icon

Ako riešiť kondenz pri montáži klimatizácie na balkón?

Včera o 11:49

Ako ste vyriesili kondenz?Vonkajsia jednotka bude na balkone.Mate niekto hadicku cca 50 cm od fasady a pustate to priamo von?Pod balkonmi nieje chodnik,ale zelen.

anonym_1bc4ee
Včera o 11:57

Do nádoby, ktorú sme vylievali, resp. som s tým polievala kvety.

maca1984
Včera o 11:58

Z hadice do vedra.

zuzacka16
Včera o 12:00

máme asi 20 litrovú bandasku na balkóne, z ktorej nám tam ide ten výpust a vylievame 😉

anonym_be45ea
Včera o 12:00

Daj si namontovat difuzor kondenzu, nie je to vobec drahe a mas po probleme s kondenzom, nemusi nic strazit aby nepretieklo. Dobry dodavatel klimy vie dodat aj to, len to treba poziadat. Ti velmi dobri to aj ponuknu ako alternativu riesenia kondenzu

reela
Včera o 12:01

Som tim vedro

biba_18
Včera o 12:46

máme to vyvedené na zeleň. ak sa bude niekto sťažovať, zvážim iné riešenia...

kp7333
Včera o 13:02

@anonym_autor ako mate rieseny odvod dazdovej vody z balkona, nie je tam odkvapova rura alebo kanal? Ak ano, tak odved kondenz tam.

autor
Včera o 13:07
@kp7333

@anonym_autor ako mate rieseny odvod dazdovej vody z balkona, nie je tam odkvapova rura alebo kanal? Ak ano, tak odved kondenz tam.

@kp7333 nijak.Jemnym spadom odteka z balkona von a kazdy ma striesku vysunutu cca 25cm

lubmar
Včera o 19:31

Na nasom sidlisku to ma dost ludi ako pises,dlhsia trubka a kvapka to na travu. Prave teraz, ked su take strasne sucha to dobre vidiet pod balkonmi,vsade spalena pust a tam kde od ludi kvapka kondenz dole, su svieze zelene kolesa travy😀

autor
Dnes o 05:04
@zuzacka16

máme asi 20 litrovú bandasku na balkóne, z ktorej nám tam ide ten výpust a vylievame 😉

@maca1984
@zuzacka16 kolko litrov za den vyprodukuje ta klima?

autor
Dnes o 05:06
@anonym_be45ea

Daj si namontovat difuzor kondenzu, nie je to vobec drahe a mas po probleme s kondenzom, nemusi nic strazit aby nepretieklo. Dobry dodavatel klimy vie dodat aj to, len to treba poziadat. Ti velmi dobri to aj ponuknu ako alternativu riesenia kondenzu

@anonym_be45ea to je zaujimave ked tu taka moznost existuje,len ci to nebude zbytocne kazitko