

atiatko
3. jún 2012

@katussska24 ďakujem za povzbudenie 😉 ... čoko sa mi lámala pri krájaní, hoci som si namočila nôž do teplej vody .... no chuťovo je mňam 🙂

katussska24
3. jún 2012

@atiatko ja ked toto raz upeciem, tak budem hrda pani kucharka 😀

atiatko
3. jún 2012

@abriela v podstate áno 😉 na spodu sú medové pláty ... krém je varený a miešaný .... a hore som dala svetlé BeBe ... dobre to ukazuje kadiaľ krájať 😀 a zaliate jednou tabuľkou čoko 🙂

atiatko
3. jún 2012

@katussska24 mojka ono to nebolo až tak náročné 🙂

levandullka
3. jún 2012

@atiatko Čoby nevyzeral dobre, vyzerá úplne úžasne. Mňam, hneď by som si dala! 🙂