icon

Koľko stojí klimatizácia do domu s rozlohou 88 m2?

slniecko66
Dnes o 04:51

Dobré ráno. Koľko prosím stojí cca klimatizácia do domu s rozlohou 88 m2? Ďakujem

martinmmartin
Dnes o 04:59

podla toho ci uz dom stoji, a ci sa budu riesit izby individualne alebo cela chalupa centralne

slniecko66
autor
Dnes o 05:07
@martinmmartin

podla toho ci uz dom stoji, a ci sa budu riesit izby individualne alebo cela chalupa centralne

@martinmmartin ano je. Poschodovy, hore dve podkrovne izby, dole kuchyna, obyvacka.. takze asi treba 2 jednotky.

anonym_74fa19
Dnes o 05:20

@slniecko66 preboha preco si nedas spravit cenovu ponuku? Si leniva si otvorit kamosa googla a spocitat si to podla cennikov? Ci si negramotna uplne

slniecko66
autor
Dnes o 05:21
@anonym_74fa19

@slniecko66 preboha preco si nedas spravit cenovu ponuku? Si leniva si otvorit kamosa googla a spocitat si to podla cennikov? Ci si negramotna uplne

@anonym_74fa19 prajem ti krasny den 😊😊😊

andreakotesova
Dnes o 05:22

Dávali sme minule leto detom do izieb na poschodi klimatizaciu Daikin, cize 2x vnútorná, 1x vonkajšia a cena 3700 eur. Na prízemí mame teplotu akurát, deti mali na poschodi peklo.

anonym_93bcd5
Dnes o 05:27

My sme si dali spraviť teraz iba na poschodie - 1300, jedna jednotka.

amel
Dnes o 05:41

Zalezi od dispozície domu.Chladny vzduch klesa nadol,cize ak vhodné umiestnite klimatizáciu, teoreticky vie zvládnuť jedna jednotka cely dom o tejto rozlohe.
Cena sa odvíja od počtu jednotiek a od znacky a výkonu.
Na tuto otázku vie odpovedať len odborník.
Tiez sme investovali do Daikin.
Netreba tiez zabúdať,ze nie na kazdu stenu sa da dat klíma.

anonym_6daa9c
Autor odpoveď zmazal
slniecko66
autor
Dnes o 05:50

A mate prosim skusenost od ZSE?

anonym_238855
Dnes o 06:28

My sme teraz dali robiť do 2 izieb. Jedna izba - jedna vnútorná, jedna vonkajšia jednotka - 900€ aj s robotou

muchotrafka298
Dnes o 06:57

Tu Ti nikto nepovie presne ceny, pretoze kazdy dom je robeny inac. Zalezi od poctu vnutornych, vonkajsich jednotiek, ako su umiestnovane a tiez od vyrobcu. Lebo niektore su drahsie, ine lacnejsie. Nechaj si urobit u viacerych cenovu ponuku a uvidis. Samozrejme nemozes pocitat s tym, ze Ti to pridu urobit okamzite, lebo je teplo.

anonym_0b6dc2
Dnes o 06:57

Mas strasne vela variabilnych ale pri tejto rozlohe rataj od ca 1600 vyssie, klimatizacia je jedna polozka, ale dlzka kablov, konzoly, prierazy dalsia. ZSE brutalne preplatis … ak chces na splatky su aj ine vacsie firmy, co to ponukaju…. Ale pokiaj sa neda inak a klimu potrebujete, tak je to riesenie :.. nevyhodne ale je

anonym_eed4a5
Dnes o 07:25
@slniecko66

A mate prosim skusenost od ZSE?

@slniecko66 No vzdy ked kupis nieco od velkych monopolov ako ZSE (klima, solary,...), O2 (mobil na splatky, router,,...),..., ktore to maju ako dodatkovu sluzbu a nie ako hlavny biznis, tak sa priprav, ze ta slusne osklbu.

anonym_5eddf8
Dnes o 07:35

Normalne si poobvolavaj firmi,nech pridu na obhliadku,pozru si dom a nacenia ti cenu.Tiez som firmam zavolala,prisli,nacenili ale na tepelne cerpadlo.A buduci tyzden ho uz budu robit,buduci rok mame zase v plane rozsirit fotovoltiku,kedze je mensia podla vtedajsej spotreby,musi sa zväcsit podla spotreby uz aktualnej aj s tc.Ale fotovoltiky celkovo isli uz dole s cenou.To iste bude cakat aj klimu,ked uz vela domov a bytov ju budu mat namontovanu.

anonym_3872cf
Dnes o 07:42

Ja len, ze tazke teraz budes mat aj s terminmi, v sezone sa strasne tazko zhanaju klimari, maju toho uz naobjednavane vela. Suhlasim s ludmi vyssie, ze radsej si dajte spravit firme ako ZSE, a vyberte si kvalitnu firmu, co poskytuje aj servis. My sme prvu klimu z nejakeho dovodu kazdy rok museli davat doplnat to chadivo, prvy rok ok, bolo to v zaruke aj pozarucny servis, ale dalsi nas to vvyslo 300-400 eur s opravou, lebo uz bolo po 2. rocnej zaruke. A bolo to na slak trafenie, na zaciatku jula nam to natlakovali, prisli sme z dovlenky, zas to bolo nefunkcne. A potom servis kym sme zohnali, tak mesiac... A pritom z vlasnej firmy to ohodnotili tak, ze asi to bola vadna jednotka, nevedeli prist na chybu a povedali, ze keby to maju testovat znova, ze asi nas to vyjde drahsie ako cela nova klima. Mali sme Daikin aj sme vymenili za Daikin.

akvi
Dnes o 07:49

@slniecko66 zadaj si otázku do AI. Ja už inak rozpočty ani nerobím, zatiaľ sa AI trafila vždy parádne. Vieš tam zadať presné parametre domu. Pri klíme sú dôležité aj vzdialenosti. AI ti naceni lacnejšiu aj drahšiu. Stačí sa dobre opýtať.

slniecko66
autor
Dnes o 08:23
@anonym_eed4a5

@slniecko66 No vzdy ked kupis nieco od velkych monopolov ako ZSE (klima, solary,...), O2 (mobil na splatky, router,,...),..., ktore to maju ako dodatkovu sluzbu a nie ako hlavny biznis, tak sa priprav, ze ta slusne osklbu.

@anonym_eed4a5 dakujem aj som si myslela. Kazdy rok mi chodia maily, no tento rok je velke teplo.. chcela som tam v pondelok zavolat kedze cez vikend nepracuju.

bosorkabb
Dnes o 08:44

Cez ZSE preplatis kopec peňazí.
Ja som si dávala klimatizáciu na chatu a cena aj s montážou 1400 eur. Ale v januári boli montovať. V hotovosti som platila.
Ak chceš na splátky pozri teplozima.sk.