Aké diagnózy vám uznali na predĺženú platenú rodičovskú?
Je tu xy tem na temu predlzenej neplatenej...no ja by som sa rada spytala na konkretne diagnozy, kvoli ktorym vam ju schvalili...
My sme od narodenia chodili na urologiu.alergologiu.kozne.kardiologiu a prd z toho. Neschvalili nam.
@pudlik a najma to, ze posudkova lekarka si dovoli ucelovo vytrhnut z kontextu iba niektore dg, aby nemusela schvalit - to je vrchol! a ked sa odovolam, tak si to postupia rovno do BA a maju na na haku! a v BA na horsie dg ako je astma neschvalili RD, takze neocakavam ani nic pozitivne v tomto smere...
Mamicky chxem sa spytat moj sy ma viac ako 2 roky neurologicka vystavila papier ze ma hyperkineticku poruchu spravania co je jedna cast formy ADHD jedna moja kamoska na diagnozu adhd s hyperaktivitou a poruchou pozornosti sla na predlzeny rodicak do 6 rokov je mozne ze aj nam to.schvalia v buducom roku?
Maruska1170 ..... Ahoj zalezi od toho ake budes mat papiere od lekara ci sam odporuca predlzenie alebo zaradenie do skolky,,, nejsom si ale ista ci aj stakouto diag,ta predlzia.... Ale napriklad som mala znamu,a jej syn mal slabu imunitu a tahala az do 6 r.
@nata288 ahoj co sa tyka imunity ma dobru az prilis dobru...volala som aj logopedicke tak uvidime ....dakujem za info takze uvidime co povedia
Máte niekto schválenú predĺženú materskú na hypotyreozu? Je to znížená funkcia štítnej žľazy my mame vrodenú 🙁
Ja mám sluchovo postihnutú dcéru od narodenia nosí aparáty a schválili mi len na rok.chcem sa opýtať dá sa odvolať proti tomu?
Uznali niekomu predlzeny rodicovsky z dovodu chodenia na rehabilitacie? Je tu niekto taky?
@leastefany neodvolavaj sa, proste na tok podas znovu ziadost a pravdepodobne zas schvalia.
@mimikas my mame atopicku dermatitidu,caste recidivy ekzemu,musime dodrziavat eliminacnu a bezmliecnu dietu,berieme lieky na imunitu,sirupy,kvapky na ukludnenie koze a proti svrbeniu a teraz som zacala riesit aj logopeda,lebo dcerka nerozprava ako by mala na 4 roky a tiez nam neschvalili :(
@yvkay kurnik, mam pocit ze to cim dalej tym menej detom schvalia, viem ze u mas nasa imunologocka pisala litanie na jeho stav, diety, rezim a chorobnost. U nas bolo dost asi zohladnene ze on tu imunitu blbu ma a aj krvy obraz bol zly. Ale celkovo skvele chapem ze vam neschvalilo, na takej diete sa tazko ide do skolky a s ekzemom kde potrebuje ciste prostredie a speci starostlivost
ahojte predlzili niekomu koli pomocovaniu? mala sa dost casto pomocuje cez obedny spanok a v noci ma plienky stale
ahojte, dcerka ma problemy s kakanim. kaka tak raz za 6-8 dni, castokrat len s cipkom, je to dovod na platenu rd? dakujem
Tak nám po 4 operáciách,zosivani čriev,po vyvode z čreva schválili na rok..o ztp nemôže byť ani reč..nič,požiadala som si o stretko s tým úžasným doktorom ktorý ten posudok písal a aspoň ho v januári pošlem do riti..
Dobry den. Nemate niekto skusenost z dg. Vrodeny syndrom lepivych dosticiek? Dcerka bude mat v marci 3 roky a kedze je v liecbe hematologa, chcela by som sa spytat ci by takyto posudok presiel na schvalenie predlzenej meterskej. Dg. mam aj ja aj starsia dcera.
@kristinapolusinova
mali sme podobný problém do 3 a pol roka.Netlačiť na neho veľmi, neriešiť to zbytočne s odborníkmi a robiť z toho väčší problém ako je. Jedného dňa sme ho proste opäť raz vyzvali, aby skúsil na záchodíku posedieť a bolo navždy po probléme.
ahojte. predlzili niekomu kvôli histaminovej intolerancii?
@kristinapolusinova ahoj.mozes mi prosim napisat to ti stacila iba sprava od logopeda kvoli tej reci? chcem si podat novu ziadost a neviem ci ist aj k psychologicke,dnes som volala a idem v pondelok tak nviem ci prilozit aj od psychologicky spravu.dakujem za odpoved.
@yvkay ahoj.ja som mala od logopedičky aj psychologičky.

Pokial sa nemate cim preukazat tak nieje nic cim by sa dalo poziadat o predlzenie.