Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
polievku ešte dojedáme z nedele...hádam ju už dojeme...a na druhé špenátové halušky so syrom 🙂
my dnes hrachovú polievku s opečeným chlebíkom, a druhé plnená kuracia rolka so špenátom, šunkou a syrovou omáčkou🙂 fakt dobréé ešte aj MM hovoril že mu to chutilo🙂
@kucminka ja som nikdy džem nedávala do pary, ja zabalím horúci pohár do novín a do deky, ani hore dnom nedávam poháre, a nikdy sa mi nijaký nepokazil 😉
@nelinka0401 karfiolové placky alebo zapekaný karfiol 😉
@sandy84 dúfam, že keď vyskúšaš, že budú chutiť, a nevyhodíš ich 😉
@nelinka0401 ešte zostali dve misky vtáčieho mlieka, ak máš chuť prídi poobede na kávu 😅 😀
@libka1 ten pizza chlebík určite skús, ten je asi najlepší zo všetkých, ešte robievam aj jeden zemiakový, pohľadám recept a napíšem 🙂
@glukacova droždie dať do vlažného až teplého mlieka s cukrom,a počkať kým nakysne 😉
no tak ja dnes párková polievka a druhé idem urobiť teda tie špagety s morca delou....
ahojte,my dnes zeleninová polievka a zapekaná cukina/cuketa so šunkou a enciánom
zeleninová polievka s kuskusom, kuracie prsia s brokolicou a syrovou omáčkou, zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou.
baby ktore ste robili pizza tycinky, kolko kusov vas vyslo z jednej davky pls? 😕
kočky, ja tiež ešte dojedám polievku od nedele, ale už len dnes, čo sa zvýši, spapá havko....už ma to nebaví 😀 a druhé budem robiť nové zemiaky v šupke asi v parnom hrnci, k tomu opečiem kyslú kapustu a mám údenú krkovičku, len neviem či ju uvariť alebo opiecť na panvici či upiecť či čo s ňou....hm? ja síce nerada také, ale čo už keď nám ju svokrovci nabalili a už mi dlho ležala v mrazáku 😠
v rure peciem hovadzie masko mnam...len rozmyslam este polievku nejaku ultra mega rychlu 😀 ale nic ma nenapada 😀
ahojte.moje menu na tento tyden,akosi nemam napady,tak mam len trocha,vecer tu musim posmejdit a domysliet a dam vediet:
pondelok: kuraci vyvar,rezance + dojedli sme rezne s lunexom
utorok: este stale kuraci vyvar /navarila som toho akosi moc/ + moj napad- udusila som bravc.kare na prirodno a do stavy som nastruhala mrkvu a nakrajala 2 male kukuricne klasky sterilizov. + ryza
streda: ak uz konecne v utorok dojeme nedelnu polievku,tak spravim kyslu fazulkovu /mala biela fazulka/ polievku + rezance s orechami,cukrom a maslom
štvrtok: fazulk.polievka zo stredy a dalej.....neviem.....doplnim ked vymyslim 🙂 🙂 🙂 🙂
tatinovy držkovú polievku - ale pravú 😀 😀 😀 😀 , a deťom parné buchty.
@danielaj tak to aby som už aj vyrazila 😀 😀 spravila som tie karfiolové placky 🙂
@zuziq ja som robila ale nepamätám si koľko kusov ich bolo 😒 , ale myslím, že viac ako 25 kusov takých väčších , robila som na šírku plechu 😉 možno aj viac 😉
@nelinka0401 no už si tu mala byť, ja už ťa čakám 😀 😀 😀
OBED: Najprv som zvazovala nugatove gulky, no nakoniec vyhrali bryndzove pirohy so slaninkou, cibulkou a smotanou 😵
paradajkova a haruľa 😉
baby ozaj ako robite pizza cesto? da sa robit aj bez kvasnic?
@moonlightka ja robim taketo cesto na pizzu a tato davka vyjde akurat na velky plech, je naozaj vyborne 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-a-la-mir...
My máme karfiolový mozoček so zemiačkami 🙂
mna zase prekvapil manžel ..navaril božské rizoto 😀
ahojte dnes som robila zapekané cannelloni s kuracím masom a špenátom 😵
a dávam foto aj včerajšej večere potrebovala som minút karfiol nechcela som vyprážat tak som skúsila toto http://delikatesy.etrend.sk/recepty-suroviny/pe...
len na obalenie som použila sol, sezam,kurkumu,slnečnicové a lanové semienka,petržlenovú vnat všetko posekané v mixeri k tomu pečená mrkva, ryža natural a jogurt s kokosom a ono to bolo aj celkom jedlé 😀 dokonca moj muž silný masožravec si dal aj duplu 😉
@tamichloe pači sa receptík na špagetové lazane http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=126542

@glukacova ja ho aj pocukrujem, dam trocha letneho mlieka zaprasim mukou, spravim si taku redsiu kasicku, prikryjem a ono nabuble 🙂 . Myslim, ze 20 minut bude stacit , to uvidis , ten kvasok pekne napuchne a nabublinkuje 🙂