icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
11. dec 2012

@mysiatkoo mám zázračný mobil 😀 😀 inak už som videla aj vanilkové rožky vykrajované formičkou, ale to už nie je ono 😉

mysiatkoo
11. dec 2012

@danielaj ja sa dnes na ne xystam.... teda asi len na cesto a zajtra na pecenie... ak odolam 😀

ibajeho
11. dec 2012

@natal12 nemam ponatia kolko to stalo, ale asi nie vela 🙂

strihalka
11. dec 2012

@megika1 z tveho receptu mi vzeslo toto ;) ale teda vubec nevim ze akM korenim dochucovat :(

veve39
11. dec 2012

@danielaj takze je dobre drzat ich v chlade ? nezvlhnu potom ?

miruska73
11. dec 2012

@danielaj aj ja vykrajujem s formickou podkovou takto su aspon rovnake ,ked som sa snazila sulkat tak boli hrozne 🙄 🙄 🙄 ale pacili sa mi tu tie z formiciek....

kikatko
11. dec 2012

ražniči a pečené zemiaky, kuracie maso na uncle beans domácom a ryža

womankc
11. dec 2012

@abriela no toto presne hľadám , ako sa ten lievik urobí, som to videla na trhu u nás jedna pani tak zdobila, ale neviem ako sa to urobí, keby sa ti chcelo jednoduchý fotopostup sem pridať, to by si bola za hviezdu 🙂

chovancova27
11. dec 2012

cícerová polievka, zajačí perkelt s celozrnnými zemiakovými haluškami

lucka23
11. dec 2012

ahojte kucharky. nemate nahodou niektora recept na suhajdy ale nie take tie klasicke. 😅 jedla som ich pred mesiacom na svadbe a boli bozske ale ani bohovy sa nejdem dopatrat k receptu 😅 ono plnka bola tmava s rumovou prichutou. 😅

smejkoh
11. dec 2012

dnes hribova polievka, palacinky s cokoladkou
zajtra cicerova alebo fazulova polievka, pecene ryby na masle so zemiackami a zeleninovou oblohou

womankc
11. dec 2012

@kaara1980 opražiť z oboch strán do zlatova pocukrovať, pogrankovať, alebo mak , alebo orechy , nejaký džemík a rýchla sladká mňamka na svete

zklimekova
11. dec 2012

ja som ani dnes nevarila, cez víkend som kooopec navarila a nejako sme to nepojedli, tak máme ešte na dnes...🙂...a teraz idem upiecť to cesto čo som si už včera pripravila...večer som sa chystala piecť, ale uspala som sa aj s malou 😅 ..tak hor sa na pečenie
@danielaj vám sneží....a u nás nie, čo tu stále mávame kopec, teraz len tak biedne, mne osobne to nevadí, ale deti sa o chvíľu budú sánkovať na tráve keď vyšmýkajú kopec 😀

megika1
11. dec 2012

@strihalka zlatko,ja dávam nové korenie,čerstvo namleté čierne korenie,trošku čili,vegetu bez glutamanu,soľ,cesnak

strihalka
11. dec 2012

@megika1 dakujem, no pujdu opet zapnou t plyn a anhazet to tam 😀

luciok
11. dec 2012

@maruska22 Ďakujem za typ, stroganov sa podaril a myslím že si pochutili všetci zúčastnení. A ja som spokojná, že je to jedlo chutné aj rýchle - čo sa týka prípravy, pretože ten môj malý výmysleník ma musí mať stále na očiach, takže dakedy neviem či sa pozerať do kočíka či do hrnca 😀

pami2
11. dec 2012

@megika1 vyzera fantasticky..mozem ta poprosit o recept? ako robis ten dip?

womankc
11. dec 2012

včera soom urobila hráškovú ryžu a k tomu z kuracích pŕs soté s hlivou v jogurtovej omáčke , bude na dnes a keďže prídem neskoro tak neviem , či stihnem začať niečo piecť, ešte som nezačala. Perníčkové cesto ma už netrpezlivo čaká ........

megika1
11. dec 2012

@pami2 500g hl.múky T650 ,pol kocky droždia,1 KL cukru , menšie KL soli,250 g vlažnej vody,troška mletej rasce,aj rozmarínu ( pozor,nie každý to má rád ,nasušenú petržlenovú aj zelerovú vňať rozmrvenú )1 PL olivového oleja,aj zbytok zemiakovej kaše zo včera asi tak 2 PL,vypracujem cesto,ktoré sa má odlepovať od stien misky,nechám vykysnúť asi 1,5 hod. a šup na plech s radielkom v strede narobím pásiky,do cesta niekedy dám aj sušené olivy nakrájané,alebo nadrobno nakrájané olivy...po upečení potriem rozpusteným maslom...díp je jednoduchý kyslá 16 % smotana,pretlačený cesnak,mleté korenie,soľ,vidličkou vymiešam,niekedy bez cesnaku pridám pravú bryndzu z Agrofarmy,kto znesie aj vyškvarenú slaninku

sweetlemon
11. dec 2012

@zklimekova mohla by som poprosit receptik na tie krasne medovnicky? velmi sa mi paci, ako sa upiekli. dakujeeeeem 🙂

sitko
11. dec 2012

Rajčinová polievka s celozrným kuskusom, cuketový prívarok, zemiaková kaša, vajíčko a muž dojedá francúzske zemiaky zo včera.

sweetlemon
11. dec 2012

@natal12 super su tie medovnicky 🙂 a taky sacok si musim zohnat, je to pevnejsie ako tie klasicke desiatove, tkaze to musi ist ovela lepsie 🙂

cinnamon111
11. dec 2012

@lucikatn recept ti napíšem, ale až tak večer. Ja mám taký recept, kde sa urobí moc, moc, moc medovníkov a ja robím len z polovičnej dávky a mám ich tak cca 50-60 ks, záliží aj na tom aké veľké formičky máš

sweetlemon
11. dec 2012

dnes bez polievky, iba pecena krkovicka so zemiakmi a cesnakom v rure pod alobalom 🙂 a mozno urobim jablkove pyte, ked stihnem, zobudila som sa totiz o 12:08 😀

lucikatn
11. dec 2012

@cinnamon111 fúúú tak to budem robiť max. z tretiny dávky...

cinnamon111
11. dec 2012

koľko by si chcela mať napečená, prispôsobim ti dávku

lenadka
11. dec 2012

Idem dať piecť lososa, myslíte že ho mám podliať aj vínom? Mala by to jesť aj naša 2,5 ročná žubrienka 😕

skoricaxx
11. dec 2012

mi dnes špenátovú polievku a na večeru osmahnem podkovičky z lososa NA MASLE

strihalka
11. dec 2012

@megika1 jako spravne hospoadynke se mi podarilo tu polivku pripalit😀 se na to muzu ..... 😀

strihalka
11. dec 2012

@lenadka prosim jak ho peces, ja hostale upravujem jednim zpusobom a to na panvi