Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zuziq nedala by si prosím ťa recept na tortičku? 😎 😝
@danielaj kolacik fantastický 😀 😀 😀 😀
@nikus5 už len kuracie alebo ine masko,alebo zelenina-osmahnut,pridat sojovu omacku,popripade činske huby.podliat kokosovym mlieko ,primiesat vyhonky na koniec tam dat tie rezance,krasne sa tym mliekom napiju 🙂 a čína ako stvorená
šošovicová na kyslo, mäsovo syrové fašírky so zemiakovou kašou, kysnutý koláč s tvarohom a posýpkou, už je polka v ťahu
zeleninová polievka , kuracie rizoto, uhorkový šalát....poobede muffiny..podľa receptu čo som našla tento týždeň tu 🙂...a robila som z jeden a pol dávky, rozdelila na tri časti, jedny boli s kúskami čokolády, druhé s kokosom a tretie a čerstvými čerešničkami 🙂
milé žienky, každy den čítam toto vaše - naše variacie fórum, nepridávam svoje recepty, ale vela sa tu inšpirujem, kedže ste velmi šikovné a ja mám problém , chcem sa opýtat či viete odpoved na ten moj problém. mám doma asi 2 ročné orechy, určite nie staršie, sú v 5 litrovom vedre, také od kečupy, čo majú v hoteloch, čiže dobre utesnené ani mole ani chrobáčiky v nich nie sú, iba ich cítiš že nie su čerstvé že sú také staršie zatuchnutejšíe, dá sa niečo urobiť aby boli znova ako čerstvé? potrebujem ich na krštiny . včera som piekla domácu jadranskú tortu, mm povedal že je výborná, ale tie orechy !!!!!
ryžové rezance s kuracím mäskom, hráškom, cibuľkou, cherry paradajkami... brokolicová polievka...
my sme dnes mali maďarsky guláš a domácu knedľu...mňamky
@papuka a chutovo sú aké? ak sú orechy staré, sú nahorklé....ak už sú také, obávam sa, že už nič s nimi nespravíš...ale ak sú chutovo dobre, kludne ich použi do pečenia....ja si myslím, že chut torty to vtedy neovlyvní, ale zasa ja nie som až taká cukrárka...
my sme staré orechy v zime sypali vtáčikom 😅 😅 a syn im ich vyjedal, že jemu chutia 😅
Zienky? nevedeli by ste mi,prosím, poradit receptik na moravske kolace?? ale ozaj dobry a overeny 😉 😉 lebo sa bojim, ze sa mi to nepodari .. 😅 dakujem
@nadulka88 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24566 ja som ich podla tohot receptu robila uz 3x 😉 chutili aj malemu 😉 s tymto receptom som spokojna 🙂
@amadora @alibabaa najskor som si pripravila marinádu - olivovy olej ,množstvo podla toho kolko máte syra, ja som na 5ks dala asi 1dl olivového oleja, 1čl grilovacieho korenia(dá sa kupit aj špecialne korenie na syr ,len ja som ho nemala) a 2 stručiky nakrájaného cesnaku, do toho som dala syr a nechala som to chladničke asi 2h, ale občas premiešat (pohrkat s nádobou) potom som si pripravila štvorce z alobalu, na každy položila jeden syr a dala som na každý syr aj cesnak z marinády- može sa aj poliat marinádou, na to cuketu nakrájanú na kolieska a plátok rajčinky, dobre zabalit spravit také batožky aby syr pri grilovaní nevytiekol a šupla som to do rúry na gril na druhý stupen ,po 15 min som alobal mierne roztvorila, len tak aby mi obsah navytiekol a ešte som to nechala na 5min zapekat ,po vytiahnutí nechat mierne vychladnút aby syr trošku ztuhol a až potom servírovat...do marinády sa možu dat aj rozne bylinky čo ako komu chutí...
Ahojte dievčatá, takže včera bola zmena plánu, som nakoniec pizzu urobila, dnes boli plnené tekvičky malé (cukiny boli ešte malinkaté 🙂 ) - máme v záhrade, no a zajtra soté z bravč. stehna so zeleninou, k tomu cestoviny, vývar z kuriatka, a ako dezert tvarohové gule s jahodkami a vanilkovým pudingom (ja budem musieť odolať 😀 )
Baby dajte nejaký recept na plnené šampiony.Ďakujem.
Ja idem zajtra vyskúšať http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4492
@levandullka uou dáš receptík?
@nadulka88 ja robím taketo aké robila babička 🙂 :
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39398
@papuka este by som ich skusila ,,vymrazit,,tak 2-3t.v mrazaku a uvidis ak nebudu OK tak jedine vtacikom a nabuduce ak orechy nespotrebujes,kludne ich zamraz a hotovo
@levandullka dala by som si taky fajn zo slovenskeho tvarohu 🙂. Tie americke su ine, tvaroh je uplne iny a chutovo su sladko-slane. (vlemi jemne slane, ale ja to tam citim)

baby, poraďte mi: kúpila som bambusové výhonky, kokosové mlieko, čínske rezance - nemáte nejaký dobrý vyskúšaný recept, kde aspoň niečo z toho použijem? 😉 ďakujem