Jedia vaše deti McDonald's?
Dávate jesť deťom jedlo z McDonald's? A ak áno, ako často? Mám 8 ročnú a vraj sa jej deti smejú že neje McDonald's, že ho nikdy nejedla
Ano jedia (4 a 1)
Treba vysvetliť to ze to je nezdravé a nepotrebuje to k životu, hranolky a hamburger jej môžeš spraviť aj doma 😂
Ale zase na druhej strane keď tam pôjde raz už jej to zachutí ale o nič nepríde ja som prvý krat MC Donalde bola keď som mala 17 rokov :D
kto by dával toľko peňazí na kúsok žemle...😉
To vam ten mekac aj chuti?
Ja som to mala 3x v zivote, ale teda uplny hnus. Ak by som si mala dat hamburger, tak to si radsej priplatim za nejaky normalny a nie taky, kde je zemla gumova a "maso" jak podrazka. Aj tie hranolky mi pridu ako uplne najlacnejsie. Ani salat a wrapy mi nepridu ako gastro zazitok. Teda, salat bol nakoniec zazitok pre mna, lebo este nikdy ma zo salatu tak neprehnalo.
Moj syn 4r mal mekac 2x v zivote, aj to len preto, lebo nic ine nebolo na vyber. A tiez o nom stale basni, ake to bolo uzasne a kedy zas pojdeme. Ale ked ho jedol, tak "hranolky fuj", "masko fuj", "zemlicka dobra, ale ty robis lepsiu".. asi to bude tym, ze obcas vidi nejaku reklamu na mekac a chce sa citit svetovy, ze je to, co vidi v reklame. Inak si to neviem vysvetlit 🤷♀️
Podľa mňa pokiaľ to nie sú raňajky obed večera, tak prečo nie. Veď aj my dospelí zhrešíme, tak nech si aj deti niekedy dajú.
McDonald je moja smrrrrrt 😂 keby som mohla jem ho aj 3x do týždňa 😅 kedysi sme chodili, častejšie, teraz som to už obmedzila chodíme len občas, vždy mam chuť a vždy si aj pochutim... Syn takisto. Áno o výživovej hodnite sa nebudeme baviť, ale u mne nieje dôležité to co je raz za čas, ale dlhodobejšie stravovanie. Ked u vas idú napr sladkosti a hovadinky tak je to to iste..
nechodime az tak casto tam ale da sa tam najest aj zdravo maju wrapy a aj veggie radu na pitie mineralku a zeleninovy salat
urcit je to bezpecnejsie najma v lokalitach kde to nepozname ako niektore restiky a pod
a mame nahratu taku zlavovu kartu dcerin kamos tam brigaduje (ale chodime fakt sporadicky mozno raz za jeden dva mesiace )
Ja sa nebudem tvarit ze nechodime. Chodit mozeme ale otazka je co si dame. Milujem ich capucino z mc caffe. Ja som brigadovala v 16tich 😃 v mekaci to bola este era zaciatku ,uz som stara raroha a hygienicky sme teda boli podchyteni ako na operacnej sale. Ale nemala som potrebu to jest na kila. Skor to je ako spomienka tej vone z mlaadiii. Nemusim burgre ,nie ze fuj ale proste mi je z nich tazko a aj maly ked ideme ma nugety. Netusim ako sa zmenila kvalita to maso je troska insie ako kedysi,ale hranolky budu navzdy rovnake🙂. Maju velky vyber a ked clovek neje casto , jento skor na urovni zazitku a pokecu . Ale skusenost by som zas dietatu neodopierala , navzdy to clovek nepodchytim pubertakov je tam vzdy ako mqku
@diewcatqoo ja zas nechápem to ospevovanie "normálnych burgrov". Burger z mekáča je oproto tomu relatívne ľahký, nikdy som sa po ňom necítila ťažko. Za to ak si dám burger v reštike, sýty kus mäsa a k tomu žemľu? K "normálnemu" mäsu si dám trocha zemiakov a veľa čerstvej zeleniny, nie ťažké pečivo.
roky som popri skole brigadovala ako predavacka a vzdy som sledovala, co ludia kupuju, lebo ma zaujima zdrava strava...a myslim si, ze obcasny mcdonald je mensie zlo ako to co denne jedia slovenske deti (cest vynimkam). Sladke malinovky, lebo rodicia kupia vsetko co je s obrazkami pre deti (milujem detsky marketing a ako ludia na to skacu), brumiky a pod. sladkosti (ano, je to sladkost), nehovoriac o roznych polotovaroch.
Ked som bola dieta, tak mcdonald bol za odmenu za vysvedcko, tesila som sa vzdy strasne, lebo to bolo vzacne. Teraz ako dospela si to dam mozno raz rocne, nie preto, ze by mi to vadilo, lebo fastfood (caje a kavy maju uzasne) ale za tu cenu si teraz radsej doprajem origos hamburger.
Rovnako milujeme zapadnú fast foodovú kultúru.McDonald, KFC, Burger King, Kebab a donášku Pizze😀
@annm81 ja vo vseobecnosti burgre nemusim, takze urcite ho neospevujem. Ale ak si porovnam hnusnu MC zemlu s klasickou a aj tu prilohu okolo, maso a tak, tak u mna vyhra klasicky burger.
Ved dcerku raz zober, aby sa jej deti nesmiali. Moja to tiez drankala, lebo ostatne deti chodia. Tak sme ju vzali. Chvalabohu jej to nezachutilo. Ale ja tam chodim na kavu a sem tam si dame hranolky a zmrzlinu. To je jedine jedle. Tie hnusne hamburgre v sladkej zemli. Hnus. To moze chutit len cloveku, co nejedol dobre jedlo. Ak ju tam vezmes 2-3x do roka, nic sa jej nestane. Ako niekto vyssie pisal, je to mensie zlo ,ako niekedy vidim, co maju ludia v nakupnych kosikoch.
Raz našiel jeden chlap hamburger vo vačku kabáta po 8 rokoch, ho vybral a nič mu skoro nebolo, pár chýb to malo, ale inak ..tak si predstav, čo to je za jedlo
@luci310 Ty si inak v poriadku? Aky dovod by som mala to pisat,keby vyzeral a chutil tak,ako ma? Nemala som ho prvykrat. Mala som ho aj v minulosti a takyto biedny a hnusny teda nebol. To nemalo hodnotu ani 50 centov. Ak ti taky chuti,tak si ho davaj,ja mam za tu cenu vyssie naroky.
Áno chodíme s deťmi do MC.
Hlavne v lete veľmi často.
1x mala keď mala 6rokov, chcela skúsiť lebo deti o tom rozprávali a skôr kvôli hráčske ako jedlu ale nikto sa jej nevysmieval, odvtedy 2-3x do roka keď náhodou ideme niekde okolo a je čas obeda. Keď ho nevidí tak nepyta...
@marcellka32 To nesvedčí nijakým spôsobom o kvalite jedla. Už si počula o krutónoch, sušnenom mäse, alebo sušených paradajkách? Vysušenie jedla je otázkou podmienok skladovania.
Raz dva krat do roka😁
moj mladsi neznasa hamburgery a hranolky takze tam chodi na cokokeks ak tam zajdeme. starsi ma rad hranolky a ich hambac za euro lebo v nom nieje ziadna zelenina. 😂 tu jednu uhorku vyberie a je spokojny.
tak cca tak 2-3 krat rocne si pride na svoje a dostne ho tam. Teraz v osmych rokoch zistil ze existuje happy meal tak dostal ten a mladsi brat mu zavidel hracku ze to nieje fer ze hracky dostavaju len ti co jedia take nechutne veci. 😂
My mame mekac najblizsid 50km tak tam casto nie sme. Ja zboznujem big tasty so slaninou, ale to mam vždy dost na pol roka 😅 syn mal rad iba hranolky a nugetky. Neskôr ani nugetky nie tak zmrzku si dal. Momentálne je starší a skúsil aj burger ale ten si pyta bez omaciek, ze tie mu nechutia. Inak ma radšej doma varené jedlo.
Toto ja nevidim nijako tragicky, raz mesacne vybehneme, nie ako v ramci "obed", ale proste ked je chut, co je na tom take zle? Mame to tu 2km, syn vybehne na kolobezke a dovezie, ziaden problem s tym nie je... netvarme sa zasa, ze je to nejaky jed, co nas zabije, je to normalne jedlo, takych nezdravych prikladov "klasickej kuchyne" co maju deti v jedalnicku by sa dalo vypocitavat od rana do vecera, staci pozriet zoznamy zo skolskej jedalne, co im tam davaju...to je nejaky hamburger raz za cas neskodna zalezitost...

@luci310 Salat z mekacu? Uz nikdy. Naposledy som si ho dala a nieco tak hnusne som davno nejedla🤮Horky obschnuty salat,4 pasiky mrkvy, 2 blede cherry a jeden platok uhorky.