Ako riešiť kondenz pri montáži klimatizácie na balkón?
Ako ste vyriesili kondenz?Vonkajsia jednotka bude na balkone.Mate niekto hadicku cca 50 cm od fasady a pustate to priamo von?Pod balkonmi nieje chodnik,ale zelen.
máme asi 20 litrovú bandasku na balkóne, z ktorej nám tam ide ten výpust a vylievame 😉
Daj si namontovat difuzor kondenzu, nie je to vobec drahe a mas po probleme s kondenzom, nemusi nic strazit aby nepretieklo. Dobry dodavatel klimy vie dodat aj to, len to treba poziadat. Ti velmi dobri to aj ponuknu ako alternativu riesenia kondenzu
@anonym_autor ako mate rieseny odvod dazdovej vody z balkona, nie je tam odkvapova rura alebo kanal? Ak ano, tak odved kondenz tam.
@anonym_autor ako mate rieseny odvod dazdovej vody z balkona, nie je tam odkvapova rura alebo kanal? Ak ano, tak odved kondenz tam.
@kp7333 nijak.Jemnym spadom odteka z balkona von a kazdy ma striesku vysunutu cca 25cm
Na nasom sidlisku to ma dost ludi ako pises,dlhsia trubka a kvapka to na travu. Prave teraz, ked su take strasne sucha to dobre vidiet pod balkonmi,vsade spalena pust a tam kde od ludi kvapka kondenz dole, su svieze zelene kolesa travy😀
Daj si namontovat difuzor kondenzu, nie je to vobec drahe a mas po probleme s kondenzom, nemusi nic strazit aby nepretieklo. Dobry dodavatel klimy vie dodat aj to, len to treba poziadat. Ti velmi dobri to aj ponuknu ako alternativu riesenia kondenzu
@anonym_be45ea to je zaujimave ked tu taka moznost existuje,len ci to nebude zbytocne kazitko

Do nádoby, ktorú sme vylievali, resp. som s tým polievala kvety.