icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

veronicka1901
12. júl 2013

@michaelamilan Ja skúsim asi túto, ale až v pondelok, tak potom napíšem, aká bola 🙂 . Cez víkend chcem robiť sviečkovú.

lenadka
12. júl 2013

@juranka ten cesnak roztlačíš? Inak tú polievku robím podobne, len cesnak som nedávala a robila som zápražku-na oleji opražím múku,pridám ocot, zalejem mliekom - rozmixujem ponorným mixérom - potom sa polievka nezdrcne. Chute sa menia tak možno by mi ju už deti zjedli v pohode.Vyskúšam. 🙂

jani74
12. júl 2013

@fordikford
@lenadka
@zuzananinka a robíte to klasicky len s cukrom alebo gelfixom?ja mám len 1:1 gelfix.

lenadka
12. júl 2013

@jani74 väčšinou dávam ten 2:1 lebo tam ide menej cukru, ale keď nemali aj s tým 1:1 som robila.

juranka
12. júl 2013

@lenadka nie, len nech sa tam vyvari. Potom ho vyberiem ked sa uvari polievka, pripadne ked naberies na taniere a najdes tam ten cesnak tak to vyberies, nieje to chutne. A nerobila som klasicku zaprazku lebo je to dost tukove ked tam davam tu sladku smotanu. Ocot preto davam az po odstaveni aby sa smotana nezgrcla. Mozno bude chudit, skus 😉

lululka555
12. júl 2013

dnešné cestovinky 😉

michaelamilan
12. júl 2013

@veronicka1901 dúfam, že bude chutiť 🙂 A sviečkovú by som si dala mňam.....ale tú varieva len mm, aj v albume ju mám vyfotenú.

michaelamilan
12. júl 2013

@lululka555 jéééééééj to vyzerá úúúúúžasne!!!!!!!! Receptík na tento zázrak je aký?????

lululka555
12. júl 2013

@michaelamilan ďakujem pekne , su to len vyvarené makaróny a omáčka jednoduchá : trošku oliv.oleja do panvice ,na to malú cibuľku nadrobno pokrájanú, potom šampióny ,nechala som ich až tak dohneha opiecť a ešte dve hrste hrášku. Trošku vody,soľ,korenie a nakoniec šľah. smotanu,asi deci som dala,zahustila som solamylom. Na to strúhaný parmezán a zeleninka ešte. MM chválil, ani mäso nemusí byť. 😉

aj to tvoje mäsko so slivkami vyzera mňam 🙂

tinuskaha
12. júl 2013

paradajkova polievka a buchty na pare

fordikford
12. júl 2013

@jani74 jak sa mi chce ak mam tak robim s tym ake nie tak klasicky vyvarím pridam cukor trocha kys.citronovej a ešte aj trocha kys.sorbovej

lillona
12. júl 2013

@marley7 ja som to robila podla kucharskej knihy. ale nasla som recept aj na internete a je to vlastne to iste, ibaze okrem tych ingrediencii,ktore su tam spomenute, tak sa tam este pridaju 2 nakrajane papriky na pasiky a 2 nakrajane rajciny. 🙂 http://www.toprecepty.cz/recept/18966-hovezi-to...

natal12
12. júl 2013

@vieruna ahoj,ako si robila jahodovy toping? 🙂

drobik1
12. júl 2013

cafte kedze my sme s drobcom doma sami tak dnes karfiolova polievocka,nove zemiacky s petrzlenovou vnatou a vyprazany karfiol a rybie prsty... 🙂 vecer ideme asi na grilovane hejky a zajtra zostane oddnes a v nedelu hovädziu polievku so slizkmi a zeleninou a pecene kurca s plnkou a ryza plus kompotik... 😀

anos18
12. júl 2013

ja som robila dnes nedelny obed 🙂 masovu polievku a pecene kura

kibuk
12. júl 2013

ahojte my len jednoducho granadir 🙂

michaelamilan
12. júl 2013

no a donutky sú hotovééééééé a výborné!!!

ivetka1981
12. júl 2013

koláč "čierna ruža" 😉

rastulka
12. júl 2013

Ahojte,my dnes bez polievky,len cuketove placky plnene kuracim masom a muffiny s nutelou a lekvarom 😉

danielaj
12. júl 2013

@jani74 jostu ja zaváram, robím sirup na pitie do vody, džem, milujem toto ovocie, plné vitamínov

danielaj
12. júl 2013

@michaelamilan donutky máš krásne, robila si tie na plechu, čo mám aj ja v albume? či iné?

danielaj
12. júl 2013

@ivetka1981 jej, čierna ruža, náš obľúbený zákusok, často ho robievam, 😉

danielaj
12. júl 2013

u nás dnes krémová špenátová polievka s opečeným chlebíkom, granadír, čo som varila včera večer a ešte som robila aj grilovanú cuketku na kolieska a aj cukinové lečo - už to začalo, máme jej veľmi veľa v záhrade, toto sú moje jedlá, milujem cukinu, len škoda, že deti zjedia iba vyprážanú 😒

zuziq
12. júl 2013

Aj ja som dnes piekla donutky na plechu a nebyt toho ze take nemozem uz by neboli 😀

zklimekova
12. júl 2013

@michaelamilan masko aj donutky vyzerajú senzačne 😉
@lululka555 cetovinky museli byť super, milujem takéto jedlá 🙂

zklimekova
12. júl 2013

moje dnešné odreagovávanie sa ... 😉

michaelamilan
12. júl 2013

@danielaj ďakujem za pochvalu!!!!! Robila som nakoniec smažené recept tuším z varechy. No určite vyskúšam aj tie pečené. Mám pocit že za posledné dni bolo toho oleja až príliž!!!! 😅

michaelamilan
12. júl 2013

@zklimekova jéééééj veľmi pekne ďakujem 😀

ivetka1981
13. júl 2013

@danielaj to ja som ho zato robila asi posledný krát...náročný je a pomerne aj drahý ☹

levandullka
13. júl 2013

Moja tohtoročná letná klasika - tvarohová s nektarinkami