icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

atiatko
13. apr 2013

Peknú sobotu všetkým maminkám-kucháročkám ... tak u nás dnes len taký jednoduchý obed - kelová polievka so zemiačikmi, a pečené buchty s lekvárom a zopár aj parených - pre drobca 🙂

lydia22
13. apr 2013

U nás zo včera brokolicová polievka a zapekané cestoviny plus palacinky

natal12
13. apr 2013

@anos18 no už ma to nebolí, len cítim ako keby také žblnkotanie, zákrok ?? nestraš mááááá ☹ .. a náhodou kebyže tam mám vodu a tá mazová zátka to upchala tak čo mi bude robit ušný je to niečo strašne ?? 😒

natal12
13. apr 2013

takže obedík navarený, už len tarhona sa uvarí a možme papať 😉

gelinka75
13. apr 2013

dnes brokolicova mliecna polievka, kuraci perkelt na leci a ryza 🙂

lencyca
13. apr 2013

dnes fazulová kyslá so zemiakmi,palacinky so smotanou a džemom 😉

gianni
13. apr 2013

dnes dojedáme zajaca,nakoniec som ho urobila s lečom + ryža ,alebo celozrnné penne
a v pekárničke sa mi robí grahámový chlieb...

zklimekova
13. apr 2013

u nás dnes fazuľová polievka od včera a rizoto 🙂 a rozmýšľam aký koláčik dnes spraviť...jednoduchý a hlavne rýchly 🙂
a ešte moja že vraj zdravotná sestra zo včerajšieho poobedňajšieho boja :D

natal12
13. apr 2013

@zklimekova moja ty si velmi šikovná 🙂 tak toto by som nedokázala ani kebyže sa rozporcujem na malinké kúsky 😀

chorale1
13. apr 2013

@ikacka ja si zasa mrazím parené buchty. ked príde mamina tak mi narobí so slivkovým lekvárom a ked takto ochoriem alebo sa niečo vyskytne mám obed. ked príde drobec tak budeš skôr varievať čerstve, ja som si to tiež zvykla pri malom. (teraz od veci ale kuk môj album možno si vyberieš) 🙂

zklimekova
13. apr 2013

@natal12 ďakujem 🙂.... trošku trpezlivosti a určite by si to dokázala 🙂

miruska73
13. apr 2013

@zklimekova jeeeeeeeeeeeeej akyma nadherny ksichtik.... 😵

miruska73
13. apr 2013

ahojte babule ja som vcera varila polievku z brav .kosti a tarhonovy nakyp sribezlami mnamka to je a mame aj nadnes ...a poobede idemena gulas robeny vonku v kotliku svokor ma narodky ....a kupila som mu kelnicku so stamperlikmi aku ma mamka anka buckova no nech ho pocujeme ked bude nalievat...

katussska24
13. apr 2013

Baby dajte mi tip na chutney nedelnz obed - nieco masove najlepsie. Rezne sme mali nedavno, aj pecene kurca....rozmyslam nad perkeltom, ale nic ine ma nenapada..... 😕

bambina78
13. apr 2013

ahojte..u nas bola paradajkova polievka s cestovinou a vyprazany syr s var.zemiackami a tatarkou.. 😉

sharmana
13. apr 2013

Polievka: fazulová z červenej fazule, s párkom a korenovou zeleninou
Hlavne jedlo: zemiakovy "koláč" 🙂

chantalle
13. apr 2013

A zostavame verni orechom...🙂 Orechove rezy na oblatke....

erni
13. apr 2013

@chantalle das recept ?vyzeraju vyborne, hodili by sa na zajtra 😉 ako som pozerala dnes tu vladla bezmasita strava, my sme tiez mali "iba" tvarohove slize a zajtra budu kuracie nohy a ryzou

ikacka
13. apr 2013

@chorale1 vďaka, pozriem.... a dobrý tip na mrazenie, lebo zajtra si mm rozkázal buchty so slivkovým lekvárom poliate čokoládou ("ala svokra") a už som rozmýšľala, že skúsim zamraziť aj tie.🙂

natal12
13. apr 2013

@chantalle vyzeraju velmi dobre , receptík nedáš?? vdaka 🙂 🙂

bis
13. apr 2013

@chantalle parádne🙂 aj ja poprosím rcept,dakujem

levandullka
13. apr 2013

Niečo na olovrant 🙂 - špaldový cisársky trhanec s jahodami

natal12
13. apr 2013

@levandullka božé zjedla by som ti ho !!!!!! 😀 😀 😀

natal12
13. apr 2013

Baby poradte mi mám doma 2 tvarohy značky rajo ale sú ochutené jablko škorica a orech 🙂 čo s nimi?

levandullka
13. apr 2013

@natal12 To je tak jednoducheee, si spraskas hned a zaraz 😀

natal12
13. apr 2013

@levandullka viem , poznám to ale ešte som to nerobila 😀 inak jahôdky si mala čerstvé ?

levandullka
13. apr 2013

@natal12 Však vyskúšaš 🙂. Hej, čerstvé.. Ja som na jahodách závislá 😅

natal12
13. apr 2013

zabudla som dodat že tie tvarohy su jemné hrudkovité

titkovamiriam
13. apr 2013

dnesne ranajky ovocie,jogurt,cerealie,kuracia polievka a slana babovka.kurca som nefotila 🙂

michaelamilan
13. apr 2013

žienky ale ste šikovnice......mňam.....deň čo deň je to tu saný mňamkový dezertík, obedík......Ja som dnes robila zeleninkovú polievku s drobenkou, špenát, halušky a vajíčko....mno a dezertík taký obyč: bublaninka s brusnicovým džemom(áno zasa brusinky- no mám akýsi brusnicový mesiac 😀 ) a hrušková bublaninka.....