icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

irriss
14. sep 2012

@titkovamiriam 😀

vidis to ja cervy neeeeeeeeeeeeee....

kdyz vzpominas na Amazonku..videla jsi film.."Zazraky se deji" ???
Videla jsem to jako mala holka..dost mne ty cervi vzali..a nepustili ani po 30ti letech 😅

zkusim najit pro ilustraci nasi dnesni veceri 😉 ..ale @joannas musi zavrit oci a nekomentovat 😀 😉

titkovamiriam
14. sep 2012

@irriss jasne hladaj,ja som mala kolegu vietnamca a ten teda varil divočiny 😀

lencyca
15. sep 2012

@soniatko drzim palceky,moji obidvaja chlapci boli po termine 🙂 skus vajickove cestoviny,to mas rychle 😉

lencyca
15. sep 2012

@abriela uz som odtial nieco skusala,je to pekne urobene a s fotkami jedal 😉

miskadusko
15. sep 2012

zemiakovvý šalát, kúsok kapra čo som našla v mrazáku a kuracie prsia v jogurte. 🙂

sisanka
15. sep 2012

joooj baby ja mam chut dnes nieco upiect 🙂 len este neviem co, ci slane ci sladke...mm je cely den v praci a chcem ho prekvapit vecer...mozno aj nieco salne na zahryznutie vecer k telke... 🙂
na obed mam s deckami este buchty na pare, ale nieco rychle si asi uvarime este, bud polievku alebo cestoviny - to lubia obaja 😉

nadulka88
15. sep 2012

Baby, mozem sa vas spytat? potrebujem radu, ci mozes spravit slivkove gule normalne zo zemiakoveho cesta a dat ich take surove zamrazit? mame vela sliviek a neviem co s nimi 😅 😅 a ak mate este nejaky napad, tak by som bola vdacna.. aj za nejaky fajn recept na tie gule 😉 dakujem

lululka555
15. sep 2012

ahojte 🙂 u nás dnes kyslá zemiaková polievka s volským okom ,upečiem jablkový koláč a veterníky-mraky a večer ideme na chalupu 🙂 🙂 🙂 zajtra tam pečieme kačky,lokše a s kapustou,tak sa tešíííím 😉

katkas1
15. sep 2012

zapekane zemiaky a vyprazany syr a zajtra kuraci vyvar, pecene masko, knedlik a kapusta 🙂

soniatko
15. sep 2012

akurat som dovarila zeleninkovu polievku s cestovinou a hned som si z nej aj nalozila... 😉

vivusika
15. sep 2012

zeleninová polievka, halušky so syrokrémom a kyslé mliečko 🙂

tin007
15. sep 2012

Peciem slivkovy kolac, zo vcera mame kuraci vyvar so zeleninou a kedze pojdeme von, lebo je pekne, tak si urcite nieco dame v nejakej restike (mam chut na halusky, asi ukecam chlapov na Biofarmu v Stupave).

kikatko
15. sep 2012

@a2303 šak práve preto-mne odišla za za 3 roky tretia fritéza a tak ideme na nový spôsob- dám potom vediet ako sme dopadli

denisa87
15. sep 2012

Baby ako vy varievate "Halászlé"?myslím ako mam prepasirovat rybu aby v polievke neboli kosticky?Poradte 🙂

bubutko
15. sep 2012

ja dnes idem robit medove stehienka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7296

mitka2007
15. sep 2012

nooo,ja som dnes manzelovi sparvila jablkovu zemlovku s tvarohom...no a ja som na dukanovke,tak ja mam kuracie prso na pazitke s rajcinami...

joannas
15. sep 2012

@nadulka88 ano možeš ...ja to vždy tak robim 🙂

michalag
15. sep 2012

Dnes cesnaková polievka a druhe strudla s tvarohovo-jahodovou plnkou a s makovou plnkou

mimi21mimi
15. sep 2012

dnes sosovicne kari s ryzou a pre muza carbonnara spagety

lenand
15. sep 2012

dnes šišky

sisanka
15. sep 2012

idem na veceru nalozit kuracie prsia do medovej marinady, ugrilujeme si na veceru s mm a k tomu grecky salat 🙂

modrofuzik11
15. sep 2012

hrachovu polievku. mnam🙂

lenand
15. sep 2012

a ešte som objednala pizzu dnes nevarím

karin0401
15. sep 2012

robim vyvar polievočku a segedinsky gulaš 🙂

zuziq
15. sep 2012

tak my dnes polievocka Hokkaido a tiez segedin po dlhom case

linddi
15. sep 2012

kuracie prsia len tak na rýchlo osmažené, ryžu, volské oko a dusenú zeleninku na masle

elise
15. sep 2012

rajčinková polievka, ryža a činske kura, ked pride manželo z práce spravim jablkové štrudle🙂

lussy23
15. sep 2012

@irriss tak to je pravda Ono zrak a čuch robia svoje, a veľa chutnbých jedálčlovek práve kvôli tomu neochutná. Keby som mala zaviazane oči, zjedla by som to... A má to aj nejaký smrad? Lebo minule om mala jahelné mlieko. Ako bolo chutné, ale ten zápach ma odrádzal, tak som ho dala do kokteilu.

katushka16
15. sep 2012

ahojte,my dnes cesnakova polievka s kyslou smotanou a granadír s uhorkou🙂