icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

norcima
26. jún 2012

@glukacova ja ho aj pocukrujem, dam trocha letneho mlieka zaprasim mukou, spravim si taku redsiu kasicku, prikryjem a ono nabuble 🙂 . Myslim, ze 20 minut bude stacit , to uvidis , ten kvasok pekne napuchne a nabublinkuje 🙂

zklimekova
26. jún 2012

polievku ešte dojedáme z nedele...hádam ju už dojeme...a na druhé špenátové halušky so syrom 🙂

ivka82
26. jún 2012

my dnes hrachovú polievku s opečeným chlebíkom, a druhé plnená kuracia rolka so špenátom, šunkou a syrovou omáčkou🙂 fakt dobréé ešte aj MM hovoril že mu to chutilo🙂

mysiatkoo
26. jún 2012

@glukacova pridaj tam lyzicku cukru a idealne na nejake teple miesto, co v tomto pocasi nie je problem :D

danielaj
26. jún 2012

@kucminka ja som nikdy džem nedávala do pary, ja zabalím horúci pohár do novín a do deky, ani hore dnom nedávam poháre, a nikdy sa mi nijaký nepokazil 😉
@nelinka0401 karfiolové placky alebo zapekaný karfiol 😉
@sandy84 dúfam, že keď vyskúšaš, že budú chutiť, a nevyhodíš ich 😉
@nelinka0401 ešte zostali dve misky vtáčieho mlieka, ak máš chuť prídi poobede na kávu 😅 😀
@libka1 ten pizza chlebík určite skús, ten je asi najlepší zo všetkých, ešte robievam aj jeden zemiakový, pohľadám recept a napíšem 🙂
@glukacova droždie dať do vlažného až teplého mlieka s cukrom,a počkať kým nakysne 😉

jolly84
26. jún 2012

mam otvorene okno a furt nist 😉
@mia117

sloto
26. jún 2012

no tak ja dnes párková polievka a druhé idem urobiť teda tie špagety s morca delou....

katushka16
26. jún 2012

ahojte,my dnes zeleninová polievka a zapekaná cukina/cuketa so šunkou a enciánom

adelaida33
26. jún 2012

zeleninová polievka s kuskusom, kuracie prsia s brokolicou a syrovou omáčkou, zemiaky s maslom a petržlenovou vňaťou.

zuziq
26. jún 2012

baby ktore ste robili pizza tycinky, kolko kusov vas vyslo z jednej davky pls? 😕

kikaneu
26. jún 2012

kočky, ja tiež ešte dojedám polievku od nedele, ale už len dnes, čo sa zvýši, spapá havko....už ma to nebaví 😀 a druhé budem robiť nové zemiaky v šupke asi v parnom hrnci, k tomu opečiem kyslú kapustu a mám údenú krkovičku, len neviem či ju uvariť alebo opiecť na panvici či upiecť či čo s ňou....hm? ja síce nerada také, ale čo už keď nám ju svokrovci nabalili a už mi dlho ležala v mrazáku 😠

mia117
26. jún 2012

@jolly84 no asi sa posta omeskala 🙂 🙂

mita9
26. jún 2012

v rure peciem hovadzie masko mnam...len rozmyslam este polievku nejaku ultra mega rychlu 😀 ale nic ma nenapada 😀

muskam
26. jún 2012

@mita9 co tak cesnacka alebo kminkova???

Ja dnes po 1x robim pizza rezne, uz rozvoniavaju, tak uvidim ci su mnamy.

lenuss84
26. jún 2012

ahojte.moje menu na tento tyden,akosi nemam napady,tak mam len trocha,vecer tu musim posmejdit a domysliet a dam vediet:
pondelok: kuraci vyvar,rezance + dojedli sme rezne s lunexom
utorok: este stale kuraci vyvar /navarila som toho akosi moc/ + moj napad- udusila som bravc.kare na prirodno a do stavy som nastruhala mrkvu a nakrajala 2 male kukuricne klasky sterilizov. + ryza
streda: ak uz konecne v utorok dojeme nedelnu polievku,tak spravim kyslu fazulkovu /mala biela fazulka/ polievku + rezance s orechami,cukrom a maslom
štvrtok: fazulk.polievka zo stredy a dalej.....neviem.....doplnim ked vymyslim 🙂 🙂 🙂 🙂

lienka2
26. jún 2012

@muskam to su ake tie pizza rezne?

a tie rezne s lunexom co tu tolke spominate, kde najdem recept pls? 🙂

daniz
26. jún 2012

tatinovy držkovú polievku - ale pravú 😀 😀 😀 😀 , a deťom parné buchty.

nelinka0401
26. jún 2012

@danielaj tak to aby som už aj vyrazila 😀 😀 spravila som tie karfiolové placky 🙂

danielaj
26. jún 2012

@zuziq ja som robila ale nepamätám si koľko kusov ich bolo 😒 , ale myslím, že viac ako 25 kusov takých väčších , robila som na šírku plechu 😉 možno aj viac 😉
@nelinka0401 no už si tu mala byť, ja už ťa čakám 😀 😀 😀

jolly84
26. jún 2012

@mia117

mia117
26. jún 2012

@jolly84 prepac, asi to uz po ceste zjedli ☹

abriela
26. jún 2012

OBED: Najprv som zvazovala nugatove gulky, no nakoniec vyhrali bryndzove pirohy so slaninkou, cibulkou a smotanou 😵

moonlightka
26. jún 2012

paradajkova a haruľa 😉

moonlightka
26. jún 2012

baby ozaj ako robite pizza cesto? da sa robit aj bez kvasnic?

norcima
26. jún 2012

@moonlightka ja robim taketo cesto na pizzu a tato davka vyjde akurat na velky plech, je naozaj vyborne 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-a-la-mir...

mamkabeika
26. jún 2012

My máme karfiolový mozoček so zemiačkami 🙂

nana80
26. jún 2012

mna zase prekvapil manžel ..navaril božské rizoto 😀

bobinkask
26. jún 2012

ahojte dnes som robila zapekané cannelloni s kuracím masom a špenátom 😵
a dávam foto aj včerajšej večere potrebovala som minút karfiol nechcela som vyprážat tak som skúsila toto http://delikatesy.etrend.sk/recepty-suroviny/pe...
len na obalenie som použila sol, sezam,kurkumu,slnečnicové a lanové semienka,petržlenovú vnat všetko posekané v mixeri k tomu pečená mrkva, ryža natural a jogurt s kokosom a ono to bolo aj celkom jedlé 😀 dokonca moj muž silný masožravec si dal aj duplu 😉

bobinkask
26. jún 2012

@danielaj ten pizza chlebík určite vyskúšam 😵 ale aj ostatné receptíky 😉 🙂 díky

bobinkask
26. jún 2012

@tamichloe pači sa receptík na špagetové lazane http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=126542