icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katushka16
9. aug 2012

my dnes fazuľová zo včera,svokor mi poslal držkovú,tak mňááááááám,je hrozne štiplavá ale takú mám rada🙂 a špenát so zemiakmi

danielaj
9. aug 2012

@abriela ja tiež robím toto kysnuté cestíčko a je naozaj dlho mäkučké 😉 a tiež nechápem v tom linku, čo si dala, načo potiera celé trojuholníky 😕 ja dávam iba na spodok do tej širšej časti, a pekne zabalím, aby mi to nevyliezlo 😉

chovancova27
9. aug 2012

kelovica, špenát🙂

abriela
9. aug 2012

@danielaj presne tak ako pises. Plnka ak je to dzem je potom vsade.

kikaneu
9. aug 2012

babuľky, my dnes dojedáme karfiolovú polievku zo včera a ako druhé urobím cestovinový šalát so zelenou fazuľkou....dám tam, čo mi napadne 🙂 a chcela by som osie hniezda urobiť.....nemáte niektorá osvedčený chutný recept? lebo mamka my doniesla z roboty od kolegu, ale že 5 žĺtok? a čo urobím s bielkami? 😲 ďakujem 😉

danielaj
9. aug 2012

@kikaneu ja som robila tieto http://varecha.pravda.sk/recepty/osie-hniezda-f... a tam ani nejde vajíčko 😉 aj tieto som už robila http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30334 😉 a aj tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47658 😉 ešte mám kdesi v zošite napísané jedny, musím pohľadať 😉

zklimekova
9. aug 2012

dnes som nevarila , sme doma iba traja a malá tomu veľa nedá..tak sme sa miesto varenia boli prejsť 🙂..a teraz keď malá spí som sa rozhodla spraviť na večeru..a aj zajtra na obed 🙂..tú poľovnícku špecialitu( bez diviny) ...čo som tu videla 🙂

abriela
9. aug 2012

obed: Zeleninova polievka, zapekane cestoviny s karfiolom (od vcera), buchty na pare a asi puknem 🙂

abriela
9. aug 2012

@kikaneu z bielok kokosove pusinky 🙂. Nie, urcite su lepsie recepty na kysnute cesto,kde vajcia nejdu.

irsina83
9. aug 2012

sunkaflaky, cicerova s rezancami a morcacie rizotko s curcumou a syrom 🙂

pastelka99
9. aug 2012

paradajková polievka so syrom a francúzske zemiaky so zeleninovým šalátom a malá marhuľový kompót

kikaneu
9. aug 2012

@danielaj ďakujem 😉

dancul80
9. aug 2012

cukinovo masove placky (+vajce, muka, syr, cesnak, majoranka, cierne korenie) obalene v polente so zemiakovou kasou alebo bez

abriela
9. aug 2012

@irsina83 a vraj sa jej nechce varit 😀 😀 😀

zoe_a
9. aug 2012

Tvarohová žemľovka z vianočky s jablkami, tvarohom a ribezľami.

lussy23
9. aug 2012

@titkovamiriam ten kokteilik a palacinky( v tomto prípade asi skôr to ovocie😀 by som si dala. mňam. @irsina83 mňam, to quacamele by so mrada skúsila, len musíme najprv avokádo kúpiť. zajtra idem do Teska, tak dúfam, že nezabudnem. @danielaj - niekto si tu zaslúži rád platinovej varešky a nobelovú cenu za kuchárku MK😀

abriela
9. aug 2012

@zoe_a vyzera uzasne. Hned by som si dala, aj ked som plna.

lussy23
9. aug 2012

@zoe_a mnááááááááááááám hneď by som si dala. ja síce sladké a najmä koláče, zákusky nemusím, ale keď je v tom ovocie, zjedla by som aj na kilá.
@kikaneu z bielok? snnehové pečivo 🙂

irsina83
9. aug 2012

@abriela nechce a strasne, vsak vidis,ze len jednoducho ale tak mam malu a pre nu musim mat navarene, malej davam pozor na stravu co spapa, chcem aby dobre papala 😉

zklimekova
9. aug 2012

@zoe_a ja by som si taaak dala žemľovku, len nikto by mi ju nejedol :(..neviem čo to mám za deti 🙄 ....v škole ju mali nafigu..a odvtedy ani počuť..

lencyca
9. aug 2012

ahojte,dnes sme bez polievky 😉 kuracie sote so zeleninou,ryza,miesany salat,konecne sa chlapi najedli maska 😀

kikaneu
9. aug 2012

@lussy23 to sa mi nechce.....lenivá som 😔 😅 😀

lussy23
9. aug 2012

@kikaneu ale nič jednoduchšie a rýchlejšie sa už z bielok urobiť nedá 😀 😀 😀 teda aspoň ja také jedlo nepoznám.

lussy23
9. aug 2012

jej sme dostali kopec zeleninky, tak o jedálniček na ďalšie dni je postarané. 🙂 jedálniček napíšem večer.

titkovamiriam
9. aug 2012

Dnesne masko,to bola rychlovecka.A dnes mi bolo oznamene ze od 1.9. som prepustena....zmena je život

veve39
9. aug 2012

@titkovamiriam tak to naozaj potesi 😒
v akej oblasti pracujes ?

titkovamiriam
9. aug 2012

@veve39 laboratka v chemickom priemysle,no novu pracu mam mimo odbor-ja som to cakala ze to pride lebo firma ide uz 3r dole vodou...

kikaneu
9. aug 2012

@lussy23 no 🙂 možno, ale dostala som tipy na osie hniezda bez vajec do cesta, tak načo sa trápiť ? 🙂

irsina83
9. aug 2012

@titkovamiriam to mi je luto s tou pracpu ale tak zmena je zivot...a aku mas novu pracu???

titkovamiriam
9. aug 2012

@irsina83 mne je luto ako firma dopala robila som tam sedemnasty rok a fakturantku budem robit a skladove hospodarstvo-to som 4 roky robila aj tu,tak nastastie to ovladam.Ja v tej novej firme uz na par hodin robim od januara kedy sme boli na 60 percent.Som rada ze som nabrala kopec zrucnosti a ja mam rada nove vyzvy a bohuzial vyskumu momentalne doba nepraje-inak vzdelanim som potravinarka,zacinala som v Milexe 🙂 tak treba brat co je a ucit sa cely zivot a mne ide o to aby som robila v obci,kludne aj upratovacku alebo opatrovatelku by som robila....