Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte baby dnes polievka z kosti kurča na pive ryža pečene zemiaky a bábovka skoro navarene bude asi pekný den tak chceme íst na Morske oko pekný dník 🙂
polievka šošovicová s párkom, lasagne
dnes mam bed uvareny. varila som vcera vecer 😝
Morčacie prsia Wellington recept : http://varecha.pravda.sk/recepty/morcacie-prsia...
rychla špenátová polievka
@danielaj no šikolka!!!! Malá sa musela potešiť!!!!! 🙂
hrášková polievka s krupicovými haluškami od včera, ryža a vykostené bravčové karé dusené na horčici, mrkvový šalát 🙂
ahojte, dnes polievocka kuracia, pecene kuriatko na masle so zemiacikmi, samozrejme musi byt aj ryza pre synatora. Pra chlapcov je k tomu marhulovy kompot a pre mna cvikla 😉 😉 dobru chut k obedu
@snu aj my mame dnes kuraciu polievku a pecene kurca 😉 k tomu petrzlenove zemiacky a uhorkovo-cibulovy salat............dezert mame od vcera, zebru kolac.este urobim na zajtra spizy s bravcovym,slaninou a paprikou,lebo zajtra nestiham navarit! prajeme vsetkym krasnu nedelu!
http://varecha.pravda.sk/recepty/tvarohovy-mram... kucháročky čo poviete možem do tohto koláča dať aj jemný hrudkový tvaroh ochutený vlasšký orech a jablko-škorica ? 🙂 🙂
tak dnes máme včerajšiu paradajkovú polievku na vrchu kopééééc syra 😀 a kuracie rezne a ryža a kompót buď slivky alebo marhule závaráné. a rozmýšlam aký koláčik upečiem fúrt preklikávam po nete 😀
A vysledok dnesneho varenia - segedinsky gulas s knedlou 🙂
ja som dnes varila zapekane penne s brokolicou,syrom,klobaskou mnamky 😝
prababkina slepačo-hovedzia polievka, zemiaková kaša, pečená cvikla a čevabčiči a moja domaca tatarska
ahojte kočky 🙂 zas som vás celý týždeň nestíhala, čo dobré ste varili a piekli 🙂 ja som včera piekla buchty plnené tvarohom a keď došiel, tak slivkovým lekvárom.....a dnes pečiem krkovičku vo vrecku na pečenie a k tomu pečené zemiaky a kurací vývar....každú chvíľu mám hotovo 🙂 a musím upiecť chlieb alebo rožky, lebo už nemáme......
@kikaneu krasne buchty das recept prosíííím
@visage1974 jasné 🙂 podľa tohto som robila: http://varecha.pravda.sk/recepty/pecene-buchty-...
dakujem sikula ukazkove buchty dufam ze aj moje budu 😉
Musim sa podelit - dnesne vydarene kuracie kari (po prvykrat) mnam 😵
nakrajane kuracie prsia som nechala v improvizovanom paci - dve lyzice oleja, dve lyzice sojovej omacky, pernikove korenie, zazvor, kari korenie, kurkuma, zo dve lyzice javoroveho sirupu - nechame postat cez noc, na dalsi den narychlo opecieme do zlata, zalejeme troskou vody, pridame nasekane mandle, maso nechame dusit domakka a na zaver pridame kokosove mlieko a solamyl rozmiesany v studenej vode 😉
@titkovamiriam ten pernik by som hned zlopla 😀 😀
@zklimekova krasna sestricka 😉
polievočka kuracia s krupicovými haluškami
pečené pliecko, červená kapusta,knedla
dezert tortička....moj výtvor - korpus, macsarpone plnka, maliny - synovi k 6tim narodeninkám
dezert slané - tyčinky z lístkového cesta a nivové slimáčiky
a samozrejme kávička,ktorú som dnes ešte nestihla piť,tak si dám ku torte, s rodinou 🙂
krásny slnečný den vám všetkym prajem 😎
@anavila ahoj piekla som podla tohoto receptu 🙂

Ahojte, dnes nedelna polievka so slizikmi, medajlonky z panenky z diviny, pecene zemiaky a marhulovy kolac. 🙂