Ktoré jedlo by ste nikdy nezjedli?
Bryndzové, kapustove a ani nijaké halušky .
@terry2003 - u mňa jednoznačne pečeň a drzkova polievka..toto proste nikdy
Lečo, najväčší humus
@fadama si ako môj muž 😁
@zmrzlinka2021 🙊🤣🤣😊😃
Zjem úplne všetko okrem balut, to som síce neskúšala, ale asi by som sa z toho povracala.
Tie delikatesy, čo tu niektoré uvádzate, že ste ani v živote nejedli, ale už dopredu viete, že je to hnusné, zbožňujem - surové ustrice, mušle, plody mora hocijaké, surove rybacie maso - hocijaké, slimáky, žabacie stehienka - všetko pochúťky….
Moja babka, ktorá musela počas vojny uživiť nielen seba ale aj svoje deti nám vždy prízvukovala, keď sme ako malé deti špekulovali nad jedlom - počkaj, počkaj, aby ti raz aj suchá kôrka nebola dobrá a tiež jej porekadlo - najlepši kuchár je hlad. Dúfam, že raz na tie cvrčky nebudeme naozaj odkázaní. Mne síce celkom chutia, ale odmietam jesť cvrčky, kým sa elity napchávajú steakmi.
Z tych co som ochutnala, uz nikdy nechcem mliekovu mrvenicku, paradajkovu omacku a polievku, restovanu pecen, vsetko kde je kopor, salatovu uhorku, tekvicu, kompot k masu.
Surové mäso a akýkoľvek smradľavý syr..
Kozu z mlieka a teple mlieko este surove vajce 🤮
huspeninu, držkovú, tlačenku, plesnivé syry
Akekolvek mozgy, jazyk, udy s vajcami, slimaky, cokolvek s primesou krvi ako hurky ci salamy, varene bravcove maso. Z takych zahranicnych specialit napr. vientamske embrya, hmyz v akejkolvek forme.
Tatarak,sushi a akekolvek ine surove maso a surove vajce🤢
Moja babka varievala rajcinovu kapustu alebo bielu polievku s hlavkovym salatom, to som nikdy nechcela ani ochutnat. Hoci oni to velmi lubili a ine vnucata si to aj pytali navarit 🙂 A celkovo maso, zjem len kuracie prsia, ine nie. Ryby, morske plody, vnutornosti, divina to je tak aromaticke, ze to nedam do ust, napriklad aj husacina, kacacina mi smrdi.. Nerada aj na dovolenkach ochutnavam, mam radsej klasiky.
Koprova omáčka.... nemôžem si pomôcť, napína ma z toho
@evi225 konecne niekto s odporom k horcici. Uz som si zacinala mysliet, ze som jedina na svete 😆
Drzkovu polievku, drzky a celkovo vnutornosti, to proste by som nedala 🙂
Ja som napriklad ten typ, co ochutna vsetko a az potom sudi 😀 milujem pecienku, srdiecka, huspeninu, morske plody, jedla som uz aj suseny hmyz (inak je vyborny), skusila som drzky (neoslovili ma)... 😀 asi jedine, s cim by som mala problem, by bolo nieco, co sa este hybe, inak som otvorena novym moznostiam 😀
Vnutornosti vsetkeho druhu, hydinu a kalamare
@tyrkysova_kobyla Presne aj ja 😃. Môj muž miluje držkovú polievku, občas si ju varí. Mne nechutí a ani ju nejem, ale úplne vždy, keď ju uvarí a vidím, ako si na nej pochutnáva, ochutnám za lyžičku. S tým, že možno raz to príde a zachutí mi. Zatiaľ to neprišlo, ale keď ju bude najbližšie variť, ochutnám zase. 😁
Nič, čo kedysi žilo vo vode... Od kapra po chobotničky a mušle, nič nič nič.
@h2 tiez som ju skusila uz viackrat 😀 samotny vyvar mi chutil (ako obycajna polievka), len tie drzky, co ja viem, take tvrde a divne 😀 skusila by som mozno v restauracii ochutnat 😀
Paradajku 😖
vsetky vnutornosti v celistvom stave (inak v ramci niecoho pomixovaneho ako napr pasteka mnam), mliecne privvarky a polievky a potom asi vacsinu jedleho hmyzu by do ust nedala 🤐
@h2 ja to mam s kapustnicou :D tiez vzdy ochutnam kazdu jednu, ale nechuti mi, no vzdy tak verim, ze to pride a zachuti mi :D
Inak tiez som otvorena moznostiam a rada ochutnavam jedla, aj ked mi niektore nechutia, ale kym neochutnam, tak nezistim 🙂 ku hmyzu som sa napr este nedostala, ale ten snad niekedy tiez ochutnam :D
@diewcatqoo veru ani ja som takého človeka ešte nestretla 🙂 ale už viem, že niekto taky existuje :D

Mam vela toho ale urcite huspenina, drzky,plucka,tlacenka,cibula