Aké diagnózy vám uznali na predĺženú platenú rodičovskú?
Je tu xy tem na temu predlzenej neplatenej...no ja by som sa rada spytala na konkretne diagnozy, kvoli ktorym vam ju schvalili...
baby, vie niekto ako najlepsie napisat odvolanie? nam to neschvalili a to maly ma prekonane caste bronchitidy, potvrdenu silnu alergiu z krvných testov, inhaluje kortikoidy a ma nabeh na detsku astmu. tak ja uz neviem potom... neviem, ci v tom nema prsty aj nasa pediatra, napisala hrozne jednoduchy posudok, zazerala na mna, ze naco chcem RP, ak chcem aby chodil aj do skolky, ze co ona povie, ked jej budu volat....
ja som dolozila vsetky lekarske zaznamy rok dozadu, vyznacila vysetrenia, diagnozy a nic... tak ja uz potom neviem...
Moze byt. Ale pokial inhaluje mali by ti to schvalit. My sme to mali aj v odovodneni - potreba podavat inhalacnu liecbu.
Ahojte baby, viete mi poradiť? Dcérka má 2,5r, pri každom prechladnutí, soplíku jej to udiera na oči, každý mesiac nachladnutá, furt skončíme s atb do očí, lebo jej nič iné nepomôže, oči slzia, hnisajú, nikam sa človek nepohne. Do škôlky mi ju nevzali, myslíte že by sa to dala použiť do žiadosť? Okrem toho začína len teraz rozprávať, chodím so staršou k logopedičke, rozprávala som o mladšej, tak to vyzerá na oneskorený vývin reči, inak je bystrá. No a k pneumonologovi ide chodiť, kôli tým častým nachladnutiam, slabej imunite.. myslíte, že stojí za pokus podať žiadosť o predlženie, či zbytočne?
Baby a za ako dlho vam prislo rozhodnutie?
6týždnov 🙂
@simonapavl
Za 3 tyzdne volali schvalenie
@kristinapolusinova
@janka2501 dakujem.u mňa to budú v stredu 3 týždne.
@romcag Ja by som podávala, až keď budete ma 😉 ť nález a diagnózu od toho pneumológa
mam predlzenu rodicovsky do4 r. a predlzujeme na novo chodime k psichologicke ze sa pocikava a je namna citovo naviazana placo vo skolke a a vecer nespi vykrikuje ze nejde do skolki neviem ci mi to prejde ma niekto taku skusenost?
@aneska111 to by vám mohli predlžiť..
@aneska111 treba vyskušať.nám tiež prešlo od psychologičky ale len na 1rok
do teraz sme chodili ku imunologovy mala slabu imunitu a teras este v juli mala vysledki dobre ze ma ist do skoliy a ze sa mame este ukazat v oktobry tak neviem ci mam tam ist
@aneska111 od imunologa vam neschvali ale od psychologičky by mohli.záleží čo vám tam ona napíše a čo vam napíše obvodna.
ano chvalili mi od imunologiji do 4 r. a tras mi konci rodicovsky tak nastupila do skolki a zacala sa pocikavat tak obvodna nas poslala ku psichologicke a ona na napisala odporucanie ze neodporuca dieta davat do skolki
Nam nrschvalili a uz sa mi s nimi nechce dotahovst. Ved za 23,50 na mediac, to aky luxus sa da dietatu poskytnut.
Dcerka mala uraz hlavy, slefovana na metabolickej ambulancii, kardiologickej, neuroligickej, psychologickej....
Diagnoza ani neviem, ale dolozene papuere, ze hyperaktivita, problemy so spankom, potvtdene vykyvy v mozgovej frekvencii, sepatacna uzkost. Od neuro pitvrdenie,ze neodporuca do kolektivu a nic pi 3 odvolaniach.
no uvydime moja mala ma uzkost a pocikava sa
@tweetinka.co to kde ste sa odvolavali 3 krat? U nas po rozhodnuti,ked sa odvolas, poslu to do BA a to je konecny verdikt. Potom mozes len znova ziadat po nejakom case
@baklik 2x tt a 1x ba.
@tweetinka.co nerozumiem tomu, mne odvolanie poslali rovno do BA :(
@baklik mozem to nafotit.. mozno sa 1 list mebral ako odvolanie, neviem.
ahoj, je mozne schvalit predlzenu mat. dovolenku aj pri opakovanych silnych zapaloch hrtana? syn chodi do skolky druhy rok, ale je viac doma ako v skolke. pravidelne okrem leta chyta hrtan, ale taky silny, ze ledva stihame dat cipok a trpneme, aby zabral. teraz ideme na dalsie vysetrenia, musime mat doma dychaci pristroj, ktory rychlejsie rozsiruje dychacie cesty. v skolke je par dni a potom doma skoro dva tyzdne, kym ho dam dokopy. aj starsi syn je hrtanovy, ale jemu zabera poskytnutie prvej pomoci - calciovy sirup, vlhky vzduch, vetranie... ale tomu mladsiemu pri hrtane ide doslova o zivot.
@pokemonkaa nam neschvalili opakovane bronchitidy, silne alergie a astma... no comment
Nám schválili vždy na rok,teraz v decembri bude mať syn 6r, čiže mám do decembra schválené. Diagnózy opakované spastické bronchitídy, astma, porucha bunkovej imunity.
@janulka188 ja mám tiež predcasniatko teraz má 17mes.sledovana je vsade ale je zdravá takže mmy asi nemožné ziadat nič či?

@maajka ano je to možne.ja som tiež bola už na urade a medzitým som si to vybavovala.na rok my to schválili🙂 boli sme u logopedičky-má oneskorený vývin reči a u psychologičky s tým kakanim.záleží a od toho čo vám doktori napíšu..podla toho schvali alebo nie..skuste.držím palce...