icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

betka22betka
13. júl 2013

@levandullka krása !!!!!

betka22betka
13. júl 2013

@ivetka1981 vyzerá veľmi lákavo!! recept by som tu niekde našla ? ďakujem za tip

levandullka
13. júl 2013

@betka22betka Ďakujem 🙂

lululka555
13. júl 2013

Ahojte 😎 dnes nevarím, ideme k vode ,takže bude grilovačka 😉 😎 😵

titkovamiriam
13. júl 2013

Dnes sa u nas fiči naplno,po veľmi smutnom tyždni konečne trošku pokoja/môj status/ 😢
hned rano som odšťavovala ribezle a robila rôsol,dala som variť karfiolovu polievku a hlavne jedlo bude vysmážana cukina so zemiakovým pyre a uhorkovým šalatom.Cukiny mame požehnane a aj uhoriek takže večer pred nočnou este zavarim asi zo pät poharov

ivetka1981
13. júl 2013

rýchlovka pre návštevu 🙂

vivusika
13. júl 2013

u nás dnes hrášková polievka s krupicovými haluškami, vyprážaný syr, varené zemiaky s pažítkou, domáca tatárska a nejaký zeleninový šalát 🙂

bzuco
13. júl 2013

u nás paradajková polievka, a druhé dvojaké - mm urobí pizzu a ja urobím vypr. karfiol, zemiaky a šalát....

zuziq
13. júl 2013

dnes urobim bravcove pliecko s gyros korenim,pre maleho so zemiackami a pre mna so zapecenou brokolicou

titkovamiriam
13. júl 2013

a foto z kuchyne.priatel letel este pre šampinony že ked robim cukinu nech mu spravím hríbky 😀 ,zajtra robim kuracie masko s ryžou a v pondelok plneny baklažan 😀

happy8051
13. júl 2013

u nas dnes hrstkovo fazulova polievka so zeleninkou (mliecna) a dojedame masove gulky v paradajkovej omacke+zemiaky (knedla bola vcera). zajtra cuketovy nakyp so syrom a sunkou, zemiakova kasa, miesany salat

jani74
13. júl 2013

ĎAKUJEM ZA RADY OHĽADNE JOSTY 😉 😉 😉 Už mám nachystané poháre a očistenú jostu a idem robiť džem 😉

karinkaeich
13. júl 2013

mnam mnam, uz som hladna, ked vidim vsetky tie dobroty

mirage
13. júl 2013

Dievcata, mame vela marhul, aj na zavaranie, mozeme ich doviezt hocikam na Zapadne Sk, Trencin Nove mesto, atd. Ak mate zaujem, ip. Dakujem.

nelinka0401
13. júl 2013

@jani74 aj ja som z nej robila džem,taký je krásny tmavý.len to čistenie mi riadne liezlo na nervy 😀 😀

natal12
13. júl 2013

@nelinka0401 prosím ta ako robíš z marhúl džem? v zivoté som to nerobila a chcem len neviem ako nato 😒 a dá sa aj z mrazeného ovocia urobiť ? ja chcem skusit tak na skúsky urobit 🙂

zklimekova
13. júl 2013

@levandullka óóóóó vyzerá úžasne 🙂

zklimekova
13. júl 2013

@lululka555 závidím u nás prší :(

zklimekova
13. júl 2013

paradajková polievka , šišky s marhuľovým domácim džemom alebo nutelou,poobede čokoládový puding 🙂

zklimekova
13. júl 2013

@natal12 ja si marhule rozmixujem dám variť, pridám cukor, gelfix.....podľa návodu ako tam píšu...naplním a hotovo 😉

gelinka75
13. júl 2013

paradajkova polievka so slizikmi, palacinky a este sme dojedali zemiakovy privarok s hraskom

natal12
13. júl 2013

@zklimekova aj sterilizuješ?? či ? alebo ich obratiš hore dnom a necháeš vychladnut? 🙂 myslíš že to dokážem ?? lebo osm nerobila ešte nikdy 🙂 a kolko sa to má varit?

zklimekova
13. júl 2013

@natal12 naplním, otočím hore dnom a nechám ich vychladnúť

natal12
13. júl 2013

@zklimekova Inak čo je ten želirovací cukor ten tam nedávaš či nemusi ist ? 🙂 snád to nepokazím , pojdem do toho 🙂

janinah
13. júl 2013

polievka kulajda,zapekaná tekvica

zklimekova
13. júl 2013

@natal12 ja dávam normálny kryštálový cukor

jarka721
13. júl 2013

my sme dnes dojedali ale už sa nám na zajtra udusila kapusta,bôčik sa pečie,knedľa kúpená 🙂 koláčiky napečené (cookies) 😉 a polievočka bude z bravčových kostí

evabb35
13. júl 2013

Šošovicová polievka a orechové šúľance.

natal12
13. júl 2013

@zklimekova a ten želirovací je načo ? dufam že mi zhustne ten džem, bojím sa toho že sa mi to nepodarí 😒 a kolko sa to má variť ?