Máte radi sushi?
Mám pocit, že som kdesi v diskusiách videla, že to majú ľudia na najvyšších priečkach v obľúbených jedlách, ja som to raz ochutnala a nechápem čo je na tom také úžasné.. obyčajná ryža, trošku nejakého lososa čo vlastne zanikol namočené v extra slanej omáčke. Prosím vás som ja tá čudná alebo má viac ľudí rovnaký názor? 😁
@buberova zbožňujem ho ale je veľmi drahé a treba ozaj kvalitnú reštauráciu nie vietnamskú v OC 😆😆
Mame radi sushi a aj nase deti ho maju radi. Robievame min 1x za mesiac.
Ja by som sushi jedla aj každý deň, keby som mohla 😃 teším sa, ako si ho dám po pôrode 😂
Raz som to ochutnala a vypľula.
@buberova nie , ked som videla pod mikroskopom co vsetko sa tam pohybuje
Moje deti (10 ročná a 5 ročný) ho milujú. Mne to vôbec nechutí
Mnam, milujem sushi. Ale nie kazdy ho vie urobit dobre. Ak niekto ochutnal na prvykrat nevydarene sushi, necudujem sa, ze mu to nezachutnalo.
Milujem aj vietnamsku a indicku kuchynu.
@buberova nie je to jedlo ktoré zachuti na prvýkrát ale možno až na tretí. Niekedy si dám radšej sushi, niekedy pizzu a inokedy rezeň 🤷♀️😀
@gab1sol asi som bola ozaj v slabšej reštike lebo tam to bolo iba o tom.. žiadne avokádové a krevetové.. len to bolo jedno z mnohých ázijských jedál na "švédskych stoloch"
@buberova tiež chodíme aj do All you can eat, ale tam si dávame len rezance s mäsom. Sushi tam muž vyskúšal a teda nechutilo mu. Naozaj si treba vybrať dobrú reštauráciu.
to je úplne mimo nás s manželom. ani neobj., ani nekupujeme.
Ja som si to dala teraz na dovolenka 2ks a tiez teda nic moc.
Nie, nemám rada sushi. Studená ryža umučená v sójovej omáčke nie je moja predstava dobrého jedla.
chuti mi, ale rezen so zemiakovo kasou mam radsej, na sushi mam chut raz za cas
Rada si ho dám raz za čas ale nepovažujem to za nejaký vrchol gastronómie, ani toho neviem zjesť naraz nejako vela, len tak na maškrtu. Ale wasabi mám velmi rada, no ten zázvor k tomu neznášam a celkovo neznášam zázvor v akomkolvek jedle, zázvor max. tak do čaju.
Rada si ho dám raz za čas ale nepovažujem to za nejaký vrchol gastronómie, ani toho neviem zjesť naraz nejako vela, len tak na maškrtu. Ale wasabi mám velmi rada, no ten zázvor k tomu neznášam a celkovo neznášam zázvor v akomkolvek jedle, zázvor max. tak do čaju.
@pasomnica vidíš inak to je vtipné, že mám veľmi rada cesnak aj pikantné ale wasabi som nikdy nemala rada a dovolím si povedať že ho ani neznesiem 😂😂 a zázvor ma tiež neohúril, strašne čudná kombinácia chutí
Dobre kvalitne sushi je fantasticke. Asi druhe po dobrom surovom lososovi.
Nie nemám ho rada. Neznášam riasu nori, neskutočne mi smrdí. A takisto neoblubujem surovú rybu.
Zboznujem sushi 😀
@buberova zboznujem

Akurát dnes som bola prvýkrát. Muž to má rád, mňa to nelákalo. Ale deti sú na prázdninách, tak sme išli na rande. A teda, už ma dlho presviedčal… Nebolo to zlé, ale zatiaľ ma to neohúrilo/nepobláznilo. Ale teda, je toho podstatne viac ako len obyčajná ryža, kúsok lososa v slanej omáčke. 😉
@gab1sol asi som bola ozaj v slabšej reštike lebo tam to bolo iba o tom.. žiadne avokádové a krevetové.. len to bolo jedno z mnohých ázijských jedál na "švédskych stoloch"