Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú :-p
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

•
15. nov 2012@womankc drožďovú nátierku si pamätám zo škôlky fest fajná
@zuul Surovy zeler, jablko, kysla smotana, citronova stava, vlasske orechy a mlete cierne korenie. Zeler (bud taky 1 mensi alebo polka vacsieho) a jablko (dala som 1 a pol jabla, zelene, kyslejsie, aby bolo stavnatejsie) som nastruhala na hrubsie, dala som na to stavu z pol citrona a velku kyslu smotanu. Dochutila som ciernym korenim a vmiesala som tam vlasske orechy.
Ahojte kucharocky...Poradite nejaku dobru omacku na cestoviny? Je uplne jedno ci rajcinova alebo smotanova, s mäsom alebo aj bez mäsa... Dakujem 🙂
@ivanajelinek - ja som robila predvcerom spenatovo-smotanovu, rozmrazis spenat na panvici, das sol, cesnak, smotanu, prevaris, das do panvice cestoviny (najlepsie tagliatelle), nechas spojit cele a das nahrubo nastruhany syr. Mnam 🙂
dnes pirohy u rodicov a kelova polievka
zajtra mlete masove guličky v horcicovej omacke a zemiaky
zajtra mlete masove guličky v horcicovej omacke a zemiaky
@slavka1307 fuuuu tak zamrazeny neporadim,taky mavam na polievku.Ja vysmazam len surový -uvarim ho s slanej vode,obalim a dam na plech-pokvapkam olejom a upeciem,je dobre ho aj prikryt plechom-hotovy musi vyt do 20 min 🙂
dobré ránko, dnes varím hríbovú polievku s haluškami a zemiakmi, pečené buchty plnené dulovým džemom a nutelou 😉 a včera ako som sa hrabala v mojej receptovej skrini, tak som našla toľko super receptov, ktoré som kedysi robievala, a celkom tam boli zapadané prachom 😃 tak ak bude čas, popíšem vám moje ďalšie odskúšané koláčiky, robievala som ich , len nemám pofotené, lebo fotiť koláčiky som začala len minulý rok, takže ich nemám v mojom albume :-|
a ja dnes nevaríííííííííííííííím hurá...aspon opupratujem, aspon do okien sa pustím, chystám sa uz velmi dlho že ich poumývam, máme od včera zapekane mlete maso na sposob fasirky, plnene brokolicou a vajickom...a brokolicovu polievku, majte sa pekne....a príjemné varenie!!! este mi treba vymysliet, co uvarim ccez víkend 😞
ja som chcela robiť kyslú fazuľovú polievku, ale zabudla som si ju namočiť :-N + lokše s kačacou masťou a kyslá kapusta priti chrípke 😉
A zo včera máme ešte kurací perkelt.
A zo včera máme ešte kurací perkelt.
Dobre ranko 🙂 U nas dnes rajčinova polievka s kukuricou a dukatove buchtičky :-p 🙂
ahojte 🙂 nevarim 😉 ,vcera som si navarila tolko,aby bolo aj na dnes (cuketovy privarok,bravcove dusene a knedla) a idem tiez upratovat,nech mam cez vikend pokoj 😉
a cez vikend sa chystam piect tie maslove kolaciky,co som piekla v nedelu,ale aspon z 2 davok,lebo sa po nich len zaprasilo ,take boli dobre :-p
@danielaj potesim sa novym receptikom 😉
@danielaj potesim sa novym receptikom 😉
dobré ránko 😉 dnes zeleninová polievka s písmenkami,zo včera ostali špízy,dorobím k nim zemiakovú kašu,kúpila som si mrkvu,urobím tie mrkvové mufiny,moj malý je výmyselník,včera ked som išla varit,nemala som horáky na šporáku,musela som si ich najprv pohladat 😃 musím ho začat zakrývat...špekulant malý 😉
dnes asi len zeleninová polievka,....mám veľkú chuť na ryžu v mlieku 🙂..len dnes idem aj robiť tortu pre synovca a neterku a ak chcem aj poupratovať , tak moje chute asi pojdu bokom 😃
my dnes sosovicovu polievocku s troskou smotany a druhe veru neviem. chcela by som nieco bezmasite ale nie cestoviny =-)
Tekvicová polievka a dojeme zo včera morčacie soté a lososa na masle, len s čerstvými celozrnými žemľami.
ja som zacala zeleninovu polievku, ale tak ze som nastruhala na vacsom struhadle trosku podusila zalejem dam troska cestovin a hotovo a druhe dnes nevarim nic extra maju chut na toasty, ale zajtra teda neviem
my dnes šošovicová polievka s klobáskou, bez smotany a zemiakové placky... tú polievku som našla na mimibazáre v receptoch, vynikajúca... mňamky
My dnes dojedáme zo včera - krémová brokolicová polievočka (bez mlieka) a morčanie mäsko v zem. placke, posypané syrom a k tomu veľa zeleninky 🙂
Ja dnes vooobec netusim este, ze co varit..boli sme vecer na jednej akcii, prejedli sme saaa, tak nieco lahke... co- neviem.
tak predsa len budem nieco varit,ale az vecer. Vybrala som z mrazaka pecienky a urobim terinu,bude zajtra na ranajky,mnam :-p
Tu začni písať odpoveď...

Odošli