icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzkaamato
2. júl 2012

@janie80 no moj mm pokial nema poriadny kus masa, tak to nerata za jedlo 😀 ale ja odmietam varit v takom teple a s takym bruchom ake mam 😀 spravim si salatik zajtra, dakujem 🙂

janie80
2. júl 2012

@zuzkaamato moj je praveze palacinkovy, plackovy, krupickovy a kolacikovy 😀 😀 😀

nurili
2. júl 2012

sosovicova polievocka a grilovane kur. kridielka s ryzou a zel. salatik.... 😉

zuzkaamato
2. júl 2012

@janie80 kolacikovy je aj moj, ale inak ti ticho zavidim 😀 ja ked navrhnem cez vikend, nech si spravime nieco bez masa, tak povie ok, ale ja si spravim nieco ine 😀 zas keby jedol len to maso so zeleninou, tak ok. ale brucho ma uz ako ja a stale hranolky a vyprazane a prilohy.. no hruuuza 😀

sebi123
2. júl 2012

@atiatko @titkovamiriam tu je receptik http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=90991 🙂 a ja mam takuto silikonovu formu na babovku... 😵

titkovamiriam
2. júl 2012

@sebi123 dík

janie80
2. júl 2012

@zuzkaamato no, moj pride o chvilu z stavby a objednal si krupicu... 😀 😀 😀

zuzkaamato
2. júl 2012

@janie80 nooo aj ja by som si dala 😀 mas super chlapa, nenarocneho 🙂

verka1856
2. júl 2012

Mi sme dnes dojedali gulas ktorz som vcera prvy krat varila. 😉 a zajtra spenatove halusky so syrovou omackou a sunkou.

atiatko
2. júl 2012

@sebi123 ď a k u j e m 🙂

janie80
2. júl 2012

Dievcata, takze moj bezmaskovy jedak akurat doladoval krupicu s kokosom... Z pol litra mlieka... 😀 to vam je taka mnamka... 😵 😵 😵

katulka74
2. júl 2012

@zuzkaamato tuniaka,olivy a jogurt primiesam do vychladnutych cestovin a mnamka.

tosomja
2. júl 2012

@janie80 s kokosom? to počujem prvýkrát - to miešaš do krupice, alebo len namiesto kakaa? 😀 milujem kokos

abriela
2. júl 2012

@tosomja ja davam do krupice pri vareni aj kokos. Vrch posypem grankom a skoricou.

tosomja
2. júl 2012

@abriela a koľko toho kokosu? nemám rada hustú krupicu (takú ani hustú ani riedku) 😅

janie80
2. júl 2012

@abriela to som si na teba spomenula, ze si pisala k krupici s kokosom... 😉
@tosomja vsetko odhadom... Treba ratat s tym, ze kokos trosku krupicu zahusti, lebo "vypije" mliecko... Mm ma rad s ovsenymi vlockami a teraz som tam namiesto nich zamiesala pri vareni kokos... 😵 ja na to davam roztopit maslo, trstinovy alebo prirodny cukor a granko... Ale mm vravel, ze tym kokosom je to trochu mastnejsie, takze maslo ani netreba...

danielaj
3. júl 2012

@sebi123 tak túto bábovku som už minulý rok robila, len ma zmiatla tá fotka, vyzerá to úžasne 😉 musím sa aj ja po takej forme poobzerať, ja mám len klasickú 😒

slaviq81
3. júl 2012

Dnes bude bravcove na prirodno a polievka netusim 😝 Mam tam kusok tekvice, tak asi tekvicova 😅

Mnam, ja milujem krupicu, a s kokosom to musi byt ina lakocinka 😅 Uz nech je vecer, ze si dam 😀

mimi21mimi
3. júl 2012

Špenátová polievka a špagety carbonara.

danielaj
3. júl 2012

@janie80 Mńam, že krupica s kokosom 😉 to som ešte nikdy nevarila ani nejedla, to musí byť úžasné, 😉 Vďaka za tip, najbližšie vyskúšam 🙂

abriela
3. júl 2012

@janie80 ja niesom zastancom tukov, takze maslo nedavam. A az teraz ked si to napisala som si spomenula, ze drahy ani neprotestuje. Aj ked si pamatam, ze odmalicka som vravela maslo mi nedavajte, ale doma stale dali, pretoze mali pocit, ze to bez masla nieje ono 🙂
@tosomja V sobotu som na ranajky mala krupicu, kokosu som dala viac, bola chutnejsia. Moj pomer je asi 0,5l mlieka, 0,5ml krupice = riedsia krupica, kokos len tak od oka

dida84
3. júl 2012

Dobré ránko,
a ide sa variť... dnes bravčové soté a zemiakovo-cukinové placky... 🙂

kibuk
3. júl 2012

pekne ranko 🙂
dnes mame buchty na pare a cely den von 😉

lencyca
3. júl 2012

ahojte,dnes špenátová polievka so zemiakmi a vareným vajíčkom,zo včera zostalo marinované masko so zemiakmi,akurát dorobím šalát,prvý krát som piekla rezne na plechu s papierom na pečenie v trúbe,trocha potretý olejom a paráda,zdravšia varianta 😉

vieruna
3. júl 2012

Moji si na dnes vymysleli, ze chcu na veceru kolienka 😀 . Uz len vymyslet s cim im tie kolienka servirovat 😕

danielaj
3. júl 2012

dnes polievku ešte nevarím, dojeme z nedele slepačiu, včera sme boli od obeda až do večera pri vode, takže sa nepojedlo, zostalo aj pár kúskov pizza rezňov, tak dorobím k nim ryžu a ešte urobím ryžový alebo tarhoňový nákyp s marhuľkami, ten si môžeme zobrať aj k vode, lebo dnes zase ideme 😝

vieruna
3. júl 2012

@danielaj tu vodu zavidiiiim 😎 ako robis tarhonovy nakyp? To som este nepocula

kikaneu
3. júl 2012

@lussy23 zohrejem smotanu na verenie a keď vrie, tak do nej dám hociaký syr, aký doma mám...aj viac druhov, rozpustím a pridám nejaké bylinky podľa chuti 🙂 väčšinou bazalku, oregano 🙂

kikaneu
3. júl 2012

dobré ráno....my dnes tiež ešte dojeme vývar z nedele a urobím k tomu fliačky s kapustou a vybavená vec 🙂 fuj, veď v tom teple ani jesť nechutí 😒

rastulka
3. júl 2012

Dobre ranko 🙂
My dnes bez polievky LEN kuraci perkelt s kolienkami 😉