Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@ivetka1981 vyzerá veľmi lákavo!! recept by som tu niekde našla ? ďakujem za tip
@betka22betka Ďakujem 🙂
Ahojte 😎 dnes nevarím, ideme k vode ,takže bude grilovačka 😉 😎 😵
Dnes sa u nas fiči naplno,po veľmi smutnom tyždni konečne trošku pokoja/môj status/ 😢
hned rano som odšťavovala ribezle a robila rôsol,dala som variť karfiolovu polievku a hlavne jedlo bude vysmážana cukina so zemiakovým pyre a uhorkovým šalatom.Cukiny mame požehnane a aj uhoriek takže večer pred nočnou este zavarim asi zo pät poharov
u nás dnes hrášková polievka s krupicovými haluškami, vyprážaný syr, varené zemiaky s pažítkou, domáca tatárska a nejaký zeleninový šalát 🙂
u nás paradajková polievka, a druhé dvojaké - mm urobí pizzu a ja urobím vypr. karfiol, zemiaky a šalát....
dnes urobim bravcove pliecko s gyros korenim,pre maleho so zemiackami a pre mna so zapecenou brokolicou
u nas dnes hrstkovo fazulova polievka so zeleninkou (mliecna) a dojedame masove gulky v paradajkovej omacke+zemiaky (knedla bola vcera). zajtra cuketovy nakyp so syrom a sunkou, zemiakova kasa, miesany salat
ĎAKUJEM ZA RADY OHĽADNE JOSTY 😉 😉 😉 Už mám nachystané poháre a očistenú jostu a idem robiť džem 😉
mnam mnam, uz som hladna, ked vidim vsetky tie dobroty
Dievcata, mame vela marhul, aj na zavaranie, mozeme ich doviezt hocikam na Zapadne Sk, Trencin Nove mesto, atd. Ak mate zaujem, ip. Dakujem.
@jani74 aj ja som z nej robila džem,taký je krásny tmavý.len to čistenie mi riadne liezlo na nervy 😀 😀
@nelinka0401 prosím ta ako robíš z marhúl džem? v zivoté som to nerobila a chcem len neviem ako nato 😒 a dá sa aj z mrazeného ovocia urobiť ? ja chcem skusit tak na skúsky urobit 🙂
@levandullka óóóóó vyzerá úžasne 🙂
@lululka555 závidím u nás prší :(
@natal12 ja si marhule rozmixujem dám variť, pridám cukor, gelfix.....podľa návodu ako tam píšu...naplním a hotovo 😉
paradajkova polievka so slizikmi, palacinky a este sme dojedali zemiakovy privarok s hraskom
@zklimekova aj sterilizuješ?? či ? alebo ich obratiš hore dnom a necháeš vychladnut? 🙂 myslíš že to dokážem ?? lebo osm nerobila ešte nikdy 🙂 a kolko sa to má varit?
@natal12 naplním, otočím hore dnom a nechám ich vychladnúť
@zklimekova Inak čo je ten želirovací cukor ten tam nedávaš či nemusi ist ? 🙂 snád to nepokazím , pojdem do toho 🙂
polievka kulajda,zapekaná tekvica
@natal12 ja dávam normálny kryštálový cukor
Šošovicová polievka a orechové šúľance.
@zklimekova a ten želirovací je načo ? dufam že mi zhustne ten džem, bojím sa toho že sa mi to nepodarí 😒 a kolko sa to má variť ?

@levandullka krása !!!!!