Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nás zo včera brokolicová polievka a zapekané cestoviny plus palacinky
takže obedík navarený, už len tarhona sa uvarí a možme papať 😉
dnes brokolicova mliecna polievka, kuraci perkelt na leci a ryza 🙂
dnes fazulová kyslá so zemiakmi,palacinky so smotanou a džemom 😉
dnes dojedáme zajaca,nakoniec som ho urobila s lečom + ryža ,alebo celozrnné penne
a v pekárničke sa mi robí grahámový chlieb...
@zklimekova moja ty si velmi šikovná 🙂 tak toto by som nedokázala ani kebyže sa rozporcujem na malinké kúsky 😀
@ikacka ja si zasa mrazím parené buchty. ked príde mamina tak mi narobí so slivkovým lekvárom a ked takto ochoriem alebo sa niečo vyskytne mám obed. ked príde drobec tak budeš skôr varievať čerstve, ja som si to tiež zvykla pri malom. (teraz od veci ale kuk môj album možno si vyberieš) 🙂
@natal12 ďakujem 🙂.... trošku trpezlivosti a určite by si to dokázala 🙂
@zklimekova jeeeeeeeeeeeeej akyma nadherny ksichtik.... 😵
ahojte babule ja som vcera varila polievku z brav .kosti a tarhonovy nakyp sribezlami mnamka to je a mame aj nadnes ...a poobede idemena gulas robeny vonku v kotliku svokor ma narodky ....a kupila som mu kelnicku so stamperlikmi aku ma mamka anka buckova no nech ho pocujeme ked bude nalievat...
Baby dajte mi tip na chutney nedelnz obed - nieco masove najlepsie. Rezne sme mali nedavno, aj pecene kurca....rozmyslam nad perkeltom, ale nic ine ma nenapada..... 😕
ahojte..u nas bola paradajkova polievka s cestovinou a vyprazany syr s var.zemiackami a tatarkou.. 😉
Polievka: fazulová z červenej fazule, s párkom a korenovou zeleninou
Hlavne jedlo: zemiakovy "koláč" 🙂
@levandullka božé zjedla by som ti ho !!!!!! 😀 😀 😀
Baby poradte mi mám doma 2 tvarohy značky rajo ale sú ochutené jablko škorica a orech 🙂 čo s nimi?
@natal12 To je tak jednoducheee, si spraskas hned a zaraz 😀
@levandullka viem , poznám to ale ešte som to nerobila 😀 inak jahôdky si mala čerstvé ?
@natal12 Však vyskúšaš 🙂. Hej, čerstvé.. Ja som na jahodách závislá 😅
zabudla som dodat že tie tvarohy su jemné hrudkovité
žienky ale ste šikovnice......mňam.....deň čo deň je to tu saný mňamkový dezertík, obedík......Ja som dnes robila zeleninkovú polievku s drobenkou, špenát, halušky a vajíčko....mno a dezertík taký obyč: bublaninka s brusnicovým džemom(áno zasa brusinky- no mám akýsi brusnicový mesiac 😀 ) a hrušková bublaninka.....

Peknú sobotu všetkým maminkám-kucháročkám ... tak u nás dnes len taký jednoduchý obed - kelová polievka so zemiačikmi, a pečené buchty s lekvárom a zopár aj parených - pre drobca 🙂