Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zuzkaamato moj je praveze palacinkovy, plackovy, krupickovy a kolacikovy 😀 😀 😀
sosovicova polievocka a grilovane kur. kridielka s ryzou a zel. salatik.... 😉
@janie80 kolacikovy je aj moj, ale inak ti ticho zavidim 😀 ja ked navrhnem cez vikend, nech si spravime nieco bez masa, tak povie ok, ale ja si spravim nieco ine 😀 zas keby jedol len to maso so zeleninou, tak ok. ale brucho ma uz ako ja a stale hranolky a vyprazane a prilohy.. no hruuuza 😀
@atiatko @titkovamiriam tu je receptik http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=90991 🙂 a ja mam takuto silikonovu formu na babovku... 😵
@sebi123 dík
@zuzkaamato no, moj pride o chvilu z stavby a objednal si krupicu... 😀 😀 😀
@janie80 nooo aj ja by som si dala 😀 mas super chlapa, nenarocneho 🙂
Mi sme dnes dojedali gulas ktorz som vcera prvy krat varila. 😉 a zajtra spenatove halusky so syrovou omackou a sunkou.
Dievcata, takze moj bezmaskovy jedak akurat doladoval krupicu s kokosom... Z pol litra mlieka... 😀 to vam je taka mnamka... 😵 😵 😵
@zuzkaamato tuniaka,olivy a jogurt primiesam do vychladnutych cestovin a mnamka.
@abriela to som si na teba spomenula, ze si pisala k krupici s kokosom... 😉
@tosomja vsetko odhadom... Treba ratat s tym, ze kokos trosku krupicu zahusti, lebo "vypije" mliecko... Mm ma rad s ovsenymi vlockami a teraz som tam namiesto nich zamiesala pri vareni kokos... 😵 ja na to davam roztopit maslo, trstinovy alebo prirodny cukor a granko... Ale mm vravel, ze tym kokosom je to trochu mastnejsie, takze maslo ani netreba...
Dnes bude bravcove na prirodno a polievka netusim 😝 Mam tam kusok tekvice, tak asi tekvicova 😅
Mnam, ja milujem krupicu, a s kokosom to musi byt ina lakocinka 😅 Uz nech je vecer, ze si dam 😀
Špenátová polievka a špagety carbonara.
@janie80 ja niesom zastancom tukov, takze maslo nedavam. A az teraz ked si to napisala som si spomenula, ze drahy ani neprotestuje. Aj ked si pamatam, ze odmalicka som vravela maslo mi nedavajte, ale doma stale dali, pretoze mali pocit, ze to bez masla nieje ono 🙂
@tosomja V sobotu som na ranajky mala krupicu, kokosu som dala viac, bola chutnejsia. Moj pomer je asi 0,5l mlieka, 0,5ml krupice = riedsia krupica, kokos len tak od oka
Dobré ránko,
a ide sa variť... dnes bravčové soté a zemiakovo-cukinové placky... 🙂
pekne ranko 🙂
dnes mame buchty na pare a cely den von 😉
ahojte,dnes špenátová polievka so zemiakmi a vareným vajíčkom,zo včera zostalo marinované masko so zemiakmi,akurát dorobím šalát,prvý krát som piekla rezne na plechu s papierom na pečenie v trúbe,trocha potretý olejom a paráda,zdravšia varianta 😉
Moji si na dnes vymysleli, ze chcu na veceru kolienka 😀 . Uz len vymyslet s cim im tie kolienka servirovat 😕
dnes polievku ešte nevarím, dojeme z nedele slepačiu, včera sme boli od obeda až do večera pri vode, takže sa nepojedlo, zostalo aj pár kúskov pizza rezňov, tak dorobím k nim ryžu a ešte urobím ryžový alebo tarhoňový nákyp s marhuľkami, ten si môžeme zobrať aj k vode, lebo dnes zase ideme 😝
dobré ráno....my dnes tiež ešte dojeme vývar z nedele a urobím k tomu fliačky s kapustou a vybavená vec 🙂 fuj, veď v tom teple ani jesť nechutí 😒
Dobre ranko 🙂
My dnes bez polievky LEN kuraci perkelt s kolienkami 😉

@janie80 no moj mm pokial nema poriadny kus masa, tak to nerata za jedlo 😀 ale ja odmietam varit v takom teple a s takym bruchom ake mam 😀 spravim si salatik zajtra, dakujem 🙂