icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkaa123
9. okt 2013

@gucz dakujem krasne! 🙂 hned tento vikend ich vyskusam.

verka18567
9. okt 2013

@anos18 ahoj tak ja davam kosicky ale si mislim ze by to islo aj bdz nich len by sa asi prilepili

luciok
9. okt 2013

@zklimekova Keď som si prečítala tvoj príspevok, hneď som si predstavila tú vôňu v mojej novej vlastnej kuchyni. Muselo to voňať krásne... Milujem oriešky, no mm je alergický, takže ich používame málo.

@danielaj Danka, ako vyzerá tvoj mrazák? Lebo podľa toho čo píšeš že v ňom máš, tak musí byť mega veľký 😀 😀 😀

zuziq
10. okt 2013

@irsina83 das receptik na to pecivko?? 😵

sunflower87
10. okt 2013

...takže ja budem dnes robiť bryndzové halušky 🙂

jana1241
10. okt 2013

@sunflower87 to by som aj ja mohla spraviť

womankc
10. okt 2013

ahojte , ja sa tento týždeň totálne flákam , včera len varená brokolica so strúhaným syrom , k tomu šunka morčacia a celozrnné pečivo .
dnes bude zeleninová polievka s ryžou, druhé zrejme vločková kaša , alebo pečená cuketa a zemiaková kaša

m_ij_ka
10. okt 2013

šošovicová polievka s párkom, zo včera nám ostala pečená kačka, zemiaky, čalamáda

m_ij_ka
10. okt 2013

poobede spravím žĺtkové rezy

tamarar
10. okt 2013

@irsina83 to pecivo vyzera uchvatne! 🙂 mozem poprosit o recept? dakujem!

danielaj
10. okt 2013

@luciok my máme tri mrazáky 😀 v jednom sú čisto len ryby, mm je rybár, 😉 , v druhom mám zeleninu, ovocie, huby, pečivo, chleba - pre prípad núdze a v treťom je mäso a pod. 😉

marlenka75
10. okt 2013

Hovädzí vývar, knedľa, rajčinová omáčka, hovädzie mäsko 🙂

zklimekova
10. okt 2013

polievku dojeme od včera a pečú francúzske zemiaky, cvikla...poobede deti postráži babka a ja si dám stretko so spolužiačkami zo strednej....taaaak sa tešííííím 🙂

daniela1978
10. okt 2013

dnes sa bude dojedať lúsková na kyslo s kôprom a ešte neviem čo, ale asi niečo veeeelice rýchle 🙂

geenna
10. okt 2013

zapekana tekvica , zemiaky mrkva por posypane parmezanom k tomu kukuricky v slanom naleve....

levandullka
10. okt 2013

Dnešný obed - karfiólovo-mrkvové placky so syrom a zemiakové pyré 🙂

luciaq
10. okt 2013

bravcove dusene na mrkve a hrasku s ryzou a uhorkovy salat. pride sestra tak jej spravim grilovanu rybku a varene zemiaky s bylinkami 😉

sunflower87
10. okt 2013

pridávam fotečku našich bryndzových halušiek 🙂

lululka555
10. okt 2013

ahojky, ja som včera vybrala z mrazničky prsia kuracie, že urobím s nejakou omáčkou dnes, ale mm,že nech urobím rezne, tak dnes kuracie rezne a basmati ryža. 😉

vivusika
10. okt 2013

u nás dnes granadír a dojedla sa držková polievka 🙂 a čaká ma 30kg narezanej kapusty na tlačenie do súdka 😉

aadulik2110
10. okt 2013

dnes som varila rascovú polievku, ryžu a kuracie mäsko so sladko-kyslou omáčkou (z komôrky z vlastných zásob)

tamarar
10. okt 2013

@irsina83 dakujem, cez vikend upeciem🙂

zuzzuli
10. okt 2013

u nas sa dneska na obed dojeda zo vcera mlety rezen so syrom a zemiakove pyre 🙂

eva7780
10. okt 2013

zemiakova polievka od vcera,kuracia pecienka na cibulke,ryza a zajtra budu sulance s makom 🙂

jarka721
10. okt 2013

špagety s mletým mäsom,šošovicová na kyslo,jablkový zákusok a karfiolové fašírky

katussska24
10. okt 2013

Skúsené kuchárecky, viete mi poradit? Chcela by som robit zeleninové fasírky - cuketovo/mrkvove, myslite ze mi budu drzat aj bez pridania peciva ? len s vajickom+struhankou ? hmmmm ... ? nemam to oskusane...dakujem

lululka555
10. okt 2013

@katussska24 budú držať, ja by som dala aj trochu ovsených vločiek 😉

luciok
10. okt 2013

@danielaj Hneď mi bolo jasné, že nemáš jeden obyčajný mrazák 😀 😀 Inak tak nejak si to predstavujem aj ja, chcela by som jeden menší na nemäsové potraviny a jeden na mäso. No ale v ktorom storočí sa mi to splní, tak to neviem 😒