icon

Parný hrniec Tefal VitaCuisine a vaše recepty

sebi123
2. jan 2012

Ahojte, pod stromcekom som si nasla parny hrniec 🙂 Podeli sa niekto som mnou o overene receptiky ? 🙂

Parný hrniec Tefal VitaCuisine a vaše recepty
kikaneu
10. nov 2012

@hanka1978 jééjo, ďakujem za inšpiráciu, tá stránka kde je tých receptv veľa mi pomôže 🙂 už dlho teda v paráku robím len knedle a buchty, občas nejakú zeleninu alebo zemiaky.....ale idem ho znovu použiť aj na mäsko a rybku 🙂 mňááám
zaujalo ma hrachové pyré.....ale v robote nám robia hrachovú kašu z toho poleného sušeného hrachu....myslíš, že aj ten sa dá pariť?

hanka1978
11. nov 2012

@kikaneu fúúúha,no neviem či sa dá pariť aj sušený hrach,ale napríklad šošovica sa vraj dá,aj keď ja som neskúšala. 🙂

simca06022011
11. nov 2012

@kikaneu podla mna sa da, tak ako ryza, iba dlhsie... treba skusit..

kikaneu
11. nov 2012

@hanka1978 to niekedy musím vyskúšať 🙂
@simca06022011 takže by som ho mala dať do tej nádobky na ryžu?

betelgeuse
2. jan 2013

Ahojte všetci. Dostali sme na Vianoce Tefal VitaCuisine. Nenašli sme presný návod na robenie ryže. A čo tu čítam, tak tiež sa nikto presne nevyjadril. Rád by som Vás poprosil o recept na urobenie ryže v pohárikoch, resp. nejaké skúsenosti a dobré rady na prípravu ryže. Veľmi pekne ďakujjeeeem.

baska1
2. jan 2013

My sme tiez dostali parny hrniec, presnejsie Philips HD 9140/90, zatial sme vsak robili len zemiaky. Potrebovali by sme zohnat nejaku knihu ako inspiraciu. Viete poradit, kde a ci nieco take vobec existuje? Manzel hladal ale vraj nic nenasiel. Vdaka.

ivkafu
7. jan 2013

Kocky, tak tieto vianoce sme ho dostali i my.... este sme ho neskusali nemame recepty, ale nechame sa vami inspirovat....a ako citam hladat na nete....

diorka
9. jan 2013

ahojte baby, tiez mate z neho zapareny cely byt? Mne manzel somre, ze budeme mat z neho plesen v byte 😒

erikasadek
9. jan 2013

@diorka no jedine otvorit okno pri parnych hrncoch je to nutnost... 😉

neneexistuje ziadna oficialna stranka SEb v cestine alebo slovencine??
ak nie tak vam hodim origial francuzsku , a prelozim vam recepty po pripade date si cez googel,; ja mma parny uz ma par rokov a nedam dopustit.... teraz som kupila jogurtovac, tvarohovac a dezertovac v jednom od nich a zase len tlieskam.... 😉 uzasna vecicka...
@betelgeuse recept original od sebu je na ryzu takyto;;;

Ingrédients
270 g de ryza basmati
40 cl vody
Sol

10 g de beurre
Préparation
1 oplachnut ryzu cez sito ,Ryzu vodu a sol dame do nadoby na ryzu
2Vlozte nadobu do parneho nastavca. varime nad parou 60 min
po skonceni varu vidlickou vmiesame maslo a podavame mozte pridat aj 40 g ementalu alebo ineho syry, ako parmesan// 😉

erikasadek
9. jan 2013

receptyna original francuzskej stranke pre vitacuisine su tu mam pocit ze 5 stran potom sa daju stiahnut 3 knihy original, ktore su v klasicky v krabici ked kupime....

http://www.seb.fr/recettes/recherche# 😉

reia
9. jan 2013

@kajkape Dobrý deň, zaujali ma naskenované recepty pri varení parným hrncom. Ak by som Vás mohla poprosiť, dalo by sa poslať mi ich na e-mailovu adresu: kbartalosova@stonline.sk. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem.

kajkape
9. jan 2013

@reia dobry den, zial scany uz nemam v PC, tak ostali len obrazky tu na MK. pekny den.

reia
29. jan 2013

Ďakujem, prajem príjemné dni.

luciferka080
9. feb 2013

http://www.svetvomne.sk/index.php?com=strava&mo...

Aj tu najdete par receptov pre parny hrniec.

gsv
12. feb 2013

a ako v tom hrnci prosím Vás robíte ryžu alebo strukoviny, šošovicu napríklad ... dakujem 🙂

kattika24
18. feb 2013

@sebi123 a na tej druhej fotke čo robiš???

trnka77
28. feb 2013

ahojte,pridávam aj ja jeden link na recepty http://www.svetvomne.sk/index.php?com=strava&mo...
robil niekto z vás parené buchty v parnom hrnci??U mňa nastal jeden problém,keď som chcela buchty vybrať tak mi spľasli☹neviete prečo?

kikaneu
28. feb 2013

@trnka77 hneď ako otvoríš hrniec, treba ich vidličkou popichať 😉

trnka77
28. feb 2013

@kikaneu díky,moji chlapi zbožňujú parené buchty 😀

ibajeho
8. apr 2013

Zienky mam taku otazocku, pocas parenia v tomto paraku mi zacne viackrat pipat ze chce doliat vodu. Tak to odokryjem a ked idem priliat je tam skoro po rysku. A robi mi to aj 10min po spusteni stroja a niekedy je vytrvaly a robi to cele parenie. Robi to aj niekomu inemu? A ked doparim tak mi niekedy nejde zmacknut tlacitko off. Teda zmacknut ide ale nereaguje no to sa mi stava ked parim hodku, ako keby to teplo skodilo displayu a tlacitkam. Stalo sa to uz niekomu??? Ci mam robno ist na reklamaciu?

rameau1
29. máj 2013

@ibajeho v navode je napisane ze ak to robi a stale pipa znamena to ze mas odstranit vodny kamen a ked nereaguju tlacitka znamena to,ze hrniec uz dlho parí,tak tlacitka to teplo moc nemusia 🙂

ibajeho
29. máj 2013

@rameau1 no to mam za to ze ma maly a i len nepusti si precitat navod 🙂 dakujem si zlata, inak nieje tam aj pisane ako ten kamen odstranim? Lebo uznavam ze tam naozaj je 🙂

rameau1
30. máj 2013

kup si kyselku potravinarsku v prasku a napln nadobu vodou a dak dve lyzicky kyselky a normalne hrniec.pusti ...potom uz to len zotri hubkou...ono to varenim zmäkne

petah82
31. máj 2013

@ibajeho je to tym vodnym kamenom. Ja dam vodu studenu, do toho ocot, asi 100ml a necham cez noc alebo od rana do vecera, pekne to zide, ako nove 🙂 a nemusis ho zapinat. Musim to raz za 5 pareni, mame tvrdu vodu asi, lebo potom pipa ako sialeny 🙂

petah82
31. máj 2013

@baska1 kopec receptov, najradsej mame svieckovu a parene buchty 🙂 http://www.mimibazar.sk/recepty.php?id=38

ibajeho
31. máj 2013

@petah82
@rameau1 jejda diiikes babule, ste zlate pomohli ste mi. Aj my mame strasne tvrdu vodu v podtate po par pareniach mi to zacalo blbnut. No odskusam snad pomoze.

iwonna
15. nov 2013

može sa dat varit v pare aj mrazene maso ?

veronika_21
15. nov 2013

@iwonna Kľudne môžeš, ak ho máš už rozmrazené 😉

jaaty
18. nov 2013

Ahojte mamičky, prosím o radu. Chem kúpiť svokre parný hrniec na vianoce, ale keďže je doma sama, hľadám čo najmenší. Viete mi, prosím, poradiť? ďakujem 😉

tinuskaha
2. jan 2014

Ahojte mamicky ja som si kupila po vianociach parny hrniec z tesca mali akciu znacka philips...a chcela by som v nom urobit ryzu lenze nie su tam ziadne pohariky ako v tom tefal....nema niekto ten hrniec aby mi poradil aku tu ryzu tam urobit??dakujem